La Trobe –Didasko

Представление

Прочетете официалното описание

Онлайн квалификации, проектирани с вас в ума

Университетът La Trobe и Didasko са си партнирали, за да ви донесат онлайн квалификации, които са високо ценени от работодателите и международно признати. La Trobe е един от най-уважаваните висши учебни заведения в Австралия с повече от 36 000 студенти и история, датираща от 1967 г. Дидаско има партньорство с La Trobe, за да достави онлайн квалификации с някои от най-ангажиращите учебни материали. Didasko са експерти в онлайн образованието и се специализират в тези, които искат да променят или подобрят кариерата си.

Помогнете, когато имате нужда най-много от него

Разбираме, че онлайн изучаването може да е малко обезсърчително, особено ако е било известно време, откакто сте били на последно място във формалното образование. В "Дидаско" имаме академични и поддържащи екипи на разположение и които са склонни да разрешат всяко студентско проучване. Нашата цел е да отговорим на всички студентски запитвания в рамките на 10 минути (в нормално работно време) и да решим в рамките на 24 часа.

Работно време

  • Понеделник - четвъртък 7:30 ч. - 10:00 ч. AEST
  • Петък 7:30 - 6:00 ч. AEST

Ползите от ученето с нас

  • 100% онлайн курсове се изучават в собствения ви дом или офис
  • Плати като отидеш. Предмет по предмет.
  • Квалификации от един от най-уважаваните университети в Австралия
  • Няма чакане - записвайте се днес с месечни начални дати
  • Частни и редовни възможности за гъвкаво обучение
  • Спестете над $ 40,000 AUS годишно, като изучавате онлайн във вашата страна. (Няма разходи за книгата. Няма пътни разходи. Няма разходи за живеене. Няма разходи за колежа)
Нов начин за учене
Макар че може да не сте чували за Дидаско, ние бяхме начело на образованието в една или друга форма в продължение на почти 20 години! Днес хиляди студенти по света използват нашите онлайн ресурси, за да се подобрят. Разработихме някои от най-привлекателните мултимедийни учебни материали, които всъщност правят ученето забавно!

Каква е разликата в Дидаско?

Ние сме страстни да направим нещо различно в живота си. На всяка стъпка от пътуването си Дидаско ще работи с вас, за да сте сигурни, че постигате целите си в кариерата си.
Нашият фокус е върху хората, които променят кариерата си и тези, които искат да развият кариерата си в текущата си област. За да ви помогнем, ние разработихме учебна програма за Вашите уникални обстоятелства. Нашето 100% онлайн решение ви дава възможност да продължите да печелите, докато планирате следващите стъпки в кариерата си.

Пълни или задочни курсове за обучение

Можете да изучавате пълен или непълен работен ден, без никакво посещение в кампуса. Изучаването на пълен работен график (около 30 часа седмично) завършва всяка година от вашата квалификация в традиционния годишен период (три години за бакалавърска степен). За някои това е малко прекалено много при заетост на пълно работно време. Това може да доведе до страданията им.
Имаме опция на непълен работен ден, която ви позволява да намалите наполовина ангажимента за седмично обучение. Да, курсът ви ще отнеме повече време, но вашата воля и желание да завършите курса Ви винаги се възприемат благосклонно от работодателите, независимо коя опция избирате. Можете да промените режима на обучение, ако вашите ангажименти се променят по време на вашия курс.

Изберете, когато учите

Ще работим заедно с Вас, за да завършите вашите учебни часове всяка седмица с вашия личен план за обучение. Ще ви помогнем да зачетете плана си и да постигнете целите си. Отново, ако вашите обстоятелства се променят, така че вашият план за обучение!

Три квалификации в една степен

La Trobe University онлайн приложените степени ви дават уникалната възможност да постигнете до три квалификации по време на вашето обучение. При условие, че сте завършили успешно всяка част от курса си, ще получите приложна диплома (края на година 1), приложна асоциирана степен (края на втора година) и придобито бакалавърска степен, когато завършите всичките три години. Вашият потенциален потенциал за печалба се увеличава, докато напредвате в курса си.

Места

Мелбърн

Address
Didasko – Head Office
(Administration only)
Level 7, 607 St Kilda Road
Melbourne, Victoria 3004
Australia

Мелбърн, Виктория, Австралия