University of Bolton - Online Studies

Представление

Прочетете официалното описание

Western International College Online предлага специални програми в специализирани области като Бизнес и счетоводство. Студентите от различни академични среди и нива могат да се присъединят към WINC Online като средство за спечелване на техните фондации, студенти и следдипломни квалификации.

WINC Online е част от многонационалната група от институции Knowledgucate със седалище в ОАЕ.

Базата знания притежава и оперира верига от детски училища, училища К-12, колежи от предниверситет, бакалаври и следдипломни училища, както и университет в Индия. Освен това притежава и управлява образователни институции в ОАЕ и Обединеното кралство, както и предлага програми в онлайн пространството.

WINC Online е онлайн / крило за дистанционно обучение на WINC, UK, създадено изключително, за да предостави на студентите възможност да следват акредитирани квалификации, без да правят компромиси с работата или семейните си графици. Програмите, предлагани чрез WINC Online, са в партньорство с акредитирани институции или университети и се преподават и оценяват по същите стандарти като тези, предлагани в традиционния модел.

128896_pexels-photo-1438072.jpeg

Буро Милениал / Пексел

Защо да учат в Western International College Online?

Въз основа на създаването на Western International College, RAK създадохме акредитиран за BAC колеж в Тотнъм Хейл, Лондон, Англия. WINC London е центърът на нашите операции в Обединеното кралство и ние с удоволствие предлагаме преподавани, както и онлайн курсове съвместно без партньори във Великобритания.

Доставка на курсове

За разлика от повечето програми за онлайн степен, където повечето взаимодействия между учители и студенти се случват асинхронно, системата за доставка на WINC OL позволява редовни сесии за контакти в синхрон.

Учебни съоръжения

Повечето курсове ще комбинират назначени четива от учебници и други материали, онлайн упражнения, проблеми или дейности, събрани от инструктора, интерактивни дискусии по случаи, ситуации.

Онлайн оценка

Оценките са предназначени да отразяват и развиват уменията, които лидерите използват в своята професионална среда, така че ще бъдете оценени по писмени задания, презентации, рефлективни портфейли и лични планове за развитие.

Акценти на онлайн обучението

Занятията ви ще се провеждат в онлайн среда. Можете да влезете по всяко време по ваше удобство в LMS. След като сте онлайн, вие ще комуникирате с вашите инструктори и състуденти.

Места

Лондон

Address
Western International College,
Berol House Unit 3K, 25 Ashley Road

Лондон, Англия, Великобритания