Elizabeth Johnson Organization

Представление

Прочетете официалното описание

Курсове по английски език за деца, тийнейджъри и възрастни

В EJO поддържаме традиция на отлични постижения в преподаването на курсове по английски език за деца, тийнейджъри и възрастни, с опит над 50 години. Нашите учители са посветени на извличането на най-доброто от всеки ученик. Ние използваме най-новите учебници и ресурси за обучение на деца, тийнейджъри и възрастни и симпатизираме на нуждите на всеки отделен ученик. Нашите методи съчетават граматика, четене и лексика с разговор.

В нашите часове английският се говори постоянно и говоренето е най-добрият начин за учене!


Защо да изберете нас?

Изборът на най-подходящия езиков курс е наистина важен, защото става въпрос за инвестиране в бъдещето. Независимо дали търсите курс за лятна почивка за интензивна индивидуална програма за себе си, член на семейството си или някой от служителите ви, ние сме сигурни, че отговорът е да научим английски с нас!

106992_106948_Smiley.jpg

Ние предлагаме:

Петдесет години опит в организирането на изключително успешни програми по английски език

Ние преподаваме английски на ученици от други страни в продължение на петдесет години. През това време ние посрещнахме над 250 000 студенти във Великобритания по различни курсове и са добре познати по целия свят.

Организираме международни курсове, програми за отделни национални групи и английски начални уроци, където отделните ученици живеят и учат в дома на учител-домакин.

Всички курсове, с изключение на онлайн програмите за обучение, са акредитирани от Британския съвет. Ние сме член на националната асоциация на акредитираните училища по английски език и организации по езикови курсове, английски Великобритания, а също и в рамките на тази група, на специализираната група, Young Learners English UK.

В бързо променящия се свят нашата отдаденост към всеки един от нашите ученици остава непроменена.


Всички курсове, с изключение на онлайн програми за обучение, акредитирани от Британския съвет

Акредитацията от Британския съвет е признат стандарт за осигуряване на качеството на обучението по английски език във Великобритания. Британският съвет инспектира организации, предлагащи курсове по английски като чужд език на редовни интервали. Тези, които отговарят на договорените високи стандарти за качество, са акредитирани от Британския съвет.

Акредитацията дава на студентите гаранция за качество. Нашите курсове са акредитирани след въвеждането на схема за акредитация за доставчици на курсове по английски език.


Повече от един курс - пълен езиков опит

Вие изучавате английски език в учебните си занятия с учителя си, но и по много други начини. Учите се чрез разговори с учителите си и с новите си приятели извън времето за урок, а също и, ако сте в програма за отдих, с вашите домакини. Разбира се, вие също се научавате, когато отивате в магазините и посещавате места от местен и национален интерес.

Ученето с EJO е едновременно ефективно и приятно!


Преподаване с акцент върху практическата комуникация от подходящо квалифицирани преподаватели

Възползваме се максимално от престоя ви в Англия, като изграждаме вашето доверие в използването на английски език. Нашето преподаване винаги е насочено към вас и вашите учебни нужди. Учебните дейности предоставят възможности за използване на практически, ежедневен английски. Класната работа винаги се основава на клас от максимум шестнадесет студенти. Очевидно е, че едно-единствено обучение е проектирано на индивидуална основа.

Ние използваме учебници като ресурс по време на някои уроци, както и автентични материали от реалния живот като вестници, радио и телевизионни програми, записи, стихове и филми. Според типа, разбира се, вие сте избрали, целите ще бъдат постигнати чрез двойка и групова работа, ролева игра, дискусии, презентации, интервюта и анкети.

Изучаването на английски език в Англия означава, че ще усетите идиоматичния и ежедневния език, използван от носителите на езика. Ние Ви предлагаме максимална възможност да практикувате всекидневен английски език както по време на програмираните курсове за обучение, така и извън тях.

Избираме нашите учители много внимателно за техния опит, професионализъм, дружелюбност и ентусиазъм; всъщност за цялостната им пригодност за видовете курсове, които предлагаме. Нашите учители имат квалификации, подходящи за курса, който преподават.


Благосъстоянието на студентите винаги е абсолютен приоритет

Ние придаваме най-голямо значение на осигуряването на вашата безопасност и благополучие, както е подходящо за вашата възраст, фон и тип, разбира се, вие сте на.

Настаняването, което предлагаме, ще бъде подходящо, ще отговаря на изискванията на схемата за акредитация на Британския съвет и ще осигури безопасна и сигурна среда.

Ако сте отседнали в домакинство, а не в жилищни помещения, ще живеете като член на домакинството. Нашият представител посещава всички наши помещения за настаняване в семейството и проверяваме всеки дом според критериите на Британския съвет. Нашите домове са топли и приветливи и ние не поставяме повече от един ученик с един и същ първи език в дома по едно и също време, освен ако не ни помолите за това.

И при настаняването, и в жилищното настаняване ние ще Ви предложим добре балансирана диета, като вземете предвид всички разумни диетични изисквания, които имате.

В началото на курса ви даваме подходяща и полезна информация по въпросите на английското право и безопасност, както и информация за местността, в която сте отседнали.

Ще ви дадем и двадесет и четиричасов телефонен номер за използване при спешни случаи.

Места

Passfield

Address
Elizabeth Johnson Organisation LLP
Eagle House
Lynchborough Road

GU30 7SB Passfield, Англия, Великобритания