Прочетете официалното описание

Защо King's Online?

Същото качество. Същата академична строгост. Доставя се гъвкаво.

King's College London е сред най-престижните университети в света.

Нашите водещи в света изследвания са в основата на нашия подход към преподаването и това важи и за нашите онлайн курсове.

Нашите онлайн курсове се преподават от същите изтъкнати учени като нашите курсове в университета - единствената разлика е гъвкавият начин на доставка. Обучението се осъществява във време и място, което е най-удобно за нашите ученици.

Курсовете са разработени специално за онлайн аудитория, използвайки редица дейности, включително видео, онлайн викторини, дискусионни форуми, онлайн четения.

Студентите на King's Online се ползват от същите ресурси и подкрепа на студентите по време на обучението си, включително достъп до библиотечни услуги, академични умения за писане, консултиране и съвет за кариери.

Студентите на King's Online също имат възможност да си сътрудничат с мрежа от други King's Online студенти от цял свят. След завършването си, студентите на King's Online се присъединяват към нашата добре свързана и активна международна мрежа от възпитаници.

Кинг се нарежда на високо ниво по отношение на пригодността за заетост на завършилите и има специализирана кариерна служба, която помага на учениците да намерят подходящата кариера за тях. В допълнение, завършването на онлайн курс демонстрира ключови умения за пригодност за заетост, които са много търсени от организации от цял свят.

За училището по право на Диксън Поун

Dickson Poon School of Law, King's College London е едно от най-старите юридически училища в Англия и е признато в световен мащаб като една от десетте най-големи британски юридически училища в света. Училището е създадено през 1831 г. и играе важна роля в живота на краля, откакто университетът е създаден преди почти 200 години.

King's е в услуга на обществото още от основаването си и ние сме горди да продължим тази традиция и до днес. Нашите изследвания и преподаване отговарят на някои от най-належащите въпроси на нашето време, свързани с равенството и правата на човека, правните последици от изменението на климата, глобализацията, международните отношения, търговията, конкуренцията и глобалните финанси, за да назовем само няколко. Членовете на училището по право на Диксън Поон съветват правителствата, служат в комисии и държавни органи и са командировани в национални и международни организации, като помагат за оформянето на политика и практика на национално и международно ниво.

Нашите курсове за студенти, следдипломни и изпълнителни курсове са информирани от нашия изследователски опит. Имаме оживена студентска общност, която се занимава с професионални дейности и професионално развитие заедно с основните си проучвания.

Настоящият изпълнителен декан е професор Джилиан Дъглас.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

King's College London Online

100% онлайн магистър, PG Dip ... [+]

100% онлайн магистър, PG Dip

King's Business School е новият център в Лондон за сътрудничество с бизнеса, финансите и правителството; където изследванията, които променят играта, съобщават за съвременен подход към бизнес обучението, създавайки социално отговорни лидери на бъдещето. Учете се от водещи учени и активни висши финансови специалисти, които ще ви дадат подходящите знания и инструменти за ефективно справяне с бизнес предизвикателствата и подкрепа на вашите кариерни стремежи.... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 - 4 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
King's College London Online

Научете умение, което е необходимо за организациите по света, независимо от индустрията или пазара. Нашият маркетинг магистър (онлайн) ви дава стратегическите и практичес ... [+]

Научете умение, което е необходимо за организациите по света, независимо от индустрията или пазара. Нашият маркетинг магистър (онлайн) ви дава стратегическите и практически знания, от които се нуждаете, за да успеете в тази критична бизнес област.

Курсът е разработен от King's Business School, топ 10 на Великобритания за бизнес и мениджмънт проучвания. Те работят в партньорство с широк кръг от частни и публични организации, включително правителствени отдели, корпорации, професионални организации и неправителствени организации. Взаимоотношенията, които се изграждат в общността на обучението, продължават дълго след като курсът е завършен, като дават на студентите и завършилите готова мрежа от съмишленици, амбициозни професионалисти по целия свят.... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Магистър по изкуствата (MA)

King's College London Online

Нашите международни въпроси MA / PG Dip / PG Cert, със специалности по киберсигурност и шпионаж ... [+]

Понастоящем международната политическа система преживява най-значимия си период на катаклизъм след края на Студената война. Нашите международни въпроси MA / PG Dip / PG Cert, със специалности по киберсигурност и шпионаж

С специализираните Pathways на МА ще напреднете с резултатите от курса, които улесняват пътуването ви към определени кариерни пътеки. Нашите курсови модули са описани като „трансформиращи” и „водещи в сектора”; фундаментално променя начина, по който учениците разбират глобалния пейзаж на сигурността и отбраната. Въоръжени с тези първокласни проучвания и изследователски резултати, очакваме нашите възпитаници да поемат критични лидерски позиции в областта на сигурността.... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски

King's College London Online

Location address
Strand
London, Англия, WC2R 2LS GB
Social Media