Elizabeth Johnson Organization

Представление

Прочетете официалното описание

Онлайн курсове по английски език за тийнейджъри и възрастни

Онлайн курсове за самостоятелно обучение

EJO предлага 9 различни пакета онлайн курсове за по-големи тийнейджъри и възрастни. Нужни са всички студенти с интернет връзка и устройство (повечето са мобилни за мобилни устройства и те просто ще изтеглят приложението).
Предлаганите пакети варират от двукомпонентен курс по академичен английски до петкомпонентен бизнес английски курс. Например пакетът за курсове надолу към бизнес постиженията включва бизнес реч, бизнес речник и три компонента за бизнес писане на ниво B2. Курсът по практически английски на ниво A2 и по-горе започва с диагностичен тест и след това програмата избира пътя на урока, който студентът ще следва. Курсът на ниво А1 уроците са предварително избрани.

Преподава онлайн курсове

EJO предлага общи курсове по английски, бизнес английски и изпити за всички нива. Курсовете идват в блокове от 15 часа и студентите могат да вземат колкото се може повече блокове. Предлага се отстъпка за множество блокови покупки. Всички учители са квалифицирани преподаватели по EFL, работещи с EJO. Освен обученото време на урока, студентите ще получат и допълнителни задачи за изпълнение. Всички участници получават потвърждение за успешно завършване на курса. Уроците ще се провеждат с помощта на zoom или подобна платформа.


Защо да изберете нас?

Изборът на най-подходящия езиков курс е наистина важен, защото става въпрос за инвестиция за бъдещето. Независимо дали търсите обучен онлайн курс или пакет от курсове, който е само онлайн и самостоятелно изучавате себе си, член на вашето семейство или някой от вашите служители, ние сме сигурни, че отговорът е да научите английски с нас!

Места

Alton

Address
GU34 Alton, Англия, Великобритания