ShippingCollege

Представление

Прочетете официалното описание

Глобални квалификации за глобални позиции

Колежът за корабоплаване е глобален колеж с офиси в Лондон.

Ние предлагаме глобални квалификации за глобални позиции .

Присъединете се към вълнуващия свят на корабоплаването, спедицията, логистиката и многонационалната търговия чрез нашите международни уеб-базирани курсове.

Нашите курсове ви предоставят практически познания за по-нататъшно развитие на кариерата ви или за присъединяване към света на световната търговия в комфорта на вашия дом или офис.

Нашите специализирани преподаватели са висококвалифицирани в своите области с повече от 20 години опит.

Всеки студент получава личен e-Tutor, който да ги ръководи и да им помага да учат.

Защо да избера нас121630_116096_FoundationCertificateCourses.jpg

1. Нашите курсове

Курсовете са адаптирани и персонализирани според вашите нужди и начин на живот и са с най-високо качество. Нашите курсове са практични и лесни за разбиране и прилагане в работната среда. Вашият онлайн курс е улеснен от вашия личен e-Tutor и личен план на курса ви се изпраща всяка седмица от вашия e-Tutor, за да ви помогне да изпълните графика си.

2. Успехи на нашите студенти

Нашите ученици продължават да постигат личните си бизнес цели, като обогатяват своята база от знания чрез нашите курсове. Това им дава увереност да преследват своите кариерни амбиции и да ускорят кариерния си напредък.

3. Глобална акредитация и членство

Нашите курсове са акредитирани и признати от Световния институт по транспортиране www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege се намира в Регистъра на доставчиците на обучение в Обединеното кралство (UKRL).

4. Уникална среда за обучение

В ShippingCollege нашата уникална среда за обучение ви позволява да изпълните вашите обучителни амбиции и да направите това във вашето време и във вашето темпо. Това ще бъде в уюта на вашия дом или офис, където имате лесен онлайн достъп до нашите модули. Ние сме достъпни за всички студенти по целия свят.

5. Нашият e-Campus и глобалната мрежа

Студентите имат 24/7 достъп до информация чрез нашия онлайн университет, достъпен до нашия портал и библиотека. Наскоро добавихме студентски форум за въпроси и работа в мрежа. Ще бъдете част от нашата глобална мрежа, която сме създали чрез нашия онлайн студентски форум.

6. Професионални обучители

Нашите писатели са международни експерти с 20-годишен опит в тази специализирана индустрия. Ние сме признати за професионалисти в обучението. Нашите професионални лицензи, асоциации и членства ни помагат да поддържаме връзка с корабната общност, същата корабоплавателна общност, че ние ви обучаваме да се присъедините или да подпомогнете растежа ви в него.

Нашата мисия и визия

Да се учиш е по-силно, отколкото да бъдеш научен121631_116144_intro.jpg


Нашата мисия

Мисията на ShippingCollege е да предостави на учениците динамично обучение, основано на високи постижения и гъвкавост, което създава трайна стойност и значение за развиващите се кариери.

Да се учим е по-пълномощно, отколкото да се преподава, поради което се фокусираме върху практически приложими знания. Ние предаваме умения в търсенето на приложимите резултати.

Нашата визия

ShippingCollege ще бъде признатият лидер в еволюцията на онлайн обучението за морското корабоплаване, клиринговата и спедиторската индустрия и глобалната логистична индустрия.

Да живеем с нашите ценности

Ние изпълняваме нашата мисия, като живеем нашите ценности, като се стремим да постигнем най-високите нива на:

 • Уважение: Преподавателите и служителите на ShippingCollege заемат най-голямо уважение един към друг, нашите ученици, нашите общности и нашата околна среда.
 • Иновации: Ние ценим нови, жизнеспособни идеи и ги насърчаваме стриктно, за да гарантираме, че съдържанието на курса е уместно и ангажиращо.
 • Ориентирана към услугите: Чрез инструктаж и насоки ние обслужваме нуждите на нашите ученици със знания и умения, поставяйки другите пред себе си.
 • Работа в екип: Като се подкрепяме взаимно, ние постигаме повече от това, което е възможно поотделно.
 • Почтеност: Нашето лично и професионално поведение се ръководи от честност, етика и съвест.

Постигане на целта

Нашата цел е да разпространяваме знания и умения, които помагат на учениците да постигнат мечтите си. Ние правим обучението достъпно, стимулиращо и удобно за нетърпеливите умове в световен мащаб.

Посветен на целта и ценностите на ShippingCollege , нашият факултет:

 • Стреми се към непрекъснато обновяване и иновации
 • Създава култура на участие и сътрудничество
 • Ангажира се с продължаващо академично и професионално развитие
 • Оценява разнообразието и насърчава уважението към приноса на всички култури
 • Подкрепя успеха и поддържа качеството

Качество на обслужване и гъвкавост на възможностите за обучение121632_116095_customerservices.jpg

 • Осигуряване на гъвкаво качество на курсовете, което е практически необходимо в конкретната област на обучение.
 • Фокусиране върху усвояването на практически умения и техники
 • Осигуряване на онлайн курсове за гъвкав подход на обучение

Качество на обслужване

Човек може да мисли, че качеството на услугата трябва да бъде видимата подготовка, настройка на класната стая, основна хигиена, размер на класната стая или добре подготвена структура на курса.

Въпреки това, ние смятаме, че истинското качество на услугите е невидимо качество - способността на преподавателите, щедростта на подкрепата и грижата, сърцето на колежа за учениците, въпреки че тези две качества трябва да имат баланс.

В ShippingCollege ние осигуряваме тези невидими качества.

Гъвкавост на възможностите за изучаване

Нашият гъвкав метод на обучение доказва нашата грижа и подкрепа за нашите ученици и ученици.

Лични електронни учители, които разбират и слушат своите ученици.

Нашето разбиране, че нашите ученици често работят на пълен работен ден и изискват гъвкавост и разбиране за постигане на целите си.

Места

Великобритания онлайн

Address
ShippingCollege
Suite 19411
20-22 Wenlock Road
London

N1 7GU Великобритания онлайн, Великобритания