King's College London Online

Представление

Прочетете официалното описание

Защо King's Online?

Същото качество. Същата академична строгост. Доставя се гъвкаво.

King's College London е сред най-престижните университети в света.

Нашите водещи в света изследвания са в основата на нашия подход към преподаването и това важи и за нашите онлайн курсове.

Нашите онлайн курсове се преподават от същите изтъкнати учени като нашите курсове в университета - единствената разлика е гъвкавият начин на доставка. Обучението се осъществява във време и място, което е най-удобно за нашите ученици.

Курсовете са разработени специално за онлайн аудитория, използвайки редица дейности, включително видео, онлайн викторини, дискусионни форуми, онлайн четения.

Студентите на King's Online се ползват от същите ресурси и подкрепа на студентите по време на обучението си, включително достъп до библиотечни услуги, академични умения за писане, консултиране и съвет за кариери.

Студентите на King's Online също имат възможност да си сътрудничат с мрежа от други King's Online студенти от цял свят. След завършването си, студентите на King's Online се присъединяват към нашата добре свързана и активна международна мрежа от възпитаници.

Кинг се нарежда на високо ниво по отношение на пригодността за заетост на завършилите и има специализирана кариерна служба, която помага на учениците да намерят подходящата кариера за тях. В допълнение, завършването на онлайн курс демонстрира ключови умения за пригодност за заетост, които са много търсени от организации от цял свят.

За училището по право на Диксън Поун

Dickson Poon School of Law, King's College London е едно от най-старите юридически училища в Англия и е признато в световен мащаб като една от десетте най-големи британски юридически училища в света. Училището е създадено през 1831 г. и играе важна роля в живота на краля, откакто университетът е създаден преди почти 200 години.

King's е в услуга на обществото още от основаването си и ние сме горди да продължим тази традиция и до днес. Нашите изследвания и преподаване отговарят на някои от най-належащите въпроси на нашето време, свързани с равенството и правата на човека, правните последици от изменението на климата, глобализацията, международните отношения, търговията, конкуренцията и глобалните финанси, за да назовем само няколко. Членовете на училището по право на Диксън Поон съветват правителствата, служат в комисии и държавни органи и са командировани в национални и международни организации, като помагат за оформянето на политика и практика на национално и международно ниво.

Нашите курсове за студенти, следдипломни и изпълнителни курсове са информирани от нашия изследователски опит. Имаме оживена студентска общност, която се занимава с професионални дейности и професионално развитие заедно с основните си проучвания.

Настоящият изпълнителен декан е професор Джилиан Дъглас.

Места

Лондон

Address
Strand
WC2R 2LS Лондон, Англия, Великобритания