Red Smart Academy With Falmouth University

Представление

Прочетете официалното описание

Работете по-интелигентно с кратките онлайн курсове на Red Smart Academy

Независимо дали искате да повишите квалификацията си, да изградите увереност, да получите промоция или да започнете свой собствен бизнес, нашите онлайн кратки курсове ще гарантират, че имате уменията и ноу-хау, от които се нуждаете, за да се откроите от тълпата.

Разработена чрез партньорство между Red Magazine и един от водещите академични университети в Университета Фалмут, курсовете съчетават най-доброто от двата свята, ангажиращо съдържание и водещи в отрасъла преподаване заедно с подход "надолу към земята" и актуален тенденции и прозрения.


Кратки курсове, които да ви помогнат да се откроите от тълпата

Присъединете се към един от нашите курсове и се възползвайте от:

качество
Предизвикателно и вълнуващо учене

гъвкавост
Проучете онлайн, къде и кога ви е удобно

Престиж
Сертификат от световно известен университет


Пригответе се да се научите и да растете

Нашите кратки онлайн курсове ви осигуряват уникално привлекателно и вълнуващо учебно преживяване чрез съчетание от експертни насоки и редовна обратна връзка от вашия учител, както и възможност да си сътрудничите и да споделяте идеи с връстници от цялата страна и дори по света ,

Съдържанието на курса включва презентации, интервюта и казуси, за да сте сигурни, че разбирате и може да приложите това, което учите в реалния живот, като темите се разделят на управляеми парчета и се предоставят на седмична база.

Ще научите, ще си взаимодействате и ще си сътрудничите със съучениците си, за да отворите знанията и уменията си за редица перспективи и нови възможности.

Можете да очаквате един час от представеното онлайн съдържание с около 4 часа самообучение всяка седмица, необходима за завършване на съдържанието.


С един поглед

Вашата онлайн класна стая

Лесен за използване, интуитивен интерфейс ще се превърне в онлайн класна стая. Тук ще имате достъп до разнообразната гама от материали, които ще поддържат и осигуряват вашето учене; всички от които ще се ръководят от Вашия експерт-учител.

Никога няма да се чувствате сами в онлайн класна стая. Ще общувате, разпитвате и се ангажирате редовно с колегите си в курса, както и с вашия учител.

Задавайте въпросите, от които се нуждаете, когато искате, и придобийте ценни прозрения и перспективи от вашите връстници, докато споделяте преживявания, идеи и мисли.


Първи стъпки

Бъдете част от уникалното онлайн обучение и открийте нови възможности за вас и Вашия бизнес.

Места

Falmouth

Address
Woodlane
TR11 4RH Falmouth, Англия, Великобритания