Прочетете официалното описание

ЗА НАС

Основател и канцлера: Д-р Bilal Philips

Студентски тяло: 284877 Ислямската Online университет (IOU) е плод на въображението на д-р Bilal Philips, който предвижда една институция, която ще предложи онлайн, интензивно, бакалавърски и магистърски програми напълно обучение, свободни.

Мисия

"Осъществяване автентични ислямски знания лесно достъпна за света чрез интернет само за Божието удоволствие е благородна живот цел и мисия и си заслужава да се жертва всичко на нечии енергии и средства за" (Dr. Bilal Philips, основател и канцлер, ислямската Online University).

Online университет Ислямската (IOU) има за цел да предостави глобален достъп до качествено студент, завършил и образователни програми за следдипломна квалификация за студенти в почти никакви разходи. Нейната мисия е да ". Промяна на мюсюлманската нация и световната обстановка чрез подходящо образование" Принципите, на които се основава IOU са:

Знания: Коран и Сунната

Бог каза: "Всъщност това е само знаещите сред Неговите служители, които наистина се страхуват от Аллах." (35:28) Мирът и благословиите на Аллах Последно Пророка бъде върху него, каза, "Вие знания е задължително за всеки мюсюлманин."

Достъпност

Online университет Ислямската предоставя златна възможност за достъп до качествено студент, завършил и курсове за следдипломна квалификация, където хората могат да бъдат и когато пожелаят, без да се налага да пътуват в чужбина или дори напускат пределите на домовете си. Нейната цел е да се даде възможност на образование на никого, от всяко място, по всяко време.

The Last Пророкът каза: "Ако някой пътува по пътищата в търсене на знание, Аллах ще го направя да се движи по един от пътищата към рая."

Поносимостта на цените

The IOU демонстрира своята постоянна ангажираност за разпространението на полезно знания от напредва от сертификат и ниво диплома курсове абсолютно свободни да градуса на обучение безплатно акредитирани бакалавърски в различни области на проучване и магистърска степен. По този начин, което прави висшето образование лесно достъпни в световен мащаб, в полза на индивидите, техните общности и човечеството като цяло. The безплатно обучение за всички студенти, осигурява равен достъп до образование, което малцина могат да си позволят, ако те са били, за да присъства на традиционните институции за висше образование по света.

Бог каза: "Кажи: Дали тези, които знаят, равни на тези, които не знаят?" (39: 9)

ОБЩНОСТТА

Не студент ще бъдат възпрепятствани да учи в Online университет ислямския независимо от неговата религиозна, етническа или социален произход. The IOU потвърждава, че вратите си ще останат отворени за всички, независимо от границите, които съществуват в реалния свят. Той вече е зареди глобална общност от над 180 000 студенти, които искат ислямска знания от над 224 страни.

Бог каза: "сътрудничат помежду си в правда и благочестие ... "(5: 2)

ислямска етика

Това е основното убеждение на онлайн университет ислямския че мюсюлманската учителя по същество е различно от един учител, който просто се случва да бъде мюсюлманин. По същия начин, мюсюлманската студентът трябва да е видимо различен от студент, който така се случва да бъде мюсюлманин. The IOU очаква всички негови студенти, преподаватели, служители, администратори и доброволци, които да функционират в съответните им позиции и полета на първо място като мюсюлмани. Ако направите това, естествено ще доведе до поддържане на най-високи стандарти на лична почтеност, честност и отговорност.

The Last Пророкът каза: "Аллах обича от всеки един от вас, че всеки път, когато той или тя не работи, което се прави в съответствие с най-доброто от неговата или нейната способност."

Качество и Application

Online университет Ислямската се ангажира да осигури най-високо качество онлайн академичен опит, подходящ в неговия обхват и дълбочина, за да предадат на автентичния и практически ислямски знания, докато в същото време дава възможност на своите студенти да се справят със съвременните предизвикателства на 21-ви век, като предлага други области на изследване, като психология, образование или финанси. IOU ще оцени и повторна оценка на всеки аспект от своя академичен модел на текуща база и не само ще насърчи своите студенти да учат усърдно, но също така подчертават, че те трябва да се стремим всичко възможно, за да се сложи на знанията, придобити в практиката.

The Last Пророкът каза: "Най-доброто от вас е този, който се учи Корана и го учи на други хора." Той също така каза, "Най-доброто от вас е този, който най-полезно за хората." Ученик The Last Пророка, Ибн Mas "ООД, каза:" Ние се използва, за да научите знания и прилагането му заедно. ", свързани Imam Sufyaan ATH-Thawree, че като младеж, когато за първи път започна да посещават учебните занятия, майка му го посъветвал:" Ако напиша 10 думи и вашия вяра не се е подобрило, проверете сами. "

история

Online университет Ислямската (IOU) е плод на въображението на д-р Bilal Philips, който предвиждаше висше обучение, която предлага интензивни онлайн бакалавърски и магистърски програми, които са напълно обучение, свободни.

