IUBH Online

Представление

Прочетете официалното описание

Проучване в IUBH

Искате да започнете международна кариера в Европа и да потърсите гъвкав и достъпен начин да постигнете тази цел? Нашите онлайн магистърски и магистърски програми предлагат международна ориентация с фокус върху бизнес и общи управленски компетенции.

В същото време те използват иновативен начин, за да могат да учат по свое собствено темпо, място и време. С нашия модел на обучение поставяме голям акцент върху максималната гъвкавост и перфектно се адаптираме към живота и вашите нужди.

IUBH Online проучване - най-гъвкавият път към успеха

С нашите магистърски курсове и онлайн курсове по MBA, ние Ви предлагаме най-иновативната, модерна онлайн онлайн програма за обучение по целия свят.

Нашите програми са изключително гъвкави и висококачествени, със силен акцент върху практическата страна и множество услуги и иновации, които ще ви помогнат да улесните обучението си. Нашите възпитаници демонстрират междукултурни умения, добро владеене на английски език и широко познаване на общото управление, отваряне на вратите към атрактивни международни работни места и стартиране на кариерата им в мениджмънта във всички индустрии.

Вашата кариера е нашата мотивация

Дистанционното обучение в IUBH предлага на нашите студенти възможността да се развиват на лично и професионално ниво и да развиват кариерата си чрез гъвкаво, практически ориентирано проучване. Търсим най-вече професионалисти и хора, които биха искали да се развиват на лично и професионално ниво, като същевременно продължават своите основни задължения.

Ето защо ние проектираме нашите програми и курсове, за да бъдем възможно най-гъвкави и иновативни, но без да жертваме обичайното високо качество на IUBH.

Също така вярваме, че е важно да съчетаем специализирания ни опит и да се съсредоточим върху услугите под формата на отлични услуги и консултации за студенти, както и на професионални и иновативни учебни материали.

Какво ни отличава:

  • Ние насърчаваме професионалното и личностно развитие, съобразено с индивидуалните потребности на всеки студент.
  • Ние подготвяме нашите ученици възможно най-добре за успешна кариера - независимо дали е в родната им страна или извън нея.
  • Нашата програма за дистанционно обучение е възможно най-гъвкава - можете да учите по всяко време, навсякъде.
  • Нашите ученици печелят от висококачествени мултимедийни учебни материали.
  • Нашите учебни програми са силно ориентирани към практиката.
  • В програмите ни интегрираме многобройни експерти от индустрията.
  • Нашите ученици, преподаватели и партньори могат активно да участват в разработването на учебната програма, учебните материали и услуги.
  • По този начин можем да гарантираме постоянното качество на всички курсове, учебни материали и услуги.

Акредитация и класиране

IUBH има редица акредитации и печати, маркиращи качество и отлични постижения. Ние постигнахме това чрез непрекъснато повишаване на качеството на нашите програми и преподаване.

Места

Лош Хонеф

Address
53604 Лош Хонеф, Северен Рейн-Вестфалия, Германия