Прочетете официалното описание

Колежът по медицина и ветеринарна медицина се състои от две училища. Това са Медицинската школа в Единбург и Кралското (Дик) училище по ветеринарни изследвания.

Заедно ние създаваме уникално групиране в Обединеното кралство, където ветеринарните лекари, медиците и биомедицинските учени работят заедно и изучават общите причини за болести, които засягат нашето население. Нашите кампуси, нашата структура и организирането на нашите степени гарантира, че има хора от Royal (Dick) Училище за ветеринарни изследвания и Единбург Медицински Училище, които дишат един и същ въздух, проектират заедно проекти и преподават в своите специализирани области.

ветеринар

Роял (Дик) Училище по ветеринарни изследвания

Най-високо класираното ветеринарно училище в Обединеното кралство в рамката за научни постижения от 2014 г., Училището за ветеринарни изследвания Royal (Dick) е световен лидер в областта на ветеринарното образование, научните изследвания и практиката. Ние предлагаме отлично ветеринарно обучение, използвайки награден учебен план, иновативни методи на преподаване и интердисциплинарна среда. Бяхме поставени на първо място сред седемте ветеринарни школа в Обединеното кралство за качество на изследванията в Упражненията за оценка през 2008 г., потвърждавайки изключителната международна репутация на училището. Нашите клинични услуги - Болница за малки животни и голяма животинска практика - са сред най-влиятелните центрове за клинична помощ в Обединеното кралство.

Медицинска школа в Единбург

Медицинското училище в Единбург е домакин на три декани. Това са биомедицински науки, клинични науки и молекулярни, генетични и популационни здравни науки.

Преподаването за програмата MBChB и други биомедицински бакалавърски и следдипломни програми се осъществява в трите протомании. Чрез обединяването на правилните индивиди, както клинични, така и неклинични, катализираме и създаваме възможности за развиване на вълнуваща работа, която има значение за живота на хората. Медицинското училище в Единбург предоставя първокласно образование в първокласни учебни заведения от развълнувани хора, които са на върха.

Ние предлагаме отличен опит в среда, в която научните изследвания се ценят и преследват. Изследването е важен компонент от живота на всеки студент като средство за разбиране на начин на мислене, който ще ги подготви за постигане на положителна промяна за човечеството.

Медицинско училище в Единбург: биомедицински науки

Извършвайки новаторски изследвания, Biomedical Sciences е домакин на Центъра за когнитивни и невронни системи, Центъра за интегративна физиология, Центъра за неврорегенерация и отделението за инфекциозна и пътна медицина.

Също така допринасяме за интердисциплинарни изследвания с тези свързани центрове: Единбургските инфекциозни болести, Единбургската невронаука, Центъра за епилепсия на Muir Maxwell, Патрик Дивеч Център и Фармакология, Токсикология и терапевтика.

Изследователските теми в рамките на Демонстрацията включват:

  • Гените и развитието
  • Мембранна биология
  • Системи за невронно управление
  • Познание, учене и синаптична пластичност
  • Neuropharmacology
  • Основна и клинична вирусология
  • Бактериална патогенеза и химиотерапия

Също така в рамките на прототип е биомедицинската преподавателска организация (BMTO), която играе жизненоважна роля в администрацията, координацията и осъществяването на университетското преподаване.

BMTO е отговорен за програмата BSc Medical Sciences, заедно с множество програми за почетни знания по биологични науки, медицински и ветеринарни науки, както и четиринадесет курса по биомедицинските науки за студенти.

ветеринар

Медицинско училище в Единбург: Клинични науки

С дългогодишен международен изследователски профил, Клиничните науки са Центърът за сърдечно-съдови науки, Центърът за клинични мозъчни науки, Центърът за възпалителни изследвания, Центърът за регенеративна медицина, Центърът за репродуктивно здраве, Единбургския институт за следдипломна квалификация и дивизията на здравните науки.

В най-новото учебно упражнение за изследване в Обединеното кралство, клиничната медицина бе класирана на най-високо ниво от 28 кандидатури в цялото Великобритания.

Демонирането се основава основно на Малката Франция.

В Малката Франция, сградата на канцлера, Института за медицински изследвания на Кралицата и Центърът за регенеративна медицина разполагат с най-съвременни учебни и изследователски съоръжения в съседство на Кралската инвалида в Единбург и биомедицинският изследователски парк Edinburgh BioQuarter.

Други места за деканиране са болницата за детски болести в Единбург, Западна обща болница, болница Royal Единбург и Lauriston Place.

Медицинско училище в Единбург: молекулярни, генетични и популационни здравни науки

Молекулярната, генетичната и популационната медицинска наука се състои от Института по генетика и молекулярна медицина на MRC, Института по здравеопазване и информатика на Ушър, Отдела за клинични изпитвания в Единбург и Отдела по патология.

Институтът по генетика и молекулярна медицина на MRC се състои от Отдела по човешка генетика на MRC, Единбургския център за изследване на рака и Центъра за геномика и експериментална медицина.

Институтът по здравеопазване и информатика на населението на Ушър се състои от Център за медицински науки за населението, Център за медицинска информатика и Център за глобално здравно изследване.

Демонстрацията също така е домакин на отдела за клинични изпитания в Единбург (ECTU), която наскоро беше пълна регистрация в Консорциума за клинични изследвания в Обединеното кралство и получи статут на центъра за клинични изпитвания на MRC и отдела по патология.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:


The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Предизвикателството за начина, по който седем милиарда могат да живеят добре на една планета, може да бъде разбрано и ефективно да се преодолее, като се вземат многобройн ... [+]

Описание на програмата

Предизвикателството за начина, по който седем милиарда могат да живеят добре на една планета, може да бъде разбрано и ефективно да се преодолее, като се вземат многобройни гледни точки и се използват редица дисциплини.

Нашите MSc Global Challenges е онлайн програма на няколко нива, която предлага различни квалификации след успешното завършване на всеки от трите етапа.... [-]

Великобритания Edinburgh
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
3 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази 3-годишна онлайн магистърска програма по безопасност на пациентите и клинични човешки фактори има за цел да подпомогне всички специалисти в областта на здравеопазван ... [+]

Описание на програмата

Тази 3-годишна онлайн магистърска програма по безопасност на пациентите и клинични човешки фактори има за цел да подпомогне всички специалисти в областта на здравеопазването (включително медицински сестри, хирурзи и анестетици) да използват доказани инструменти и техники за подобряване на надеждността и безопасността на ежедневните здравни системи и процеси.... [-]

Великобритания Edinburgh
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Това е онлайн програма за обучение, насочена към студентите със съответни познания по въпросите на земеделието и храните, които искат да придобият задълбочени познания за ... [+]

Описание на програмата

Хранителните заболявания са все по-голямо обществено здравеопазване в световен мащаб. Замърсяването на храната с микроорганизми или химикали може да настъпи на всеки етап от процеса, от производството на храна до консумацията ("ферма до вилица") и в резултат на замърсяване на околната среда, включително замърсяване на водата, почвата или въздуха. Глобалната тежест на хранителните заболявания по света е много висока, засягаща всяка година около 600 милиона души с 420 000 смъртни случая. Поради това Световната здравна организация (СЗО) подчерта значението на производството на безопасна храна, която спасява човешкия живот, спестява ресурси и има положително въздействие върху икономиката на всяка страна.... [-]

Великобритания Edinburgh
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази онлайн програма за обучение предоставя интердисциплинарен подход към управлението на консервацията. Той обединява експертни знания от Глобалната академична здравна а ... [+]

Описание на програмата

Тази онлайн програма за обучение предоставя интердисциплинарен подход към управлението на консервацията.

Той обединява експертни знания от Глобалната академия по здравеопазване на университета в Единбург и глобални партньори от партньора, за да предостави първокласно преподаване и научни изследвания в областта на биоразнообразието, дивата природа и здравето на екосистемите.... [-]

Великобритания Edinburgh
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Продоволствената сигурност е свързана с наличието, достъпа и използването на безопасни, хранителни и устойчиви храни за всички, особено за уязвимите групи в обществото. ... [+]

Описание на програмата

Продоволствената сигурност е свързана с наличието, достъпа и използването на безопасни, хранителни и устойчиви храни за всички, особено за уязвимите групи в обществото. Предизвикателствата, свързани с храната, са не само наличието на приблизително 795 милиона недохранвани хора в света (Организацията по прехрана и земеделие (ФАО)), но и нарастващото присъствие на свързани с диетата незаразни болести (напр. Диабет и сърдечни заболявания); приноса на селското стопанство за емисиите на парникови газове и промените в земеползването. Разбирането на взаимовръзката между храната, здравето и околната среда, както и техните компромиси, е от жизненоважно значение за формулирането на политики, които ни позволяват да постигнем продоволствена сигурност по устойчив начин.... [-]

Великобритания Edinburgh
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Програмата One Health е част от Глобалната здравна академия и споделяме много избираеми курсове с други програми в Академията. Това осигурява голяма гъвкавост, която ви п ... [+]

Описание на програмата

Едно здраве седи на границата между здравето на хората, животните и екосистемите. Като такава, тя е бързо развиваща се област, подходяща за подготовка на специалисти, които искат да се справят с широкия спектър от трудни и трудни за здравето предизвикателства на 21 век. Тази програма е подходяща за широк кръг от професионалисти, чиито дисциплинарни среди могат да включват здравни, биологични, екологични и социални науки. Тази програма се доставя изцяло онлайн, като се възползва максимално от пионерските, всепризнатата онлайн образователна среда на университета.... [-]

Великобритания Edinburgh
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тригодишна онлайн програма за следдипломна квалификация, преподавана онлайн. Насочена към младши лекари, които понастоящем преминават или са на път да предприемат специал ... [+]

Описание на програмата

Тази нова тригодишна онлайн програма за следдипломна квалификация води до степен на магистърска степен по научни специалности по клинична микробиология и инфекциозни болести (CMID).

Насочена към младши лекари, които понастоящем преминават или са на път да предприемат специализирано обучение по инфекциозна дисциплина, тази програма е отворена за стажанти в Обединеното кралство и по света.... [-]

Великобритания Edinburgh
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
1 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Нашата онлайн програма за клинично обучение се възползва от нашия световен опит, за да подобри способността ви да преподавате и оценявате студентите в клинична среда. Тов ... [+]

Описание на програмата

Нашата онлайн програма за клинично обучение се възползва от нашия световен опит, за да подобри способността ви да преподавате и оценявате студентите в клинична среда.

Това е идеална програма за онези, които имат образователна роля във връзка със здравните специалисти и ветеринарните лекари, включително лекари, медицински сестри, практикуващи стоматолози, клинични психолози, професионални терапевти, специалисти по ветеринарна медицина или асоциирани учени (биомедицински или социални).... [-]

Великобритания Edinburgh
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази програма включва задълбочен научен подход към управлението на здравето и благосъстоянието, възпроизводството, поведението, храненето и упражненията за коне. Ще научи ... [+]

Описание на програмата

Тази програма включва задълбочен научен подход към управлението на здравето и благосъстоянието, възпроизводството, поведението, храненето и упражненията за коне. Също така ще научите как практически да прилагате научен подход, за да се възползвате от здравето на кон, благополучието и ефективността.

Нашата онлайн програма е първата и единствена програма за коне науки, която ще бъде домакин в рамките на един международен център за ветеринарни постижения. Той предоставя на студентите подробно познаване и разбиране на науката за конете и нейните приложения и е отлична подготовка за подобряване на кариерата ви в конете или бъдещи независими изследвания като докторска степен.... [-]

Великобритания Edinburgh
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Общата цел на тази програма за онлайн дистанционно обучение е да предостави знания и разбиране за науката за хуманното отношение към животните, като се фокусира върху меж ... [+]

Описание на програмата

Общата цел на тази програма за онлайн дистанционно обучение е да предостави знания и разбиране за науката за хуманното отношение към животните, като се съсредоточи върху международните проблеми, произтичащи от употребата на животни във всичките му форми.

Програмата се предоставя от изследователи и учители от Международния център за обучение по хуманно отношение към животните Jeanne Marchig (в Училището по ветеринарни изследвания на Royal (Dick)) и от Студентски селски колеж (SRUC) с редица гостуващи лектори от цял ​​свят.... [-]

Великобритания Edinburgh
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Нашата програма за дистанционно обучение на непълно работно време предоставя възможност за получаване на официална квалификация в областта на научната комуникация, без да ... [+]

Описание на програмата

Понастоящем областите на научната комуникация и обществената ангажираност се радват на безпрецедентен растеж. Това се дължи на по-голяма необходимост от демонстриране на въздействието на публично финансираните научни изследвания, необходимостта от оценка на науката, засилен правителствен контрол и желание за по-силна база от данни за вземане на политически решения. Намират се много възможности за кариера при взаимодействието между науката и различните групи заинтересовани страни и се изследват все по-креативни методи за ангажиране на науката.... [-]

Великобритания Edinburgh
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Тази програма осигурява гъвкаво следдипломно проучване, специално разработено за нуждите на онлайн клиничното поведение на животните в рамките на подкрепена учебна среда. ... [+]

Описание на програмата

Тази програма предоставя гъвкаво следдипломно проучване, специално разработено за нуждите на онлайн клиничното поведение на животните в рамките на подкрепена учебна среда. Програмата ще използва основан на доказателства подход за проучване на потенциалните мотивации, възможности за управление и лечение за ненормално и / или проблемно поведение, често изразено от животински животински видове, живеещи в домашна среда.... [-]

Великобритания Edinburgh
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Програмата е проектирана като институционално сътрудничество между Университета в Единбург и SASA (наука и съвети за шотландското земеделие), правителствено съоръжение, в ... [+]

Описание на програмата

В рамките на науката за природозащитата има все по-голямо признание за стойността на генетичните данни в подкрепа на управленските решения, но учените и мениджърите с умения и знания за прилагане на генетичната теория на популацията към консервационната практика липсват. В рамките на тази арена съдебната медицина за дивата природа е вълнуващо ново поле, което привлича все по-голямо внимание в световен мащаб в борбата срещу незаконната търговия с диви животни.... [-]

Великобритания Edinburgh
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Програмата предлага уникална възможност за изследване на различните аспекти на приложната наука за птиците и има за цел да подготви настоящи и бъдещи професионалисти с ум ... [+]

Описание на програмата

Програмата предлага уникална възможност за изследване на различните аспекти на приложната наука за птиците и има за цел да подготви настоящи и бъдещи професионалисти с умения, знания и разбиране за справяне с местните и глобални предизвикателства в устойчивото производство на домашни птици. продължаване на трудовата заетост или с други ангажименти.

Участниците обикновено идват от широк кръг от среди, включително диетолози, животновъди, ветеринарни лекари и други работници от птицевъдството, всички желаят да развият кариерата си и бизнеса си.... [-]

Великобритания Edinburgh
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Location address
Edinburgh Dental Institute
Lauriston Building,
Lauriston Place
Edinburgh

Edinburgh, Scotland, EH3 9HA GB
Social Media