Прочетете официалното описание

Онлайн квалификации, проектирани с вас в ума

Университетът La Trobe и Didasko са си партнирали, за да ви донесат онлайн квалификации, които са високо ценени от работодателите и международно признати. La Trobe е един от най-уважаваните висши учебни заведения в Австралия с повече от 36 000 студенти и история, датираща от 1967 г. Дидаско има партньорство с La Trobe, за да достави онлайн квалификации с някои от най-ангажиращите учебни материали. Didasko са експерти в онлайн образованието и се специализират в тези, които искат да променят или подобрят кариерата си.

Помогнете, когато имате нужда най-много от него

Разбираме, че онлайн изучаването може да е малко обезсърчително, особено ако е било известно време, откакто сте били на последно място във формалното образование. В "Дидаско" имаме академични и поддържащи екипи на разположение и които са склонни да разрешат всяко студентско проучване. Нашата цел е да отговорим на всички студентски запитвания в рамките на 10 минути (в нормално работно време) и да решим в рамките на 24 часа.

Работно време

  • Понеделник - четвъртък 7:30 ч. - 10:00 ч. AEST
  • Петък 7:30 - 6:00 ч. AEST

Ползите от ученето с нас

  • 100% онлайн курсове се изучават в собствения ви дом или офис
  • Плати като отидеш. Предмет по предмет.
  • Квалификации от един от най-уважаваните университети в Австралия
  • Няма чакане - записвайте се днес с месечни начални дати
  • Частни и редовни възможности за гъвкаво обучение
  • Спестете над $ 40,000 AUS годишно, като изучавате онлайн във вашата страна. (Няма разходи за книгата. Няма пътни разходи. Няма разходи за живеене. Няма разходи за колежа)
Нов начин за учене
Макар че може да не сте чували за Дидаско, ние бяхме начело на образованието в една или друга форма в продължение на почти 20 години! Днес хиляди студенти по света използват нашите онлайн ресурси, за да се подобрят. Разработихме някои от най-привлекателните мултимедийни учебни материали, които всъщност правят ученето забавно!

Каква е разликата в Дидаско?

Ние сме страстни да направим нещо различно в живота си. На всяка стъпка от пътуването си Дидаско ще работи с вас, за да сте сигурни, че постигате целите си в кариерата си.
Нашият фокус е върху хората, които променят кариерата си и тези, които искат да развият кариерата си в текущата си област. За да ви помогнем, ние разработихме учебна програма за Вашите уникални обстоятелства. Нашето 100% онлайн решение ви дава възможност да продължите да печелите, докато планирате следващите стъпки в кариерата си.

Пълни или задочни курсове за обучение

Можете да изучавате пълен или непълен работен ден, без никакво посещение в кампуса. Изучаването на пълен работен график (около 30 часа седмично) завършва всяка година от вашата квалификация в традиционния годишен период (три години за бакалавърска степен). За някои това е малко прекалено много при заетост на пълно работно време. Това може да доведе до страданията им.
Имаме опция на непълен работен ден, която ви позволява да намалите наполовина ангажимента за седмично обучение. Да, курсът ви ще отнеме повече време, но вашата воля и желание да завършите курса Ви винаги се възприемат благосклонно от работодателите, независимо коя опция избирате. Можете да промените режима на обучение, ако вашите ангажименти се променят по време на вашия курс.

Изберете, когато учите

Ще работим заедно с Вас, за да завършите вашите учебни часове всяка седмица с вашия личен план за обучение. Ще ви помогнем да зачетете плана си и да постигнете целите си. Отново, ако вашите обстоятелства се променят, така че вашият план за обучение!

Три квалификации в една степен

La Trobe University онлайн приложените степени ви дават уникалната възможност да постигнете до три квалификации по време на вашето обучение. При условие, че сте завършили успешно всяка част от курса си, ще получите приложна диплома (края на година 1), приложна асоциирана степен (края на втора година) и придобито бакалавърска степен, когато завършите всичките три години. Вашият потенциален потенциал за печалба се увеличава, докато напредвате в курса си.
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

La Trobe –Didasko

Университетът La Trobe бакалавър по приложни бизнес ще ви осигури широка основа на умения, необходими за редица роли в света на бизнеса. ... [+]

Описание на курса

Университетът La Trobe бакалавър по приложни бизнес ще ви осигури широка основа на умения, необходими за редица роли в света на бизнеса.

