Ducere Business School

Представление

Прочетете официалното описание

Най-значимите квалификации в света

Ducere е партньор с Университета на Уелс "Тринити Сен Дейвид", за да достави степени, които съдържат уникалните бизнес-световни ресурси, за които Ducere е известно, плюс академичната строгост, осигурена от най-стария Royal Chartered University в Уелс и Англия след университетите в Оксфорд и Кеймбридж ,

Това партньорство доведе до Ducere и университета в Уелс "Тринити Сен Дейвид", гордо предлагащи най- иновативните степени - уникална студентска програма, която дава възможност на студентите да работят по реални проекти с водещи бизнес организации във Великобритания.

Dücere е модерно е-технологично социално предприятие, което вдъхва най-вдъхновяващи умове и най-съвременни технологии в света за висшето образование. Нашите програми за висше образование финансират новаторски издателска дейност и грамотност в 24 африкански страни. Досега Фондацията е публикувала над 700 студентски автори в рамките на 50 колекции от истории за африкански деца.

Университетски степени за иновационната икономика на 21 век

В партньорство с университетите и големите компании, Ducere доставя степени, които са предназначени да отговорят на нуждите на съвременния учащ чрез гъвкаво онлайн проучване, бизнес проекти в реално време и несравнима студентска подкрепа.Study anywhere in the world with a Ducere online degree

Практическо и свързано с отрасъла висше образование

Учебните курсове се провеждат в партньорство с водещи организации, за да осигурят университетско образование, което наистина подготвя завършилите да направят следващите си професионални стъпки. Индустриалните партньорства на Ducere подкрепят създаването на практическо и подходящо съдържание на курсовете; реални промишлени проекти, свързващи студентите с реалния бизнес свят.

Завършването на степен с Dücere и UWTSD е уникално, ценно изживяване, което не можете да получите другаде. Независимо дали решите да започнете собствен бизнес, да създадете социално предприятие или да работите в рамките на една организация, ще научите чрез прилагане на умения за реални бизнес предизвикателства. Приложена степен с уменията, които търсят работодателите, ще гарантира, че ще успеете по какъвто и да е път, който изберете.

University of Wales Trinity Saint David historical Campus

Истински прозрения от глобалните лидери и бизнес иноваторите

Факултетът Ducere Global Leaders се състои от над 250 лидери от най-високите ешелони от обществения живот, включително бивши президенти, министър-председатели, изпълнителни директори, предприемачи и филантропи.

Видео прозрения от тези лидери са изтъкани в съдържанието и учебния план на Ducere, преодолявайки разликата между академичните изследвания и практическото, свързано с индустрията обучение.

"Степен, който се занимава с проблема за ефективността и приложението на работното място"

Sky News Live (Швейцария ежедневно)

"Глобални лидери ... доставят курсове за лидерски умения в реално време"

Списание за бизнес преглед на седмицата

Места

Суонзи

Address
Суонзи, Уелс, Великобритания