пътуване IOU започна през 2007 г. със стартирането на обучение-безплатна онлайн дипломни курсове в отвореното си кампус. През 2010 г., след само три години, също стартира първото обучение без бакалавър на изкуствата (BA) програма. Университетът вече има седем колежи, предлагащи акредитирани онлайн програми степен: Кандидат на образованието, Кандидат на ислямската икономика, Кандидат на Banking & Finance, Колеж по психология, Колеж по ислямски науки, Колеж по бизнес администрация, Колеж по информационни технологии, и на Колежа на арабски език и лингвистика. Последният от които предлага офлайн курсове в Гамбия, Сомалиленд и добавяне Гвинея Bissau.In, The Global Коран Запаметяване Центъра IOU предлага уникална възможност за студенти от цял ​​свят да изучават Корана онлайн.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • Руски
  • арабски

Това училище също предлага:

BBA

Islamic Online University

Бакалавърската програма по бизнес администрация е 4-годишна програма, която се отваря врата към вълнуващо областта на бизнес администрацията. ... [+]

Бакалавър по бизнес администрация (BBA)

Бакалавърската програма по бизнес администрация е 4-годишна програма, която се отваря врата към вълнуващо областта на бизнес администрацията. Акцентът е поставен върху развитието на комуникативните умения на студентите и възможност за бизнес на вземане на решения с етичното разсъждение. Студентите, които завършват тази програма ще се научат да работят самостоятелно с висок стандарт на компетентност в бизнес средата. Тази степен предлага изобилие от изгодните възможности за кариера в широк спектър от индустрии; предпочетат този режим на обучение се превърна в много популярна тенденция сред мюсюлманите, така и не-мюсюлмани. ... [-]

Гамбия Banjul
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
4 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски

BSc

Islamic Online University

Online университет Ислямската представя Степен програма първо обучение без бакалавърска в света в ислямско банкиране и икономика. ... [+]

Бакалавър в ислямската икономика, банки и финанси (бакалавър IBE)

Online университет Ислямската представя Степен програма първо обучение без бакалавърска в света в ислямско банкиране и икономика. Тази степен отваря вратата за евентуална кариера в едно вълнуващо, разширяване и полезно поле, и е трамплин за по-нататъшни изследвания.

"Аллах е позволено търговия и е забранил интерес." (Коран, 2: 275) В днешния свят наводнен с базирани транзакции по интереси, незаконни банкови договори и инвестиции необходимостта от ислямски банкиране се увеличават. Много страни напоследък се наблюдава нарастване на търсенето на ислямските банкови услуги. Анализаторите очакват, че при сегашния темп на разрастване, през следващите 8 до 10 години ислямската банкова мрежа в ОАЕ ще изпревари конвенционалния банковата система.... [-]

Гамбия Banjul
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
4 - 12 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Islamic Online University

Помагайки на другите е много насърчавани в исляма и работата на терапевт или консултант е много полезно за цялото общество. ... [+]

"... И който освобождава мюсюлманин от трудности Аллах ще го освободи от трудностите, на които той ще бъде пуснат на Деня на възкресението ..." (Сахих Муслим, 32/6250) За терапевта или консултанта да бъде успешна с мюсюлманско клиенти, от решаващо значение е, че той има автентичен познаване и разбиране на ислямските учения, защото това е, което той допълнително ще предадат на клиента, за да променят начина си на мислене и му помогне да излезем от трудната ситуация. BSc IOU в Психологията е чудесна комбинация от ислямските учения и съвременни терапии, които ще направят студент един ден един много ефективен терапевт. В ша Аллах.... [-]

Гамбия Banjul
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 12 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Бакалавриат

Islamic Online University

Бакалавърска степен в областта на образованието от ислямския Online университет ще бъде от полза за учениците в този живот и в задгробния живот. ... [+]

Бакалавър по образованието (B.Ed.)

"Най-доброто от хората са тези, които са най-полезни за хората." (Ал-Mujam Ал Аусат хадис, 5787) Да бъдеш учител е много почтен и изключителна позиция. Това е позиция, която може да има голямо влияние върху бъдещия човек. Ислямът е обърнато значително внимание на учителите, тъй като те са първата тухла в структурата на социалното развитие. Те са причината за насочване и развитие на поведение и умовете на хората и общностите. Те са сред най-полезните хора в обществото и по този начин сред най-добрите хора.... [-]

Гамбия Banjul
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
4 - 12 търсене на докторантура по право juris doctor
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Магистър по изкуствата (MA)

Islamic Online University

Online университет Ислямската (IOU) стартира първото обучение без магистърска света степен по програма ислямски изследвания, която се предлага напълно онлайн и на английс ... [+]

MA в ислямски изследвания (MAIS)

Online университет Ислямската (IOU) стартира първото обучение без магистърска света степен по програма ислямски изследвания, която се предлага напълно онлайн и на английски език като средство за обучение. Това е една отлична възможност за студентите на BA да продължат, по-нататък, и засилване на тяхното разбиране и познаване на религията.

Това завършил програма се състои от 18 курсове, три семестъра на шест лица за всяка, както и капитанът теза в четвърти семестър. Редовното Продължителността на програмата е две години. Независимо от това, студентите могат да го завършат в рамките на една и половина години минимум. Човек може да отнеме не повече от шест години, за да завърши програмата.... [-]

Гамбия Banjul
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Dr. Bilal Philips, founder of IOU, shares his story on finding Islam