Прочетете официалното описание

Работете по-интелигентно с кратките онлайн курсове на Red Smart Academy

Независимо дали искате да повишите квалификацията си, да изградите увереност, да получите промоция или да започнете свой собствен бизнес, нашите онлайн кратки курсове ще гарантират, че имате уменията и ноу-хау, от които се нуждаете, за да се откроите от тълпата.

Разработена чрез партньорство между Red Magazine и един от водещите академични университети в Университета Фалмут, курсовете съчетават най-доброто от двата свята, ангажиращо съдържание и водещи в отрасъла преподаване заедно с подход "надолу към земята" и актуален тенденции и прозрения.


Кратки курсове, които да ви помогнат да се откроите от тълпата

Присъединете се към един от нашите курсове и се възползвайте от:

качество
Предизвикателно и вълнуващо учене

гъвкавост
Проучете онлайн, къде и кога ви е удобно

Престиж
Сертификат от световно известен университет


Пригответе се да се научите и да растете

Нашите кратки онлайн курсове ви осигуряват уникално привлекателно и вълнуващо учебно преживяване чрез съчетание от експертни насоки и редовна обратна връзка от вашия учител, както и възможност да си сътрудничите и да споделяте идеи с връстници от цялата страна и дори по света ,

Съдържанието на курса включва презентации, интервюта и казуси, за да сте сигурни, че разбирате и може да приложите това, което учите в реалния живот, като темите се разделят на управляеми парчета и се предоставят на седмична база.

Ще научите, ще си взаимодействате и ще си сътрудничите със съучениците си, за да отворите знанията и уменията си за редица перспективи и нови възможности.

Можете да очаквате един час от представеното онлайн съдържание с около 4 часа самообучение всяка седмица, необходима за завършване на съдържанието.


С един поглед

Вашата онлайн класна стая

Лесен за използване, интуитивен интерфейс ще се превърне в онлайн класна стая. Тук ще имате достъп до разнообразната гама от материали, които ще поддържат и осигуряват вашето учене; всички от които ще се ръководят от Вашия експерт-учител.

Никога няма да се чувствате сами в онлайн класна стая. Ще общувате, разпитвате и се ангажирате редовно с колегите си в курса, както и с вашия учител.

Задавайте въпросите, от които се нуждаете, когато искате, и придобийте ценни прозрения и перспективи от вашите връстници, докато споделяте преживявания, идеи и мисли.


Първи стъпки

Бъдете част от уникалното онлайн обучение и открийте нови възможности за вас и Вашия бизнес.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове

Red Smart Academy With Falmouth University

Мислите ли да започнете свой собствен бизнес или може би вече сте се потопили и просто имате нужда от помощна ръка, която да ви помогне да направите новия си бизнес още п ... [+]

Научете как да управлявате успешен малък бизнес

Мислите ли да започнете свой собствен бизнес или може би вече сте се потопили и просто имате нужда от помощна ръка, която да ви помогне да направите новия си бизнес още по-далеч?

Има много неща, които трябва да имате предвид при започване на собствен бизнес, от разбиране на клиентите си до бюджети, бизнес планове и законодателство.... [-]

Великобритания Falmouth
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
8 седмици
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Red Smart Academy With Falmouth University

Тези дни, създаването на съдържание, включително блоговете и вилогията, не е просто хоби, а това е важен бизнес, дори и предизвикателство за телевизията като стойност на ... [+]

Как да бъдете създател на съдържание

Тези дни, създаването на съдържание, включително блоговете и вилогията, не е просто хоби, а това е важен бизнес, дори и предизвикателство за телевизията като стойност на забавление.

Звездите на създаването на съдържание командват хиляди лоялни последователи и на свой ред големи спонсорски сделки, благодарение на сравнително нова индустрия, която подкрепя апетита на аудиторията за качествено съдържание; независимо дали това е представено чрез блогове, страници на уебсайтове, публикации в социални медии, бюлетини или дори видео блогове.... [-]

Великобритания Falmouth
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
6 седмици
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Red Smart Academy With Falmouth University

Независимо дали управлявате вашето лично присъствие или присъствие на марката онлайн, използването на правилните изображения е съществена част от разказването на вашата и ... [+]

Разширете марката си онлайн

Независимо дали управлявате вашето лично присъствие или присъствие на марката онлайн, използването на правилните изображения е съществена част от разказването на вашата история чрез социалните медии.

Докато много от нас в наши дни тези дни носят камера, нашите телефони в джобовете ни, колко от нас наистина знаят как да го използват, за да създават и споделят изображения, които оказват влияние върху аудиторията на социалните медии?... [-]

Великобритания Falmouth
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 седмици
Онлайн обучение
Научете повече на английски