Прочетете официалното описание

Централна обучение Право, Е водещ доставчик на професионално обучение и квалификация Paralegal в Обединеното кралство. Те осигуряват обект специфично обучение Paralegal за подобряване на профила си, за да помогне на работодателите и по-нататъшно кариерата си. Квалифицирани помощници са по-голямото търсене и последните завършилите напреднаха да получат работа, по-нататък кариерата си и да се създаде успешен бизнес.

Централна Закон за обучение (Шотландия) Ltd заедно с Университет Стратклайд, Пионер в концепцията за Paralegal обучение Преди близо 20 години. Сега те са водещ доставчик на практически квалификации-правни при завършил ниво през целия Великобритания.

гъвкав, домашно проучване формат позволява на делегатите, за да учат в техните собствени темпове успоредно работата и семейните задължения на пълно работно време. Подробни учебни материали са предоставени в началото на курса, включително обяснителни бележки, учебна програма и задачи. Курсът е изцяло самостоятелно и студенти, не изискват никакви допълнителни материали. Нашите служители и въз основа на отрасъла преподаватели са в контакт през цялото време, за да се осигури подкрепа и насоки. Успешните ученици са поканени да завършил при годишна церемония награди на Университет Стратклайд, Глазгоу.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Certificate

Central Law Training

CLT Шотландия също е удоволствие да предложим на сертификата Online в управление на проекти за Адвокати, които въвежда доказани техники за управление и адаптира тези да г ... [+]

CLT Шотландия също е удоволствие да предложим на сертификата Online в управление на проекти за Адвокати, които въвежда доказани техники за управление и адаптира тези да ги правят уместни и приложими към правната сектор. Вие ще се запознаете с структурирани подходи, които да гарантират, да се запознаем бизнес цели като същевременно увеличава стойността на клиента и осигуряване на печалба. А броят на шаблони са осигурени и ще се ръководи от тяхната употреба, за да ги накара да работят най-добре за вас. Курсът е завършено гъвкаво онлайн около други ангажименти. При завършване ще получите сертификат по управление на проекти за Адвокати, възложени от CLT Шотландия заедно с Университета в Стратклайд.... [-]

Великобритания Glasgow
Август 2020
Английски
Задочно обучение
6 часове
Онлайн обучение
Научете повече на английски