Прочетете официалното описание

Нови начини за учене, нови начини за промяна

Създаден през 1961 г., Университетът в Съсекс има дългогодишна репутация за осигуряване на образование от световна класа за всички. Нашите курсове за дистанционно обучение ви дават възможност да учат в Съсекс, където и да сте в света.

Ние сме изследователски интензивен университет, който привлича водещи учени и студенти от над 100 страни по света. Ние оспорваме конвенцията, насърчаваме радикални и прогресивни идеи, за да предоставим на учениците отличителен образователен опит.

Нашата цел е да подобрим живота на нашите ученици и да им предоставим инструментите, за да направят своя собствен принос и промяна в света.

„Моята основна мотивация за изучаване на магистърската степен по Международен маркетинг беше да придобия повече професионални умения и да развия знанията си. Удобството и гъвкавостта на онлайн обучението наистина ми допаднаха. Чрез онлайн обучение мога да уча и да работя в удобно за мен време. ”

Катрин Хуанг - дигитален маркетинг, изпълнителен директор и международен магистър по маркетинг (онлайн) студент, Ванкувър, Канада.

 • Задвижвайте кариерата си
  Разгледайте по-дълбоко темата, която ви очарова, и продължете кариерата си с умения, които желаят работодателите по целия свят.
 • Учене онлайн
  Преподавани 100% онлайн и с шест начални дати годишно, нашите курсове ви дават възможност да започнете курса си, когато ви харесва и да учите в нашето собствено време.
 • Подкрепа на вашето обучение
  Възползвайте се от нашия посветен онлайн екип за успех на студентите, който ще ви подкрепи на вашето пътуване от записването до дипломирането.
  learn, student, laptopgeralt / Pixabay

Проучване онлайн със Съсекс

Разбираме, че много от нашите ученици избират да учат следдипломна квалификация, за да подобрят своята кариера. Нашите онлайн магистърски курсове са проектирани с акцент върху пригодността за заетост. Ние гарантираме, че преподаването и ученето са практични, като се фокусираме върху реални казуси и предоставяме умения, които можете да вземете директно на работното място.

Преподават 100% онлайн, нашите курсове за дистанционно обучение осигуряват гъвкавост, за да отговарят на вашето проучване около вашия живот и кариера. Модулите се доставят с помощта на модел на въртележката, което означава, че ако трябва да си вземете почивка от обучението си по всяко време, можете просто да направите крачка напред и да се присъедините отново, след като имате време да се посветите отново на обучението си * ,

Преподаването се осъществява от учени и практици, които водят новаторски изследвания и разработват нови начини на мислене за света. Както и при нашите курсове по кампус, ясно очертан стил на обучение в Сассекс минава през всеки магистърски курс. Ще бъдете насърчавани да мислите отвъд и да оспорвате нормата.

Чрез изучаването на виртуална класна стая ще придобиете много допълнителни умения, ценени от работодателите в днешния цифров свят. Ще работите с виртуални проекти и във виртуални екипи, с колеги, разположени в различни часови зони по целия свят. Ще бъдете уверени да работите в цифрови платформи и да бъдете дигитален шампион във вашата организация.

Като се има предвид онлайн достъпността, нашите курсове се изграждат за студенти с всички физически и познавателни способности във всички географски области.

А с човешкия опит, който замества безличната страна на дистанционното обучение, нашите онлайн курсове обединяват глобална мрежа от студенти чрез обучителни групи и дискусионни групи.

Нашите онлайн майстори са тук за ученици навсякъде, които искат да направят своя собствена промяна.

* Максималното време за почивка важи за курсове.117651_notes-macbook-study-conference.jpgСтартови снимки / Pexels

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

MSc

University of Sussex Online

Класиран на първо място в света по изследвания за развитие (QS World University Rankings by Subject 2019), Университетът в Съсекс е признат за един от водещите в света ун ... [+]

Класиран на първо място в света по изследвания на развитието (QS World University Rankings by Subject 2019), Университетът в Съсекс е признат за един от водещите в света университети за изследвания в областта на устойчивостта и иновациите.

Обединявайки експертиза на три от университетите, които са най-опитни изследователски звена, Отделът за научни изследвания, Училището за глобални изследвания и Института за изследване на развитието, този отличителен курс предлага интердисциплинарен подход към изучаването на устойчивостта.... [-]

Великобритания Лондон
Юли 2020
Английски
Задочно обучение
2 - 4 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Sussex Online

Нашите майстори по енергийна политика предлагат различна широкообхватна, интердисциплинарна социална подготовка в областта на енергийната политика, фокусирайки се върху п ... [+]

Нашите майстори по енергийна политика предлагат различна широкообхватна, интердисциплинарна социална подготовка в областта на енергийната политика, фокусирайки се върху предизвикателствата на изменението на климата и ролята на иновациите.

Учете се от международно признати учени от отдел „Научна политика в Съсекс“, които правят глобално въздействие и разработват и доставят решения за устойчиво бъдеще.... [-]

Великобритания Лондон
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
2 - 4 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Sussex Online

Създаден за заети работещи професионалисти, магистърската програма по международен маркетинг на Съсекс ще ви даде умения за предоставяне на глобални маркетингови стратеги ... [+]

Създаден за заети работещи професионалисти, магистърската програма по международен маркетинг на Съсекс ще ви даде умения за предоставяне на глобални маркетингови стратегии и дизайн на многоканални кампании с въздействие.

Фокусирайки се върху глобалното управление на маркетинга, поведението на потребителите, пазарните проучвания и анализите, вие ще завършите подготовката си за успешна кариера в този динамичен и вълнуващ сектор.... [-]

Великобритания Лондон
Юли 2020
Английски
Задочно обучение
2 - 4 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Магистър по изкуствата (MA)

University of Sussex Online

Осигурявайки ясен интердисциплинарен подход към изучаването на корупцията, този УО поставя три основни въпроса; какво е корупция, колко от нея съществува и какво трябва д ... [+]

Осигурявайки ясен интердисциплинарен подход към изучаването на корупцията, този УО поставя три основни въпроса; какво е корупция, колко от нея съществува и какво трябва да се направи за борба с нея?

Проучване на корупцията и антикорупцията от гледна точка на правото, антропологията, икономиката, развитието, социологията и политическите науки; Вие ще получите теоретичните знания и практическото обучение, необходими за разбиране на сложността на дефинирането, измерването и борбата с корупцията.... [-]

Великобритания Лондон
Юли 2020
Английски
Задочно обучение
2 - 4 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски