Прочетете официалното описание

RED Academy е водеща дигитална медия, дизайн и технологично училище, с университети в Лондон, Ванкувър и Торонто. Предлагаме курсове по индивидуален курс по "Дигитален маркетинг", UX

REDefining Education

Ние съществуваме така, че нашите ученици и служители да бъдат вдъхновени да научат умения и да се развиват като хора. Водещ по-смислен, изпълняващ и възнаграждаващ живот - това е нашето съвместно стремеж към щастие. Това е нашата еволюционна цел.

Преодоляване на разликите в уменията

Все повече и повече висшисти са безработни в своята област. Защо? Уменията, преподавани в традиционните образователни институции, стават без значение в днешния дигитален пазар на труда. RED съществува, за да осигури градуса с необходимите умения, необходими за цифровата икономика. Нашата учебна програма е предназначена да отговори на въпроса: Как можем да дадем на нашите студенти както съответното образование, така и професионалния опит? RED е както училище, така и техническа агенция.

Реални проекти за реално въздействие

Проектите на нашите ученици са внимателно подбрани и замислени. Опитваме се да се приспособим към бизнес и предприемачи, ориентирани към въздействието, така че нашите ученици да могат да направят истинска промяна в общността. Горди сме да видим, че нашите ученици правят разлика чрез всеки завършен от тях проект и развиват своята мрежа със смислени връзки.

Променящ се глобален пейзаж

Цифровата икономика се разраства бързо. Науката и технологиите разрушават традиционните форми на транспорт, производство, настаняване и в нашия случай - образование. Промишлеността се променя и уменията, необходими за адаптиране към тези промени, са вградени в учебната ни програма. Червените студенти развиват меките умения, необходими за еволюцията и процъфтяването им в новите си кариери.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага: