ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

Представление

Прочетете официалното описание

Бизнес и мениджмънт училище

Училището за бизнес и мениджмънт на ENyD е образователна институция, специализирана в следдипломното обучение, чиято основна цел е да улесни придобиването на ключовите компетенции, изисквани от професионалните профили, чрез 100% практическа методология, приложима за работната среда от първия ден

За почти 20-годишен опит неговите над 40 000 студенти от 50 различни националности са решили да се доверят на педагогическия модел на ENyD, одобрен от Европейския университет Мигел де Сервантес. Сред неговите области на обучение са: управление на бизнеса, дигитален маркетинг, счетоводство и финанси, бизнес консултации, управление на бизнеса, управление на големи данни или таланти, възможност да избира между различни нива на обучение, като специализирани университетски курсове, магистърски степени или официалната MBA.

132929_SocialMedia_09_web.jpg

Училището за бизнес и мениджмънт на ENyD има онлайн обучение, което позволява на ученика по-голяма съвместимост между техния академичен и професионален живот; ходене на виртуални класове, достъп до 100% актуализирани наръчници, решаване на интерактивни упражнения и т.н. Разчитайки за това с помощта на специализирани преподаватели и професионални координатори, винаги готови да отговорят на всякакви въпроси.

Освен това ENyD предлага финансова помощ и стипендии за улесняване на достъпа до качествено обучение. Що се отнася до достъпа до пазара на труда, училището по бизнес и мениджмънт предлага на своите ученици цялостна услуга за заетост и стаж, с споразумения с повече от 2000 компании.

Места

Мадрид

Address
ENyD Madrid
Calle Mauricio Legendre 33B 28046 MADRID

Мадрид, Мадридска общност, Испания

Програми