University of Hull Online

Представление

Прочетете официалното описание

Търсите вдъхновението и предизвикателството да успеете в своята степен? University of Hull Online е перфектният избор. Получавате отлични възможности за преподаване и повишаване на кариерата, за които сме известни. Плюс гъвкавостта на изучаването онлайн.

С University of Hull Online получавате експертното преподаване, възможности и вдъхновение, необходими за успеха.

Съобразете обучението си около работа и други ангажименти, тъй като получавате прехвърляеми умения и знания, които работодателите ценят.

Защо да се присъедините към нас?

Наградено сребро за нашите преподавателски постижения през 2018 г. *
* Награден със сребро в Рамката за високи постижения, която признава отлични постижения в преподаването и обучението в университетите и колежите във Великобритания

Включен в топ 50 институции във Великобритания по изследователска сила от Times Higher Education

95,9% от студентите работят или продължават да учат шест месеца след завършването си **
** Великобритания с постоянно местожителство на първа степен; Проучване на местоназначенията на напусналите от висшето образование за учебната 2016/17 г., публикувано от Агенцията за статистика на висшето образование 2018 г.

Направете следващата стъпка в кариерата си

Търсите вдъхновението и предизвикателството да успеете в своята степен? University of Hull Online е перфектният избор. Получавате отлични възможности за преподаване и повишаване на кариерата, за които сме известни. Плюс гъвкавостта на изучаването онлайн.

Ето някои от причините да се присъедините към нас.

 • Вземете крачка в кариерното си пътуване. Всички наши курсове са проектирани с възможност за работа. По време на своето обучение научавате подходящи и преносими умения, които работодателите ценят.
 • Направете CV-то си изпъкващо. Имаме близки отношения с индустрията, правителството и други партньори. Това ви дава възможност да получите достъп до ноу-хау в реалния свят, за да подобрите CV-то си.
 • Бъдете добре свързани. Нашите онлайн курсове ви свързват с глобална общност от студенти с единомислие. Можете да споделяте ценни знания и перспективи с връстниците си, докато изучавате.
 • Направи приятели през целия живот. Връзките, които изграждате, докато учите с нас, не приключват, когато завършите курса си. При нас имате професионално ориентиране през целия живот. И достъп до нашата глобална мрежа от 85 000 випускници.
 • Присъединете се към нашия списък с постижения, лидери, влияещи и експерти. Нашите възпитаници включват Том Уотсън, заместник-лидер на Лейбъристката партия; Джеръми Дароч, главен изпълнителен директор на Sky UK; и Дам Елеонор Кинг, съдия на Апелативния съд на Англия и Уелс.
 • Помогнете да промените света. В Университета на Хъл се ангажираме да ви дадем експертното преподаване и подкрепа, от която се нуждаете, за да помогнете за изграждането на по-добър свят. Ето защо нашето мото е „Lampadas Ferens“ , преведено като „Носенето на светлината на ученето“. Ела и се присъедини към нас!Woman working by a windowАндрей Нийл / Unsplash

Гъвкаво онлайн обучение

В University of Hull Online нашите експертни преподаватели ще ви насърчат да постигнете целите си.

Няма нужда да си почивате от работа или от лични ангажименти, докато изучавате нашите задочни онлайн курсове.

Причини да учат онлайн при нас

 • Учете по собствените си условия. Имате лесен онлайн достъп до всички учебни материали от вашия десктоп или таблет, без допълнителни разходи.
 • Поддържайте баланса на работата и живота си. С управляемите седмични теми можете да планирате обучението си около работата и личните си ангажименти.
 • Бъдете част от глобална общност. Споделете знания и перспективи с връстници по целия свят и изградете глобални професионални мрежи.
 • Специализирана поддръжка. Имате достъп до специализиран съветник за студенти, който да ви подкрепя с обучението си, когато имате нужда.

Как работи

 • Участвайте, докато се учите. Проучванията ви включват интерактивна комбинация от онлайн дискусионни табла, лекции по поръчка и вебинари на живо.
 • Потърсете помощ от вашите преподаватели, когато имате нужда от това. Чрез нашата онлайн платформа за обучение имате лесен достъп до поддръжка и обратна връзка от вашия преподавател.
 • Изпратете заданията си онлайн. Няма нужда да се притеснявате за пътните разходи, визите или почивните дни. Всички задания се подават и класират онлайн.
 • Започнете с основните хардуерни и софтуерни изисквания. Ние правим вашия онлайн опит за обучение възможно най-безпроблемно.
 • Плащайте, докато отидете или плащате предварително. Ние предлагаме гъвкави опции за плащане, за да можете да управлявате финансите си.

Места

корпус

Address
корпус, Англия, Великобритания