Central Bedfordshire College

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

 • Central Bedfordshire College е основан през 1961 г. в Дънстайл.
 • На 14 януари 2010 г. колегията бе преименувана на Central Bedfordshire College - отразявайки ангажимента на Колежа към Централния Бедфордшир като цяло и амбицията да бъде признат за премиер на шестнадесет институции в региона.
 • Одобрен от Офсъд като "добър колежа с примерен образ", Central Bedfordshire College наскоро инвестира в проекта Kingsway, който създаде нови съоръжения за обществени и студентски съоръжения в неговия университет в Дънстълб.
 • В целия регион, Central Bedfordshire College се разглежда като "приятелски колеж", където се оценява една по-зряла среда.
 • Колежът прави отлично осигуряване на студентите с трудности в ученето и това отразява културата на колежа, която трябва да намери решения
 • Central Bedfordshire College радва на силни партньорства с Университета в Бедфордшир и Университета в Нортхемптън.
 • Учебният план се основава силно на нуждите на региона, обучаващите се в региона и регионалните работодатели
 • Ние сме тук, за да се уверим, че учениците постигат своя максимален потенциал със силна подкрепа, почтеност и любов към ученето

Визия, мисия, ценности и норми

зрение

" Central Bedfordshire College трансформира и обогатява живота чрез учене и предприемачество в пригодност за заетост".

Мисия

"Ние ще осигурим отлично обучение и напредък за нашите общности в Бедфордшир и извън него. Ние ще бъдем иновативни, предприемчиви и приобщаващи към това, което правим и как го правим. Ще оценим и подкрепим учащите, нашите колеги и нашите партньорства. "

Стойности и норми

В Central Bedfordshire College очакваме персоналът и студентите да се държат в съответствие със следните ценности и норми:
 • Да се ​​отнасяте към другите с RESPECT и COURTESY
 • Да бъдем най-добри в нашите отношения с нашите партньори
 • Да работим заедно като екип и да споделяме нашите познания
 • Да бъдем ясни и прозрачни
 • Да бъдат включени и участват в дейностите на Колежа
 • За да чуете и съобщите
 • Да се ​​стремим към отлична работа във всичко, което правим
 • За да се насладите на себе си и да се насладите на себе си

Равенство, многообразие и приобщаване

В Central Bedfordshire College се гордеем с нашата работа, за да постигнем равенство на възможностите, да насърчаваме добрите отношения между хората и да премахваме всякаква форма на дискриминация, тормоз и виктимизация. Колежът взема сериозно внимание и обръща внимание на задължението за равно третиране в публичния сектор, което изисква публичните органи:

 • Премахване на незаконната дискриминация, тормоза, виктимизацията и всяко друго поведение, забранено от Закона за равенството за 2010 г.
 • Предварително равенство на възможностите между хората, които споделят защитена характеристика, и хората, които не я споделят
 • Подкрепвайте добрите отношения между хората, които споделят защитена характеристика, и хората, които не я споделят

В Central Bedfordshire College ние гарантираме, че изпълняваме задълженията си по отношение на задължението за равно третиране в публичния сектор чрез мониторинг и действие на нашия годишен план за действие за EDI, който може да бъде изтеглен тук.

Ако искате да научите повече за задължението за равенство в публичния сектор, кликнете тук

Това са някои от нещата, които Офсъд каза за колежа в доклада за инспекция от март 2016:

"Равенството на възможностите е добре популяризирано в колежа. Мениджърите са премахнали пропуските в постиженията между различните групи студенти чрез внимателен мониторинг и подходящи интервенции".

Връзките между студентите и персонала са много положителни в по-голямата част от класовете, в други учебни заведения и в социалните райони на колежа. Студентите се наслаждават на времето си в колежа и се чувстват част от една силна общност ".

"Студентите показват уважение към своите учители и един към друг и подобряват нивото на доверие. Те придобиват добро самостоятелно мислене и умения за учене и допринасят добре за груповите дискусии".

"Студентите и персоналът последователно се отнасят към различията и възгледите на другия с несправедливо отношение.Наскорошната инициатива за насърчаване на философски дебати по спорни въпроси допринася за тяхното разбиране и толерантност един към друг и за безопасна и хармонична атмосфера в целия колеж. популяризират британските ценности добре. "

Central Bedfordshire College е горд притежател на статут на лидерите по многообразието и инвеститорите в многообразието, които са присъдени от Националния център за разнообразие.

Места

Лутън

Leighton Buzzard Campus

Лутън

The Incuba

Лутън

Dunstable (Higher Education)

Лутън

Dunstable (main campus)

Лутън

Dunstable (Luton Road)

Лутън

Houghton Regis

Лутън

Dallow Learning Community Centre