London School of Economics and Political Science (LSE) (Get Smarter Creative)

Представление

Прочетете официалното описание

Лондонската школа по икономика и политически науки (LSE), един от най-важните университети за социални науки в света, се стреми да подобри обществото, като се занимава с проблемите в реалния свят и разбира причините за нещата. Използвайки динамичен и разнообразен подход към обучението, LSE осигурява авангардни изследвания и работи с известни академични експерти.

За да разширят своята мисия и да направят обучението достъпно за глобална аудитория, тези курсове за сертификати LSE се представят изцяло онлайн, в сътрудничество с лидера в дигиталното образование, GetSmarter, марка на 2U, Inc. Тези програми, ръководени от LSE предмет експерти и мислещи лидери, овластяват бизнес професионалисти и ръководители, за да подобрят уменията си, използвайки силно подкрепяща и интерактивна платформа. Технологията отговаря на академичната строгост в модела на GetSmarter, медииран от хората, който ви осигурява достъп до специализиран мениджър на успеха, както и техническа и академична поддръжка денонощно. Този персонализиран и ангажиращ подход ви позволява да се обучавате в собственото си време, от всяка точка на света.

„Онлайн образованието позволява на Лондонското училище по икономика и политически науки да направи нашето най-модерно научно-изследователско изследване достъпно за възможно най-широката аудитория, във формат, който е практичен и ще има приложение и влияние в реалния свят.“ - професор Саул Естрин, академичен директор, Курсове за онлайн сертификати, LSE

Прочетете повече на уебсайта на LSE

контакт

+44 2038 568 850

lseonline@getsmarter.com

Места

Holborn

Address
Houghton Street
WC2A 2AE Holborn, Англия, Великобритания