Прочетете официалното описание

Един от петте специализирани училища на града, университета в Лондон, Cass Business School е сред водещите бизнес училища в Европа. Като притежава престижната акредитация за "тройна корона" със златен стандарт, тя също е една от най-добрите бизнес училища в света.

Репутация от световна класа

Неразделна част от Сити, Университета на Лондон, Cass Business School сър сър Джон е част от глобалната елитна група от бизнес училища. Училището и неговите курсове са последователно класирани сред най-добрите в света.

Cass държи акредитацията на златния стандарт "тройна корона" от три от най-големите и най-влиятелните акредитационни асоциации в бизнеса:

  • Асоциация на Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
  • Асоциация на MBA (AMBA)
  • Европейска система за подобряване на качеството (EQUIS)

Благодарение на утвърдената си 50-годишна репутация за отлични постижения в областта на образованието и бизнес изследванията, Cass привлича изключителни учени, студенти и фирми от цял ​​свят в своята процъфтяваща общност.

Мисия

В "Кас" ние помагаме на хората да процъфтяват в днешната непрекъснато променяща се, взаимосвързана бизнес среда. Ние съчетаваме съвременна теория и практика, за да вдъхновим студентите в нашия жизнен дом в Лондон, както и да ангажираме нашата нарастваща глобална студентска мрежа.

Като един от водещите световни бизнес училища, нашият подход към образованието е уникално личен, интелектуален и страстен - а също и глобален, практичен и дисциплиниран. Това ни дава възможност да развиваме оправомощени бизнес лидери, които насърчават гъвкавостта, отличието и устойчивостта в работата си.

Знания - изграждаме знания, които вдъхновяват влиятелно и влиятелно мислене

Образование - персонализираме учебния опит, за да изградим умения и експертен опит и да насърчим разграничението и гъвкавостта

Общност - ние превъзхождаме заедно като общност, като помагаме на нашите служители, възпитаници, партньори и студенти по света да процъфтяват

Глобална перспектива

Нашият глобален обхват е жизненоважна част от нашия успех и подкрепя ангажимента ни към разнообразието.

В "Кас" прилагаме глобален подход към всичко, което правим. Това включва нашата работа в двоен университет в Дубай, за да обслужва Близкия изток, чрез предоставянето на модули и организирането на учебни пътувания по целия свят и набирането на студенти и учени от различни културни среди и националности.

Чрез глобалната ни перспектива осъзнаваме и прегръщаме мощния потенциал на разнообразието и сътрудничеството.

Практическо обучение

Независимо дали се присъедините към Cass като студент, магистър или студент по MBA, за да придобиете докторска степен или да подобрите развитието си чрез изпълнителното образование, ще бъдете изложени на вдъхновяваща комбинация от най-модерната теория и практика.

В "Кас" ние не вярваме в работата в силози. Нашето водещо световно бизнес училище дава възможност за задълбочено познаване чрез тясно взаимодействие с лидерите в бранша.

Този подход ни позволява да ви предоставим прозрения, практически умения и увереност, които трябва да развиете в непрекъснато развиващия се свят на бизнеса.

Присъединете се към Cass и станете част от една все по-силна, мощна глобална общност, в която можете да направите своя собствена марка като лидер на мисълта и да създадете собствена история на успеха.

Фондацията на сър Джон Кас

От известния предприемач Сър Джон Кас основал училище в Аldgate през 1710 г., Фондация Sir John Cass подкрепя световно обучение в Лондон.

През май 2001 г. Фондацията даде щедра дарение на новия строителен проект на Cass Business School . Днес тя продължава да предоставя постоянна подкрепа на Cass и нейната глобална общност от над 35 000 бизнес лидери от следващо поколение.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Cass Business School

Нашият онлайн MSc в Global Finance е магистърска програма от световна класа, предлагана чрез една от най-добрите акредитирани бизнес среди в света. ... [+]

Нашият онлайн MSc в Global Finance е магистърска програма от световна класа, предлагана чрез една от най-добрите акредитирани бизнес среди в света.

С гъвкавия си онлайн формат този курс е проектиран така, че да отговаря на вашите нужди, ако сте:

Търсите по-нататъшна кариера във финансите, без да се налага да поставяте ангажиментите си за работа в застой или да се ангажирате с обучение в университетаНамира се навсякъде по света и търси да изучава MSc от световна класа в Global Finance без да се налага да се премества в Обединеното кралство или да се премести на друго мястоНов за финансовата индустрия, който има опит, но се стреми да се премести в друг сектор или просто се стреми да разшири и задълбочи вашите глобални финансови познания.... [-]
Великобритания Лондон
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
24 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски