GBSB Global Business School - Online programs

Представление

Прочетете официалното описание

GBSB Global Business School е първото бизнес училище в Испания с фокус върху света. Бизнес училището е класирано №1 в Европа в Ръководството за училищата за устойчивост и е признато като лидер в глобалното образование от списание Newsweek през декември 2012 г. GBSB Global Business School (GBSB Global) е образователна организация, създадена да предизвика нови икономически обстоятелства и променящи се времена. GBSB Global е единственото завършено училище в Испания, поканено да участва в Международния конкурс за бизнес бизнес етика в Калифорния, заедно с такива университети като Оксфорд, INSEAD, Калифорнийския университет - Ървайн и др., Където неговите студенти станаха финалисти и спечелиха първо място в състезанието, като по този начин се постига международно признание за качеството на образованието, осигурено в GBSB Global Business School.

GBSB Global Business School предлага бизнес програми, които насърчават, подхранват и развиват иновативния потенциал, който нашите студенти притежават. GBSB Global Business School е образователна институция, която празнува разнообразието на всяко ниво на учебния процес чрез приобщаване, съпричастност и интернационализъм. GBSB Global Business School е място, където студентите могат да растат както в професионален, така и в личен план, да придобият нови знания и умения, да развият своята мрежа и да развият своята културна и емоционална интелигентност. Ученето в GBSB Global е изменящо живота преживяване. www.masterstudies.com

GBSB Глобални основни ценности

 • Глобално разнообразие | Студенти от 85 страни и преподаватели от 20 страни
 • На фокус върху иновациите От учебни методи, учебни програми и семинари до напълно дигитализирана образователна среда ние всички сме за иновации и предизвикателство за статуквото
 • Възможности за заетост и кариерно развитие | Практически знания и умения, кариерно консултиране и индивидуални треньорски сесии

Признат като Global MBA Tier One класация и # 11 Online MBA в списание CEO

Защо GBSB Global?

 • Единственото бизнес училище в Испания с международна акредитация от ASIC
 • Акредитиран от Акредитационния съвет за бизнес училища и програми (ACBSP), САЩ
 • Официално училище на Microsoft Showcase
 • Официален член на Европейския съвет за бизнес образование (ECBE)
 • Първото и единствено официално Microsoft School в Испания, акредитирано от Майкрософт като лидер в дигиталното образование, осигуряващо на студентите най-съвременните учебни практики от първия ден
 • Единственото бизнес училище в Барселона и Мадрид със статут на ACCA Computer базиран изпитен център и със статут на Silver Learning Partner
 • Записано като едно от най-добрите бизнес училища в Европа от MYBS (Mind Your Own Business School)
 • Повторен победител в конкурса за дело за международна бизнес етика, САЩ
 • Признат за лидер в глобалното образование от списание Newsweek
 • Класиране № 1 в Европа в Ръководството за Училища за Устойчивост

GBSB Global Business School е признато за едно от най-иновативните бизнес училища в Европа, където учебният план отразява настоящото търсене на пазара. Това е и единственото бизнес училище в Испания, което преподава регионални изследвания като „Правене на бизнес в Африка“, „Да правим бизнес в Латинска Америка“ и др. Училището има стратегически партньори в САЩ, Великобритания и Швейцария, които гарантират гъвкава мобилност на студентите и преподавателите.

GBSB Global Business School е акредитирана от Службата за акредитация на международни училища, колежи и университети (ASIC) - призната от вътрешния офис на Обединеното кралство и одобрена от Ofsted, Съвета за акредитация на висшето образование. GBSB Global е член на Съвета по акредитация на бизнес училища и програми (ACBSP), САЩ. GBSB Global беше призната от Microsoft през 2017 г. като първото и единствено официално училище за витрини на Microsoft в Испания, GBSB Global постигна изключителен напредък в опита в дигиталната класна стая, като трансформира учебната среда на учениците и ги овластява с инструментите да стигнат далеч. Освен това, през ноември 2013 г., GBSB Global Business School бе предложено да стане официален академичен партньор на Европейската комисия по време на Европейските дни на развитието, водещ форум за световната политика и развитие. Отново, това беше единственото бизнес училище от Испания, което постигна тази заслуга заедно с 20 от най-добрите университети от цял свят.

Обучение в GBSB Global предлага:

 • Уникални индустриални посещения на многонационални компании във вашата област на обучение
 • Microsoft 365 Образование предлага несравнима дигитална среда за обучение и обучение
 • Изучаване на допълнителни чужди езици
 • Помощ за кариерно развитие и съвети и предлага стаж по целия свят
 • Достъп до университетска консултантска компания, за да започнете своя бизнес
 • Европейска магистърска степен с 60 ECTS кредита, признати от Болонския процес на висше образование
 • Срещи с ръководители от различни компании, които идват в училището като гост-лектори
 • Занятия с преподаватели с богат опит в работата
 • Глобални проучвания за Организацията на обединените нации, Световната търговска организация и други важни организации с възможност за осигуряване на стажове
 • Иновативен образователен подход, наблягащ на практическите знания

137151_137144_logo.jpg

GBSB Global Business School получи глобална акредитация за бизнес от ACBSP

С гордост споделяме с вас, че на 28 май 2020 г. Съветът за акредитация на бизнес училища и програми (ACBSP) връчи GBSB Global на глобална бизнес акредитация на своите бизнес програми. GBSB Global Business School е чест и горд, че е част от общността на институциите, предоставящи водещо бизнес образование в целия свят.

ACBSP е водеща асоциация за акредитация за бизнес образование и едно от най-признатите имена в бизнес висшето образование в световен мащаб - в момента акредитира бизнес програми в почти 1200 кампуса в 63 държави и е известна с това, че притежава най-високите стандарти за отлични резултати в акредитацията.

Акредитацията на ACBSP оценява аспекти на лидерството, стратегическото планиране, взаимоотношенията със заинтересованите страни, качеството на академичните програми, пълномощията на преподавателите и образователната подкрепа. Акредитацията ACBSP потвърждава, че процесите на преподаване и обучение в рамките на бизнес програмите, предлагани чрез GBSB Global Business School, отговарят на образователните стандарти, установени от ACBSP.

Ползи за акредитация на ACBSP за бъдещи студенти

Акредитацията от ACBSP служи като свидетелство за всички кандидат-студенти, които желаят да кандидатстват за обучение в GBSB Global Business School. С него всички бъдещи ученици на GBSB Global могат да бъдат сигурни, че самото училище и всички негови образователни програми са внимателно обмислени и оценявани в различни категории.

GBSB Global получи признание, че предоставя на своите студенти висококвалифициран преподавателски състав , силна академична програма и различни образователни партньорства с други институции. GBSB Global също е оценена, че има силна образователна система за подкрепа през целия период на бизнес проучвания и след завършването му.

Ползи за акредитация на ACBSP за глобални студенти и възпитаници на GBSB

 • По-лесен трансфер на кредити: Акредитацията на ACBSP облекчава процеса на прехвърляне на спечелени кредитни степени. Тъй като тези кредити се приемат по-често от други институции, за студентите и възпитаниците на GBSB Global е по-лесно да прехвърлят висши образователни степени или други курсове, за да ги прехвърлят по-късно.
 • Възможности за заетост: Стандартите за акредитация на ACBSP са изключително ценни за работодателите, лицензиращите органи и регулаторните агенции. Ученето в GBSB Global отваря врати за новини и професионални възможности по целия свят. Завършването и придобиването на бизнес степен от одобрена от ACBSP институция улеснява намирането на работа след завършване на обучението.
 • Членство и връзка: Признатите за ACBSP бизнес училища са част от глобална образователна мрежа. Тази мрежа дава на студенти и възпитаници на GBSB Global достъп до различни програми за научни изследвания и обмен, както и възможности за обогатяване на културата.

Места

Испания онлайн

Address
Aragon Campus
Carrer d'Aragó, 179
Barcelona

08011 Испания онлайн, Испания

Барселона

Address
Carrer d'Aragó,179
08011 Барселона, Каталония, Испания

Мадрид

Address
28039 Мадрид, Мадридска общност, Испания

Програми

BBA
MBA
Магистратура