Pacific Training Group

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли

Добре дошли в Pacific Training Group ! Ние предлагаме нов подход към професионалното образование и обучение в областите на управление на проекти и програми, приложен блокчейн, управление на хотелиерство, управление на събития, лидерство и управление, както и социални медии и маркетингова комуникация.

Работейки в сътрудничество с мрежа от значими индустриални партньори, Pacific Training Group предлага уникална комбинация от обучения на базата на класове, онлайн обучение и индустриална емерсия. Завършвайте с широки отраслови умения, мрежа от контакти за заетост и квалификация, призната в Австралия и извън нея.

Изберете да се обучавате в бизнес столицата на Сидни или туристическия център на Голд Коуст или и двете! Предлагаме и онлайн проучвания за курсове по управление на проекти и програми, приложен блокчейн, лидерство и управление, както и маркетинг и комуникация в социалните медии. Всички студенти имат достъп до учебните ресурси чрез PTGOnline, нашата платформа за проучване.

Идеалното място за тренировка за бъдещата ви кариера, докато се наслаждавате на всичко, което Австралия може да предложи.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Разлика в Pacific Training Group

гостоприемство

Тренирайте в клас, онлайн и на работното място

Уникална за групата за обучение по Paci fi c, всички курсове по гостоприемство включват 20-седмична практика, където ще се проведе практическо обучение на работното място. Вашият шанс да придобиете ценен професионален опит, да направите връзки в индустрията и да приложите на практика това, което сте научили в класната стая.

Организиране на събития

Обучение на място в реални събития

Курсовете на Pacific Training Group са структурирани около планирането и организирането на реални събития. Като студент, вие ще бъдете активно включени в редица важни събития в града, както и в бутикови мероприятия, провеждани от самия PTG.

Лидерство и управление

Ексклузивен пакет от програми от 1 до 4 години

Бъдете обучени и наставлявани от някои от най-добрите бизнес умове на Австралия, се възползвайте от най-новите методики за преподаване и технологии и изучете заедно с ученици от невероятна комбинация от страни.

Създаване на социални медии и комуникация

Работете в различни индустрии

Развийте знанията и уменията, необходими за изграждането на цялостна стратегия за маркетинг, комуникация и прилагане, като използвате социални медии и други маркетингови инструменти. Научете бизнеса на маркетинга и как да прилагате своите знания за разнообразен бизнес и клиенти, като използвате инструментите и шаблоните, предоставени в курса.

Управление на проекти и програми

Постигане на организационни цели

Развиване на умения в ръководството и управлението на проекти за постигане на организационни цели чрез ефективно ръководство и управление на екипи и управление на обхвата, времето, качеството и разходите на проекта

Приложна блокада

Вход към нововъзникващите технологии

Овладейте технологиите за блокчейн, нужните твърди умения номер едно през 2020 г. С курсовете за приложен блокчейн ще работите върху проекти от реалния живот, предоставящи ви опит, необходим за улесняване на оперативната съвместимост на блокчейн мрежите, водещо управление и управление на блокчейн екосистемите, оценяване ефективността на блокчейн мрежата и привеждане в съответствие с бизнес моделите и научете как да създавате сини океански стратегии.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Кампус в Сидни

Добре дошли в централния офис на Pacific Training Group , в националния център за приемане и в седалището на колежа. Направихме дома си в луксозния квартал на Уаниард в КБР на Сидни. Сгушен сред най-популярните забележителности и атракции в Сидни, предлагащ всички удобства, които очаквате в град от световна класа, това е идеалното място за учене.

Сензационен Сидни

Сидни е най-големият град в Австралия с население от около 5 милиона души. Той е дом на красиви плажове, емблематични сгради, исторически забележителности и жизнена култура. От спиращите дъха гледки към пристанището в Сидни до спокойното спокойствие на Хайд Парк, Сидни има по нещо за всеки.

Сидни е чудесно място за учене. Тя има едно от най-големите международни студентски групи в света и последователно е начело на проучванията на студентския стил на живот, класирано като четвъртият най-популярен град в света сред международните студенти в индекса за най-добри студентски градове за 2015 г.

климат

Сидни се радва на умерен климат с мека зима и има средно 104 слънчеви, безоблачни дни в годината.

Обществен транспорт

Системата на градския транспорт в Сидни включва широка мрежа от влакови, автобусни и фериботни услуги. Леките железопътни линии, летищните връзки, автобусите за разглеждане на забележителности и таксиметровите услуги допълват мрежата.

Пазаруване и работно време

Повечето големи магазини и универсални магазини са отворени 7 дни в седмицата. Късно вечер пазаруването се провежда в четвъртък вечер, с много магазини, отворени до 21:00.

Банките и пощенските станции са отворени от понеделник до петък. Някои пощенски станции са отворени в събота сутрин.

115971_pexels-photo-2193300.jpeg

Кампусът на Голд Коуст

Сериозно за кариера в сферата на гостоприемството или управлението на събития? Тренирайте в сърцето на действието в Pacific Training Group , Gold Coast. Признат за безспорната туристическа столица на Австралия и домакин на игрите на Общността за 2018 г., Gold Coast ви предлага свят на обучение на работното място и възможности за заетост.

Разположена в известния крайградски район и туристическия център на Surfers Paradise, Pacific Training Group ви предлага идилично място за проучване и достъп до местните работодатели, включително хотели и курорти, туристически, развлекателни и спортни обекти и др.

Славно Голд Коуст

Голд Коуст е признат за безспорна туристическа столица на Австралия. Докато над 600 000 местни жители се наслаждават на начина на живот, който предлага районът (което я прави шестият по големина град в Австралия), 12 милиона посетители годишно също пристигат, за да намерят забележително място за почивка.

Gold Coast може да се похвали с 300 слънчеви дни годишно, 70 километра чисти, пясъчни плажове, забавления и отдих от световна класа и буен нощен живот. А за любителите на природата, западът на Голд Коуст има над 1000 хектара гори от световно наследство и уникална австралийска дива природа, предлагаща свят на приключения.

Със субтропичния си климат, по-ниските разходи за живот и заетостта, базирана на туризма, ще ви хареса живот, учене и работа в красивия Голд Коуст.

климат

Gold Coast изживява четири сезона през цялата година.

Лято (декември - февруари)

 • През лятото средната температура е приятна 21 - 28.4 ° C (69.8 - 83.1 ° F). Февруари е най-влажният месец (при средно 184 mm / 7,2 ”), а късите, тропически бури са чести в късния следобед и ранната вечер. През лятото влажността е висока, около 69 - 75%, но това се компенсира от прохладния морски бриз.

Есен (март - май)

 • През есента слънчевите дни са последвани от по-хладни нощи със средни температури между 18 - 25,7 ° C (64,4 - 78,2 ° F). Температурите на водата все още са достатъчно високи, за да плуват (25.2 ° C / 77.3 ° F) и обикновено е по-малко дъжд от летните месеци.

Зима (юни - август)

 • Зимата на Голд Коуст е обикновено слънчева и суха със средни температури между 12.5 - 21.5 ° C (54.5 - 70.7 ° F). Ясно небе и сух въздух средно хладни нощи.

Пролет (септември - ноември)

 • Слънчевите дни са последвани от меки тропически вечери и средните температури варират от 16.9 - 25.4 ° C (62.4 - 77.7 ° F). Дните са сухи, но могат да бъдат ветровити, особено през септември.

транспорт

Колоездене

 • Със своя равен терен и топъл климат, Голд Коуст е идеалното място да се придвижвате на велосипед. Използвайте повече от 800 км. Велосипедни алеи и пазете безопасно.

Обществен транспорт

 • Голд Коуст има редица възможности за обществен транспорт, включително влакове, автобуси и леки железопътни линии, които работят като част от мрежата на TransLink. Ще трябва предварително да закупите карта за пътуване.

Проучване онлайн

Освен учебните часове в университета, Pacific Training Group провежда курсове и онлайн. Студентите получават достъп до системата за управление на обучението. Този начин на обучение е най-удобен за международни студенти, които искат да получат квалификация в Австралия. Най-доброто за онлайн класовете е, че офшорните студенти, които първоначално са започнали своето учебно пътуване онлайн, могат да изберат да учат на брега до завършването си!

139119_InThisTogether.jpg

Проучване по време на пандемията

В светлината на пандемията COVID-19, Pacific Training Group използва всички необходими мерки, за да гарантира безопасността на учениците. Всички студенти в кампуса се насърчават редовно да мият ръцете си със сапун и вода, да си стоят вкъщи, ако са болни, да покриват устата с носна кърпа или тъкан, когато кашлят или кихат, избягват тесен контакт с болни хора, практикуват социално дистанциране, почистват и дезинфекцират предмети и повърхности като мобилен телефон, компютърна клавиатура, както и копчета за врата и избягвайте да докосвате лицето, особено очите, носа и устата.

За да подпомогне студентите през тези опитни времена, Pacific Training Group предлага безплатни пречки за храна и храна за закуска на студенти, заседнали в Австралия. Това е начинът му да даде възможност на учениците да продължат да преследват мечтите си и да постигат целите си. Pacific Training Group ви напомня, че всички сме заедно в това.

Освен подкрепата от Тихоокеанското обучение, австралийското правителство предоставя и настаняване и финансова помощ на международни студенти на границата. Студентите, които са били в Австралия от 12 месеца и изпитват финансови затруднения заради пандемията, получават достъп до австралийската си осигуряването, система, при която част от доходите на студента се събира за подпомагане на финансовите нужди по време на пенсиониране. Австралийското правителство също предлага помощ за студенти, които искат да се върнат у дома. Това обаче подлежи на достъп до полет или влизане на граници в страната на произход на студентите.

За да спре разпространението на вируса, Pacific Training Group временно провежда учебни часове чрез смесен режим на проучване, използвайки класовете за дистанционно предаване чрез Zoom Client for Meetings до по-нататъшно уведомление. Промяната няма да повлияе на курса и резултатите от обучението на студентите.

116042_pexels-photo-513799.jpeg

Открийте Австралия

Австралия, късметът

Австралия е известна в световен мащаб като една от най-разнообразните и приветливи страни в света и е нещо, за което се гордеем. Всъщност от 23 милиона население на Австралия почти половината (47%) от всички австралийци или са родени в чужбина, или имат един родител, роден в чужбина. Знаем също нещо или две за езиците, като в австралийските домове се говорят повече от 260 езика: освен английски, най-често срещаните са мандарински, италиански, арабски, кантонски и гръцки. Разнообразието и приятелското отношение на Австралия се съпоставят от нейната икономическа стабилност.

Към днешна дата Австралия преживява повече от 20 години непрекъснат икономически растеж, изветрявайки световната финансова криза през 2008 г. по-добре от повечето напреднали икономики. И ние сме толкова конкурентоспособни на световната икономическа сцена, колкото сме на световните спортни арени! Не е изненадващо, с повече от 120 сертифицирани спортни организации в цялата страна, които обхващат популярни дейности като AFL, крикет, футбол (футбол), ръгби лига, голф, тенис, нетбол и хокей, за да назовем само няколко.

Може да не знаете, но Австралия е най-големият остров в света, шестата по големина държава в света по суша и единствената нация, която управлява цял континент. В нашата експанзивна страна има повече от 500 национални парка и повече от 2700 природозащитни зони, вариращи от светилища за диви животни до аборигенски резервати. Има и седемнадесет обекта на ЮНЕСКО за световно културно наследство - повече от всяка друга държава - включително Големият бариерен риф, Национален парк Какаду, Островна група на лорд Хоу, Тасманийска пустиня, Остров Фрейзър и Операта в Сидни. Но много хора по света знаят Австралия за красива страна.

Имаме и инфраструктура от световна класа, с пет от топ 40 града с най-добрата инфраструктура в света. Имаме репутация и за изграждането на „големи“ неща - над 150 всъщност от Големия банан в Нов Южен Уелс, до Голямата Коала във Виктория, Голямото манго в Куинсланд и Големия Овен в Западна Австралия. Заслужава си да пътувате, за да ги видите всички! С всички тези прекрасни качества в Австралия, имаме добра причина да бъдем щастливи. Толкова много, наскоро бяхме класирани като четвъртата най-щастлива държава в света, зад която са само Норвегия, Дания и Швеция. Защо не искате да опитате най-доброто, което Австралия може да предложи?

Австралийската образователна система

Глобално признание

Като учи в Австралия, ще получите квалификация, която е призната и търсена по целия свят. Австралийската квалификационна рамка (AQF) позволява на учениците лесно да преминават през образователната система тук и осигурява лесен начин за страните по света да признаят вашата квалификация и да издадат сравними квалификации за местна употреба. Австралийската образователна система осигурява основно, средно и висше образование.

Училищно образование (начално и средно)

Училищното образование е сходно в цяла Австралия само с незначителни различия между държави и територии. Училищното образование (начално и средно) е задължително на възраст между шест и шестнадесет години (година 1 до година 9 или 10). Училищното образование е 13 години и е разделено на:

 • Начално училище - Работи седем или осем години, започвайки от Детска градина / Подготовка до 6 или 7 година.
 • Средно училище - работи три или четири години, от 7 до 10 или 8 до 10 години.
 • Висше средно училище - Продължава две години, 11 и 12 години.

Висше образование

Висшето образование включва както висшето образование (включително университетите), така и професионалното образование и обучение (ПОО).

Език на преподаване

Английският е официалният език на Австралия и основният език на обучение в образователната система. Много училища предлагат двуезични програми или програми на други езици.

Австралийска квалификационна рамка

Австралийската образователна система се отличава от много други страни по Австралийската квалификационна рамка (AQF). ) AQF е създадена през 1995 г. и е национална политика, която обхваща квалификации от сектора на висшето образование (висше образование и професионално образование и обучение) в допълнение към сертификата за завършване на училище; старшият среден сертификат за образование. AQF има 10 нива и свързва училищните, професионалните и университетските квалификации в една национална система. Това ви позволява лесно да се придвижвате от едно ниво на обучение към друго и от една институция към друга, стига да отговаряте на изискванията за виза. Тя позволява избор и гъвкавост при планирането на кариерата. Всички квалификации в AQF ще ви помогнат да се подготвите за по-нататъшно обучение и за вашия професионален живот. Ако изучавате квалификация на AQF, можете да сте сигурни, че вашата институция е оторизирана от държавата и е акредитирана на национално ниво, и че сте получили квалификация за степента си или друга квалификация за AQF. Австралийските институции са свързани в цялата страна и по целия свят, което улеснява преминаването през образователната система между курсове или институции и формални споразумения и рамки за признаване означава, че всяка стъпка от пътя ще допринесе за вашето бъдеще, независимо от вашето обучение или кариера. цели.

Жилищни разходи в Австралия

Ето някои от разходите, свързани с живота в Австралия. Всички разходи са в австралийски долари и са свързани с индекса на потребителските цени.

Настаняване

 • Хостели и къщи за гости - от $ 90 до $ 150 на седмица
 • Споделен наем - $ 85 до $ 215 на седмица
 • Homestay - $ 235 до $ 325 на седмица
 • Отдаване под наем - $ 165 до $ 440 на седмица

Други разходи за живот

 • Хранителни стоки и хранене навън - от 140 до 280 долара на седмица
 • Газ, електричество - от 10 до 20 долара на седмица
 • Телефон и интернет - от 15 до 30 долара на седмица
 • Обществен транспорт - от 30 до 60 долара на седмица
 • Кола (след покупка) - $ 150 до $ 260 на седмица
 • Забавление - от $ 80 до $ 150 на седмица

Минималната цена на живот

Министерството на вътрешните работи има финансови изисквания, на които трябва да отговаряте, за да получите студентска виза за Австралия. От 1 юли 2016 г. 12-месечният живот е:

 • Вие - 21 041 долара
 • Партньор или съпруг - 7 352 долара
 • Дете - 3152 долара

Моля, имайте предвид, че всички зависими от училище лица, които придружават ученик в Австралия, ще трябва да плащат пълни такси, ако са записани в правителствено или неправителствено училище.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Места

Сидни

Address
Level 2, 171 Clarence Street
NSW 2000 Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия

Surfers Paradise

Address
Level 2, 3033 Surfers Paradise Boulevard
QLD 4216 Surfers Paradise, Куинсланд, Австралия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия