Прочетете официалното описание

За нас

 • Central Bedfordshire College е основан през 1961 г. в Дънстайл.
 • На 14 януари 2010 г. колегията бе преименувана на Central Bedfordshire College - отразявайки ангажимента на Колежа към Централния Бедфордшир като цяло и амбицията да бъде признат за премиер на шестнадесет институции в региона.
 • Одобрен от Офсъд като "добър колежа с примерен образ", Central Bedfordshire College наскоро инвестира в проекта Kingsway, който създаде нови съоръжения за обществени и студентски съоръжения в неговия университет в Дънстълб.
 • В целия регион, Central Bedfordshire College се разглежда като "приятелски колеж", където се оценява една по-зряла среда.
 • Колежът прави отлично осигуряване на студентите с трудности в ученето и това отразява културата на колежа, която трябва да намери решения
 • Central Bedfordshire College радва на силни партньорства с Университета в Бедфордшир и Университета в Нортхемптън.
 • Учебният план се основава силно на нуждите на региона, обучаващите се в региона и регионалните работодатели
 • Ние сме тук, за да се уверим, че учениците постигат своя максимален потенциал със силна подкрепа, почтеност и любов към ученето

Визия, мисия, ценности и норми

зрение

" Central Bedfordshire College трансформира и обогатява живота чрез учене и предприемачество в пригодност за заетост".

Мисия

"Ние ще осигурим отлично обучение и напредък за нашите общности в Бедфордшир и извън него. Ние ще бъдем иновативни, предприемчиви и приобщаващи към това, което правим и как го правим. Ще оценим и подкрепим учащите, нашите колеги и нашите партньорства. "

Стойности и норми

В Central Bedfordshire College очакваме персоналът и студентите да се държат в съответствие със следните ценности и норми:
 • Да се ​​отнасяте към другите с RESPECT и COURTESY
 • Да бъдем най-добри в нашите отношения с нашите партньори
 • Да работим заедно като екип и да споделяме нашите познания
 • Да бъдем ясни и прозрачни
 • Да бъдат включени и участват в дейностите на Колежа
 • За да чуете и съобщите
 • Да се ​​стремим към отлична работа във всичко, което правим
 • За да се насладите на себе си и да се насладите на себе си

Равенство, многообразие и приобщаване

В Central Bedfordshire College се гордеем с нашата работа, за да постигнем равенство на възможностите, да насърчаваме добрите отношения между хората и да премахваме всякаква форма на дискриминация, тормоз и виктимизация. Колежът взема сериозно внимание и обръща внимание на задължението за равно третиране в публичния сектор, което изисква публичните органи:

 • Премахване на незаконната дискриминация, тормоза, виктимизацията и всяко друго поведение, забранено от Закона за равенството за 2010 г.
 • Предварително равенство на възможностите между хората, които споделят защитена характеристика, и хората, които не я споделят
 • Подкрепвайте добрите отношения между хората, които споделят защитена характеристика, и хората, които не я споделят

В Central Bedfordshire College ние гарантираме, че изпълняваме задълженията си по отношение на задължението за равно третиране в публичния сектор чрез мониторинг и действие на нашия годишен план за действие за EDI, който може да бъде изтеглен тук.

Ако искате да научите повече за задължението за равенство в публичния сектор, кликнете тук

Това са някои от нещата, които Офсъд каза за колежа в доклада за инспекция от март 2016:

"Равенството на възможностите е добре популяризирано в колежа. Мениджърите са премахнали пропуските в постиженията между различните групи студенти чрез внимателен мониторинг и подходящи интервенции".

Връзките между студентите и персонала са много положителни в по-голямата част от класовете, в други учебни заведения и в социалните райони на колежа. Студентите се наслаждават на времето си в колежа и се чувстват част от една силна общност ".

"Студентите показват уважение към своите учители и един към друг и подобряват нивото на доверие. Те придобиват добро самостоятелно мислене и умения за учене и допринасят добре за груповите дискусии".

"Студентите и персоналът последователно се отнасят към различията и възгледите на другия с несправедливо отношение.Наскорошната инициатива за насърчаване на философски дебати по спорни въпроси допринася за тяхното разбиране и толерантност един към друг и за безопасна и хармонична атмосфера в целия колеж. популяризират британските ценности добре. "

Central Bedfordshire College е горд притежател на статут на лидерите по многообразието и инвеститорите в многообразието, които са присъдени от Националния център за разнообразие.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Diploma

Central Bedfordshire College

Нашата диплома по лидерство и мениджмънт е идеална за тези, които искат да развият уменията, необходими за ръководене и управление на екип. Бихте могли да се стремите да ... [+]

Описание на курса

Търсите ли възможност да развиете своите управленски умения?

Нашата диплома по лидерство и мениджмънт е идеална за тези, които искат да развият уменията, необходими за ръководене и управление на екип. Бихте могли да се стремите да постигнете напредък в управлението в редица сектори или да потърсите в бъдеще водещи роли.

След успешно завършване, обучаемите получават национално признато ниво 3 квалификация по лидерство и управление, което е акредитирано от ILM.... [-]

Великобритания Luton
Август 2020
Английски
9 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски