University of Essex Online

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в University of Essex Online . Ако искате да подобрите професионалната си кариера, нашите онлайн дистанционни степени и курсове за следдипломно обучение са едни от най-рентабилните, удобни и гъвкави начини да го направите. Подобрете образованието си и кариерата си независимо от географското местоположение, работата или личните си ангажименти.

След като се обучавате в University of Essex Online курс на University of Essex Online , ще получите своята квалификация от високо ценен университет в Обединеното кралство и ще имате достъп до цялата академична подкрепа, която бихте очаквали да получите в колежа.

Защо да учат в University of Essex Online ?

  • Увеличете кариерата си и печелите потенциал с умения, които са директно прехвърляеми на работното място.
  • Качествено обучение от професионалисти в бранша, съчетано с най-новите онлайн образователни технологии.
  • Ние получихме непрекъснато цялостни оценки на удовлетвореността на студентите от независимото проучване на студентите, получавайки оценка от 89% за общата удовлетвореност на студентите през 2019 година.

За нас

Ние предлагаме курсове за бакалавърска и следдипломна квалификация онлайн както за британски, така и за чуждестранни студенти, което им дава възможност да се възползват от гъвкав подход към обучението, като в същото време запазват качеството и подкрепата, които бихте очаквали от най-големия британски университет.

Нашите структурирани курсове за дистанционно обучение ви позволяват да работите към вашата степен, като използвате уникална виртуална среда за обучение и все още имате достъп до цялата подкрепа и удобства, които бихте очаквали да получите в кампуса. Независимо дали сте студент, който иска да подобри професионалната си кариера, или напускащ училище, който е избрал доход и ценен трудов опит, докато учи за степен, онлайн проучването е рентабилен, удобен и гъвкав начин да го направите.

Места

Колчестър

Address
University of Essex Online,
West Gate,
6 Grace Street

LS1 2RP Колчестър, Англия, Великобритания

Програми

BA
BSc
Certificate
MBA
MSc