WINGS - Wismar University

Представление

Прочетете официалното описание

WINGS - Wismar International Graduation Services - дъщерна компания на университета Wismar (Германия) - предлага програми за непълно работно време и сертифицирано допълнително образование за професионалисти. Учебните програми се предлагат в областта на икономиката, технологиите и дизайна, чрез които можете да получите висша степен на обществено образование като бакалавър, диплом или магистър. WINGS е изграден върху това и е създаден през 2004 г. Основните задачи са да развиват, организират и предлагат на пазара задочни и допълнителни образователни програми под академичния опит на Университета Висмар.

CampusFoto Hochschule Wismar Quelle WikipediaWINGS - Wismar University","author_url":"","source":"©WINGS - Wismar University"}" />

Университетът за приложни науки Wismar: Технологии, бизнес и дизайн е напреднала и иновативна образователна и изследователска институция, която се връща към над 100-годишни академични постижения. Това е международен университет, който е ориентиран към практика и бизнес с над 8 100 студенти, които учат както в университета, така и на непълно работно време. Всеки студент на непълно работно време е официално записан в университета Wismar и се подкрепя широко и индивидуално от WINGS.

Благодарение на няколко контакта в Европа, Балтийския регион, Америка, Латинска Америка, Азия и по-специално Югоизточна Азия, разнообразни междукултурни характеристики могат да бъдат открити по различен начин в нашите изследвания и онлайн методи на преподаване. В момента има студенти от цял свят, които участват в нашите задочни програми. С над 5200 задочни студенти, WINGS се превърна в един от водещите доставчици на задочни програми за професионалисти в Германия.

Foto Hochschule Wismar Quelle WINGS (2)

Места

Висмар

Address
Висмар, Мекленбург-Предна Померания, Германия