EUSchool European School of Leadership

Представление

Прочетете официалното описание

Защо да изберете EUschool?

Ако търсите обучение, гъвкаво, онлайн, но с живи виртуални класове, с възможност за международна седмична среща, с персонализирани последващи действия, които са част от избрана група от професионалисти с международен произход, с практическо и незабавно обучение по вашите нужди. професионално изпълнение, преподавано от признати експерти и с добро качество на връзката с цената, EUschool е вашият избор.118766_ImagenEUschool.jpg

Кои сме ние

Ние сме екип от професионалисти с дългогодишна кариера, страстни в обучението, с ясен стремеж да предадем нашия опит и практически познания на други професионалисти, които се интересуват от придобиване на умения за водене и водене на отговорности в своите компании, за да се рекламират професионално. или да развиете своя собствена бизнес идея. Нашето мото е: "Обучение от професионалист до професионалист" .

Европейско училище по лидерство

EUSchool е бизнес училище със седалище в Мадрид, чиято цел е да предложи качествено международно обучение на достъпни цени. Нашите ученици ни избират, защото имат:

  • Отлично качество по отношение на цената .
  • Малки групи с много персонализирани последващи действия.
  • Екип от високо признати професори в професионалното си изпълнение.
  • Напълно практическо обучение, непосредствено приложение в професиите им.
  • Режим на смесено обучение, комбиниран с класове за дистанционно обучение с кратък период лице в лице в Мадрид (1 или 2 седмици).
  • Международни групи професионалисти, които са обогатени в процеса на обучение.

118589_fondo-2.png

местоположение

Двете офиси на Euschool се намират в квартал Саламанка, считан за най-ексклузивния район на града, и на няколко метра от Кастелана, главния финансов район на Мадрид, близо до стадион Сантяго Бернабеу.

удобства

EUSchool, разполага с удобни и функционални помещения, които подчертават обусловеността на класните стаи, в които се провеждат сесии лице в лице.

Преподавателски състав

Най-ценният актив на EUSchool е екипът от обучители, с дългогодишна професионална кариера. Подбрани с голяма строгост, престоя им в училище подлежи на отлични резултати в проучването на удовлетворението, което студентите реагират.

ценности

В EUSchool на първо място създаваме семейство, в което растеме професионално, но и лично. Ние създаваме много близки връзки между всички членове и непрекъснато общуваме и си помагаме.

Места

Мадрид

Address
C/ Diego de León, Nº, 47 / Av. Brasil, Nº, 6
28006 Мадрид, Мадридска общност, Испания