Arden University

Представление

Прочетете официалното описание

Коронавирус (Covid-19) актуализира:

Сегашният ни прием е отворен. Продължаваме да предоставяме необезпокоявано обучение за всички наши курсове. Ние сме специалисти по дистанционно обучение с повече от 25 години опит в предоставянето на образование онлайн.

За Arden University

Тук, в Arden University , ние вярваме, че всеки навсякъде трябва да има достъп до висшето образование, което заслужават. Независимо дали вече сте завършили висше образование или просто започват своето пътуване във висшето образование, Арден разполага с инструментите и страстта да ви помогне да получите наистина привлекателен и полезен учебен опит.

Ние в Арден вярваме, че географските ограничения и личните и професионални ангажименти са пречки, които не трябва да пречат на амбициозните хора да преследват висококачествено образование, за да подобрят кариерата си. Ние предлагаме широка гама от програми чрез онлайн дистанционно обучение и смесено обучение, за да ви осигурим образованието, което можете да приспособите към вашия начин на живот. Нашата достъпна онлайн платформа за обучение и експертни преподаватели осигуряват подкрепа и напътствия по време на вашето обучение, както и за да сте сигурни, че можете да извлечете максимума от обучението си.

116439_employment-1280-740.jpg

Това, което ни отличава

Проучете степента на Великобритания, където и да сте

Дистанционно и смесено обучение Обучение Pathways стават все по-чести, благодарение на предоставянето на достъпност онлайн на учениците. Тук, в Арден, имаме 25-годишен опит в изработването на нашия опит в разработването на ангажиращи и висококачествени програми, наред с нашата новаторска платформа за онлайн обучение. Гордеем се, че подкрепихме 50 000 студенти от всички възрасти и професионални среди чрез нашите онлайн програми и продължаваме да бъдем посветени на максимизирането на успеха на нашите ученици, като ги подготвяме за възнаграждаване на кариерата в избраната от тях професия.

Arden University предлага над 50 студенти, следдипломни и дипломни програми онлайн. Много от нашите програми са акредитирани от професионални органи като Chartered Institute of Marketing (CIM), Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) и Асоциацията на ръководителите на проекти (APM). Ние също сме една от само петте образователни институции в Обединеното кралство, които предлагат образователни степени на LLB (Hons) със статут на квалификация чрез дистанционно обучение.

119062_logos3.png

Фокусирайте се върху пригодността за заетост

Нашите онлайн програми са проектирани с оглед на вашата кариера. Нашите преподаватели са инвестирани във вашия успех както в и извън нашите курсове, така и нашите програми включват възможности за прилагане на практически умения в отделни модули и завършване на независим изследователски проект. След като завършите една от нашите програми, ще можете да демонстрирате ясно разбиране на вашата област на обучение и да притежавате уменията, необходими за напредъка по пътя на кариерата.

Много от нашите онлайн студенти вече са започнали кариерата си, търсят да преминат към по-висши роли, а някои са готови да проучат една изцяло нова област. Ако се интересувате от изучаването на една от нашите програми, но не отговаряте на стандартните академични изисквания, може да имате право да кандидатствате чрез нашия нестандартен маршрут за влизане, който взема по-цялостен поглед върху Вашата квалификация и професионален опит по време на прегледа на молбата процес.

Опции за финансиране

Ние в Арден вярваме, че цената не трябва да ви пречи да спечелите ценно образование. Нашите образователни програми струват по-малко от средната квалификация в Обединеното кралство, но поддържаме конкурентен академичен стандарт на висшето образование.

Ние предлагаме гъвкави възможности за финансиране на нашите програми, за да се гарантира, че учениците могат да се съсредоточат върху обучението си, а не върху стреса върху финансите. Таксите за курса се определят въз основа на мястото на пребиваване и вида на програмата, която изучавате.

Какво казват нашите ученици

116278_UaNCSiuo.png

"Започнах да се възползвам от магистърската си степен още преди да завърша образованието си. Усетих повишено уважение и стойност на работа от моите колеги и началници, докато увеличението на заплатата последва много скоро, както се надявах."

Рупиндер Сингх,

Магистър по бизнес администрация (CMI)

116277_DfXupLCk.png

"Дистанционното обучение ми даде много гъвкавост, която беше от съществено значение. Това беше много трудно и изискваше пълна отдаденост и добро управление на времето, но това беше нещо, с което постигнах и съм много горд."

Лора Бенсън,

BA (Hons) Бизнес (Маркетинг)

Места

Програми

BA
Това училище също предлага: