University of Sussex Online

Представление

Прочетете официалното описание

Нови начини за учене, нови начини за промяна

Създаден през 1961 г., Университетът в Съсекс има дългогодишна репутация за осигуряване на образование от световна класа за всички. Нашите курсове за дистанционно обучение ви дават възможност да учат в Съсекс, където и да сте в света.

Ние сме изследователски интензивен университет, който привлича водещи учени и студенти от над 100 страни по света. Ние оспорваме конвенцията, насърчаваме радикални и прогресивни идеи, за да предоставим на учениците отличителен образователен опит.

Нашата цел е да подобрим живота на нашите ученици и да им предоставим инструментите, за да направят своя собствен принос и промяна в света.

„Моята основна мотивация за изучаване на магистърската степен по Международен маркетинг беше да придобия повече професионални умения и да развия знанията си. Удобството и гъвкавостта на онлайн обучението наистина ми допаднаха. Чрез онлайн обучение мога да уча и да работя в удобно за мен време. ”

Катрин Хуанг - дигитален маркетинг, изпълнителен директор и международен магистър по маркетинг (онлайн) студент, Ванкувър, Канада.

 • Задвижвайте кариерата си
  Разгледайте по-дълбоко темата, която ви очарова, и продължете кариерата си с умения, които желаят работодателите по целия свят.
 • Учене онлайн
  Преподавани 100% онлайн и с шест начални дати годишно, нашите курсове ви дават възможност да започнете курса си, когато ви харесва и да учите в нашето собствено време.
 • Подкрепа на вашето обучение
  Възползвайте се от нашия посветен онлайн екип за успех на студентите, който ще ви подкрепи на вашето пътуване от записването до дипломирането.
  learn, student, laptopgeralt / Pixabay

Проучване онлайн със Съсекс

Разбираме, че много от нашите ученици избират да учат следдипломна квалификация, за да подобрят своята кариера. Нашите онлайн магистърски курсове са проектирани с акцент върху пригодността за заетост. Ние гарантираме, че преподаването и ученето са практични, като се фокусираме върху реални казуси и предоставяме умения, които можете да вземете директно на работното място.

Преподават 100% онлайн, нашите курсове за дистанционно обучение осигуряват гъвкавост, за да отговарят на вашето проучване около вашия живот и кариера. Модулите се доставят с помощта на модел на въртележката, което означава, че ако трябва да си вземете почивка от обучението си по всяко време, можете просто да направите крачка напред и да се присъедините отново, след като имате време да се посветите отново на обучението си * ,

Преподаването се осъществява от учени и практици, които водят новаторски изследвания и разработват нови начини на мислене за света. Както и при нашите курсове по кампус, ясно очертан стил на обучение в Сассекс минава през всеки магистърски курс. Ще бъдете насърчавани да мислите отвъд и да оспорвате нормата.

Чрез изучаването на виртуална класна стая ще придобиете много допълнителни умения, ценени от работодателите в днешния цифров свят. Ще работите с виртуални проекти и във виртуални екипи, с колеги, разположени в различни часови зони по целия свят. Ще бъдете уверени да работите в цифрови платформи и да бъдете дигитален шампион във вашата организация.

Като се има предвид онлайн достъпността, нашите курсове се изграждат за студенти с всички физически и познавателни способности във всички географски области.

А с човешкия опит, който замества безличната страна на дистанционното обучение, нашите онлайн курсове обединяват глобална мрежа от студенти чрез обучителни групи и дискусионни групи.

Нашите онлайн майстори са тук за ученици навсякъде, които искат да направят своя собствена промяна.

* Максималното време за почивка важи за курсове.117651_notes-macbook-study-conference.jpgСтартови снимки / Pexels

Места

Лондон

Address
Лондон, Англия, Великобритания