Прочетете официалното описание

Vlerick Business School Online

Бъдете предизвикани да успеете

Vlerick Business School предлага изключителна възможност да учи онлайн в Белгийското първото бизнес училище за висше образование (Financial Times, 2016). Проучете в това тройно акредитирано бизнес училище, отвсякъде по света.

Това, което отлично разделя Влерик, не е само това, което правим, а духа, в който го правим. Духът на Влерик се определя от откритост, жизненост и страст към иновации и предприемачество. Това е дух, който може да се намери във всеки аспект на нашето училище и неговите дейности: от нашия ентусиазиран, силно мотивиран персонал до нашите иновативни и прагматични методи на преподаване; от нашата глобална мрежа от студенти, възпитаници и корпоративни партньори до нашата вдъхновяваща онлайн среда за обучение. Всички тези елементи са заедно, които превърнаха Vlerick Business School в водещата институция, която е днес: място, където хората и организациите се събират, за да оформят бъдещето на глобалния бизнес.

С Влерик ще бъдете предизвикани да мислите проактивно и стратегически за авангардни въпроси на управлението, като ви помага да обогатявате и разширявате лидерските си способности. Използвайки най-новите интерактивни техники за онлайн обучение и прагматични методи на преподаване, ще бъдете напълно ангажирани с съдържанието на програмата и ще имате право да превърнете чудесната си кариера в изключителна кариера.

Поразителен и интерактивен

Ние се стремим да направим всяка част от онлайн обучителния опит интерактивна, за да донесете вашето образование на живот. Вярваме, че интерактивността е ключ към по-доброто разбиране и припомняне.

Нашият онлайн опит ви предлага:

 • Поглъщащо видеоучат
 • Ангажиране с професори и лектори
 • Възможности за създаване на партньорски мрежи
 • Интуитивен онлайн интерфейс
 • Упражнения с практически сценарии

Влерик в света

 • Силен опит в онлайн обучението
 • Алианси с над 40 международни бизнес училища
 • Създадени партньорства с 250 компании и мултинационални корпорации
 • Мрежа от 23 000 възпитаници в над 100 страни
 • Ранг сред най-добрите в Европа
 • Повече от 50 факултета с 12 различни националности
Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MBA

Vlerick Business School Online

Възвърнете кариерата си, научете нови техники, за да стимулирате организационната промяна и да изследвате своята предприемаческа страна. Изучавайте онлайн MBA в една от в ... [+]

Бъдете предизвикани да успеете

Възвърнете кариерата си, научете нови техники, за да стимулирате организационната промяна и да изследвате своята предприемаческа страна. Изучавайте онлайн MBA в една от водещите тройно-акредитирани бизнес училища в Европа от всяка точка на света.

Изучавайки се от всяка точка на света, ще бъдете предизвикани да мислите стратегически за съвременните проблеми на управлението. Ще развиете необходимите умения и увереност, за да станете по-гъвкав и влиятелен лидер в днешната бързо променяща се бизнес среда.... [-]

Белгия Belgium Online
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
12 - 26 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Location address
Belgium Online, BE
Social Media