Тези, които искат да променят кариерата си, да се преместят в нова роля или да започнат свое собствено предприятие, ще открият съдържанието на този курс безценно. Изучаването на приложна бизнес квалификация ще ви запознае с работата на организациите и тяхната структура, ще повиши търговската ви осведоменост и ще ви позволи да изградите практически знания, които ще бъдат от съществено значение за вашите бъдещи цели в кариерата.... [-]

Австралия Мелбърн
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
La Trobe –Didasko

Университетът "Ла Троб" е бакалавър по приложна информационна технология, осигурява отлично общообразователно образование в областта на информационните технологии и възмо ... [+]

Описание на курса

Университетът "Ла Троб" е бакалавър по приложна информационна технология, осигурява отлично общообразователно образование в областта на информационните технологии и възможност да изследва фокусните области в информационните системи, разработването на софтуер, компютърните мрежи и уеб разработките.

Учебната структура ви позволява да завършите курса си като редовен онлайн студент или да съчетаете онлайн обучение на непълен работен ден с трудови ангажименти.... [-]

Австралия Мелбърн
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
La Trobe –Didasko

Бакалавърът по приложна технология на университета La Trobe е създаден специално за сектора на изчислителните облаци в уникално сътрудничество с глобалния гигант Amazon. ... [+]

Описание на курса

Университетът "La Trobe", бакалавър по приложна технология на облака, е предназначен за сектора на изчислителния облак, който в момента се радва на бърз растеж и включва 6 високо квалифицирани индустриални сертификации (4 от които са специфични за Amazon Web Services).

Курсът съдържа знания и умения за информационни системи, разработване на уеб и софтуер, машинно обучение, бази данни и големи данни, миграция на корпоративен облак, разработване на приложения за облачни предприятия и компютърни мрежи. Курсът се прилага в центъра на вниманието и подготвя студентите за ключови сертификати на продавачите, които са свързани с наемането на IT индустрията.... [-]

Австралия Мелбърн
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
La Trobe –Didasko

Университетът La Trobe бакалавър по приложни бизнес (мениджърски магистър) ще ви осигури широка основа на бизнес умения, необходими за редица управленски роли в индустрия ... [+]

Описание на курса

Университетът La Trobe бакалавър по приложни бизнес (мениджърски магистър) ще ви осигури широка основа на бизнес умения, необходими за редица управленски роли в индустрията.

Тези, които искат да променят кариерата си, да се преместят в нова управленска роля или да започнат собствено предприятие, ще открият съдържанието на този курс безценно. Мениджърският мениджър е съсредоточен върху създаването на висококачествен екип във всяка организация. Разбирането на организационната иновация и развитие, както и успешното управление на междуличностните предизвикателства са само някои от уменията, които успешните мениджъри трябва да знаят.... [-]

Австралия Мелбърн
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
La Trobe –Didasko

Университетът La Trobe бакалавър по приложни бизнес (маркетинг магистър) ще ви осигури основа на бизнес и ключови маркетингови умения. Уменията и знанията, налични в тази ... [+]

Описание на курса

Университетът La Trobe бакалавър по приложни бизнес (маркетинг магистър) ще ви осигури основа на бизнес и ключови маркетингови умения. Уменията и знанията, налични в тази квалификация, са много желателни в широк диапазон от роли в света на бизнеса.

Тези, които искат да променят кариерата си, да се преместят в нова маркетингова / свързана с продажбите роля или да започнат свое собствено предприятие, ще открият съдържанието на този курс безценно. Основният маркетинг е предназначен за роли, изискващи добро познаване на изследователските умения, анализа на пазара и потребителите, медийното планиране и маркетинговите стратегии. Това също е безценно при работа с външни медии и свързани с маркетинга агенции.... [-]

Австралия Мелбърн
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски

What's so good about my course?

Thoughts on the content of our courses - Interview with Dr. Christopher Swan