ExcelR Raising Excellene

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в ExcelR

В ExcelR Solutions ние предлагаме най-доброто в тренировъчното обучение в Agile, Project Management, IT Service Management & Quality -Assurance -spaces. Нашите обучители работиха със световноизвестни МНК и се ангажираха да повишават вашите високи постижения, като по този начин ускоряват кариерата си!

Ние предлагаме обучения за (PMP) ®, (PMI-ACP) ®, (CAPM) ®, (PMI-RMP) ®, ITIL®, ITIL® Foundation, ITIL-Intermediate, ITIL Expert, Belt, Microsoft Project, софтуерни метрики, Minitab, Agile, Scrum, CMMI, ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000.

Стартовете започват скоро за виртуално - онлайн и обучение в класната стая. Регистрирайте се , бързо напълнете седалките. Изберете най-добрия начин на обучение, който е подходящ за вашата ситуация. Не знаете какво да изберете, разберете кой курс е подходящ за вас и препоръчваме онлайн обучение. Имаме най-добрите обучители с повече от 20 години опит и сертифицирани. Дайте обратна връзка.

Консултантските решения, от които се нуждаете

Със световната централа в САЩ и присъствието си във Великобритания, Близкия Изток, Австралия, Холандия и Индия, преподавателският екип на ExcelR обучи повече от 20 000 специалисти по целия свят. ExcelR Solutions е основана на принципа на предоставяне на широк набор от възможности за обучение на професионалисти. Ние помагаме на организации от всякакъв мащаб да дават възможност на своите служители да предоставят курсове, базирани на практически знания и теоретични концепции.

Нашето "удобство и еднократно решение" гарантира, че те получават най-доброто обучение от един от най-добрите професионалисти в най-доброто време и най-доброто място по ваш избор. Ние постигаме това чрез осигуряване на амалгама на обучения, провеждани от учители в клас и онлайн, електронно обучение, симулационни тестове и много други. Чрез познаването на вашите нужди се грижим за голямо разнообразие от вашите желания чрез тези различни канали.

Нашата визия

Нашата визия е да бъдем глобално считани за водеща организация, която работи за задоволяване на образователните потребности на работещите професионалисти и студенти.

Новият стандарт в обучителните програми:
Повечето средни и висши мениджъри избират ExcelR Solutions за всяка друга фирма за управление, тъй като обученията и консултантските решения тук са гарантирани, че са ефективни и надеждни.

Ние сме единствената фирма от нашия тип, която работи навсякъде с нашите клиенти на всяка стъпка от пътя, за да гарантира, че те получават необходимото обучение, за да им помогнат да напреднат в кариерата си и да създадат устойчив растеж в своите компании. Когато вашият бизнес се нуждае от усъвършенствани методи за обучение, които са били тествани ефективно в реални ситуации, нека ExcelR Solutions ви покаже какво можем да направим за вас днес.

Нашата философия

Нашият екип от опитни професионалисти се стреми да осигури по-високо ниво на обслужване и поддръжка, които нашите клиенти не могат да получат никъде другаде. Репутацията на нашата индустрия говори сама за себе си; ние предлагаме най-добрата стойност в обучителните услуги, съчетани с подкрепата на творческите ни съзнания, за да създадем решение, което отговаря на вашите нужди и нуждите на Вашия бизнес.

ExcelR е един от водещите доставчици на обучение за решения за професионално сертифициране в света. Стремим се да предоставим най-добрите методи за обучение, преподавани от професионалисти от бранша на различни места по света. Партньор с нас днес и да видим защо ние сме номер едно избор за бизнес професионалисти от цял ​​свят.

Свържи се с нас

За да научите повече за ExcelR Solutions и нашите решения за обучение и консултации от световна класа, свържете се с нас днес и позволете на един от нашите опитни професионалисти да ви съдействат при всякакви въпроси, които може да имате, и да ви обясним за множеството курсове, които предлагаме.

Места

Bengaluru

Address
49, 1st Cross, 27th Main, BTM Layout stage 1, Behind Tata Motors, Jay Bheema Nagar, 1st Stage, BTM Layout, Bengaluru, Karnataka 560068
Bengaluru, Карнатака, Индия

Програми

Това училище също предлага: