Прочетете официалното описание

Създадена през 2010 г., London Academy of Trading (LAT) е осигурила обучение за хиляди хора, желаещи да подобрят познанията си за финансовите пазари и да развият уменията си в търговията. Академията е акредитирана от Британския съвет за акредитация (BAC), който дава възможност на чуждестранни студенти да учат в LAT в Лондон за краткосрочни визи (STSV). В резултат на това през последните 12 месеца сме обучавали студенти от над 60 страни.

110572_A7CC6FE8-FF07-4AD5-8C6A-D55C506EBC8F.jpeg

Нашите ученици варират от ученици и ученици, до работещи хора, собственици на фирми, предприемачи и дори пенсионери. Някои искат да развият своята кариера в търговията, докато други искат да научат знанията и практическите умения, за да инвестират собствените си пари на пазарите.

Ние предлагаме набор от курсове, от еднодневни събития до нашата водеща 12-седмична диплома за ниво 5 по приложна финансова търговия, акредитирана от ABE и регулирана от Ofqual. Нашият пакет от кратки курсове е сертифициран по CPD, което дава възможност на студентите да генерират ценни кредити за CPD.

Нашият преподавателски състав се състои от опитни търговци и анализатори от големи финансови институции, включително HSBC, Merrill Lynch, Credit Suisse и Bloomberg, и всички студенти имат директен достъп до нашия екип от търговски ментори за десет часа всеки ден за съвети и напътствия, разработване на стабилни и структурирани стратегии за търговия, съчетаващи теоретични знания и практически умения.

Един от нашите основни USPs е нашата изключителна гъвкавост. Ние знаем, че много хора имат други ангажименти, така че ние Ви позволяваме да спрете / започнете курса си според изискванията, но също така можете да изберете да учат или на нашия търговски етаж в Лондон, онлайн или чрез нашата опция, комбинирайки онлайн проучване с избрания брой дни в колежа.

110573_ThinkstockPhotos-522796884.jpg

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове

London Academy of Trading

Криптовалурата играе все по-важна роля на финансовите пазари по света. Нашият онлайн Cryptocurrency курс ще ви даде по-добро разбиране за това как да търгувате с цифрови ... [+]

Курс за криптовалута

Криптовалурата играе все по-важна роля на финансовите пазари по света. Нашият онлайн Cryptocurrency курс ще ви даде по-добро разбиране за това как да търгувате с цифрови валути като Bitcoin, Ethereum и Litecoin, с акцент върху управлението на риска и запазването на капитала. Ние ще Ви предложим стъпка по стъпка указания за процеса на дигитална търговия с валута, от отварянето на портфейла до процеса на вземане на решения зад търговията, както и управлението и наблюдението на вашето портфолио. Тази програма се доставя онлайн чрез нашия учебен портал и със сесия на нашия уеб семинар на живо, където ще можете да общувате с нашия академичен екип и да получите нашето мнение по всички въпроси, свързани с темата.... [-]

Великобритания Лондон
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
1 седмица
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Student Testimony

London Academy of Trading

Address
Level 2, 30 Holborn, Buchanan House
EC1N 2HR Лондон, Англия, Великобритания
Address
Лондон, Англия, Великобритания