Hotelfernschule Poppe+Neumann

Представление

Прочетете официалното описание

Попе & Нойман - традиция, опит, успех

Специализираното обучение - професионално и пригодени към нуждите на индустрията.

Със сега повече от 120 години на пазара на хотела Fernschule Попе & Нойман е най-старото учебно заведение за хората в хотелиерството и ресторантьорството промишленост, в заведенията за хранене и ресторант вериги.

Повече от 100,000 успешно завършилите и все по-голям трафик абонат правят хотела Fernschule Попе & Нойман за повечето участници образователна институция в индустрията.

С нашите сертифицирани и акредитирани програми за дистанционно обучение, методично и дидактически оптимален учебен материал с абсолютна практически опит и нашата лична помощ, за да създадете вашата целева подготовка със сигурност!

Нашите цени мине на изпит при него исковата винаги са доста над средното ниво. Основната причина е, че ние, считано от датата на уведомлението за успешното приключване на проверката исковата ми пука за теб.

Управленският екип на хотел Fernschule Попе & Нойман е с дългогодишен опит. Уважавани преподаватели (учители, предмет и мениджъри от индустрията) са (в класна стая) за високите стандарти на семинари одита активизира.

"Дядо, баща и син вече сте направили своето обучение с хотела Fernschule Попе & Нойман -. Чакаме внуците"

Места

Германия онлайн

Address
Hotelfernschule Poppe & Neumann
Kirchspieler Seite 18a
61279 Grävenwiesbach

Германия онлайн, Германия