University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

Представление

Прочетете официалното описание

Университетът Карл фон Осиецки в Олденбург е основан през 1973 г., което го превръща в един от младите немски университети. Нейната цел е да намери отговори на основните предизвикателства, пред които е изправено обществото през 21 век - чрез интердисциплинарни, авангардни изследвания.

Pathways в университета в Олденбург са кратки: академичният състав и административният персонал на университета работят в тясно сътрудничество, като използват интердисциплинарен подход. Много от тях са интегрирани в специални изследователски области, изследователски групи и европейски клъстери.

Университетът си сътрудничи тясно с повече от 200 други университети по целия свят и е свързан с не-университетски институти в областта на научните изследвания, образованието, културата и бизнеса.

Университетът в Олденбург подготвя над 13 700 студенти за професионален живот. Той предлага широк спектър от дисциплини, от изучаване на езици, културология и хуманитарни науки до образователни науки, изкуство и музикология, икономически и социални науки, математика, информатика, естествени науки и нови програми за медицина и здравеопазване, създадени през 2012 г. ,116043_pexels-photo-864994.jpeg

Места

Олденбург

University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

Address
Carl von Ossietzky Universität Oldenburg,
Ammerländer Heerstraße 114-118

26129 Олденбург, Долна Саксония, Германия
Уебсайт