Прочетете официалното описание

Опознайте експертите на TEFL

Premier TEFL екипа на Premier TEFL е на мисия : да създаде най-новите, най-уникални преживявания за обучение на учители на пазара на TEFL.

С 25-годишните пътувания по TEFL между нас, ние познаваме възможностите за преподаване на английски език в чужбина. Обучаваме нашите учители по английски език, за да бъдем уверени, влиятелни пътници, които са готови да опознаят целия свят. Нашите международно признати, напълно акредитирани онлайн курсове са изчерпателни, лесни за следване и ви дават точната информация, от която се нуждаете, за да започнете да преподавате английски като чужд език.

За нашите курсове

Нашата широка гама от напълно акредитирани онлайн курсове са написани от истински преподаватели, които отговарят на международните стандарти TEFL.

Обширни, образователни и изключително ангажиращи, Premier TEFL курсове по Premier TEFL ви осигуряват цялото обучение, от което се нуждаете, за да се уверите, че преподавате английски в чужбина. Ние гарантираме, че вашето сертифициране през целия живот ще ви изпъкне на световния пазар на труда и ще Ви подготви за най-възнаграждаващите се, високоплатени TEFL работни места там.

проверка

Star Verified Organization - Това ниво на проверка се възлага на международни програми, за да покажат истинска отдаденост на световното образование.

Нашите предимства

  • Напълно акредитирано обучение
  • Международно признати курсове
  • Гъвкав, 24/7 онлайн достъп до обучение
  • Поддръжка на персонал
  • Експертни съвети за търсене на работа

Направихме приключенията си - сега е ваш ред.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове

Premier TEFL

120 часа онлайн обучение по TEFL ... [+]

120 часа онлайн обучение по TEFLACDLМеждународен сертификат70 граматична електронна книгаИзтеглена книга за курса по TEFLЕкспертни съвети за търсене на работаНаучете за всяко устройствоГъвкав график на обучениетоПоддръжка на персонал3 месеца обучение120 часа обучениеЗащо да вземете 120-часовия курс за напреднали TEFL?

Повечето работодатели от TEFL, особено онези, които предлагат привлекателни заплати за преподаване, предпочитат да наемат учители с минимум 120 часа обучение.... [-]

Република Ирландия Cork
Отворено кандидатстване
Английски
120 часове
Онлайн обучение
Научете повече на английски

How to choose the right TEFL course

Why teach English in Thailand

Why teach English in Spain

Teach abroad in China around Shanghai

Teach English in Taiwan

Teach English in Vietnam

Getting Hired After TEFL: 5 Things TEFL Taught Me

12 Best Countries to Teach English in 2018