LABASAD - Barcelona School of Arts & Design

Представление

Прочетете официалното описание

LABASAD , Онлайн висше училище за изкуство и дизайн на Барселона , е препратка към международното онлайн обучение, специализирано в дизайна и изкуството, с цел обучение на професионалисти, развиващи тяхната креативност и иновации.

Учете се от върха! 100% онлайн и на живо

Педагогическият модел се основава на онлайн методика, персонализирана, гъвкава и с онлайн часове на живо, така че студентът да може да учи със своето темпо и придружен по всяко време от най-добрите дизайнери.

Методология 100% онлайн

Свързвайте се винаги, когато и където искате. Виртуалният кампус е на ваше разположение 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. Персонализирано проследяване Винаги ще бъдете придружавани от учителя по всеки предмет и личния координатор. 100% практически. Практически упражнения и реализиране на проекти, които ще бъдат част от вашето професионално портфолио. Онлайн часове на живо. Уроци, планирани седмично, където ще се провеждат практически семинари за концептуализиране на знанията. Майсторски клас. Майсторски класове, преподавани от признати дизайнери. Интерактивно обучение. Споделете своите съмнения и притеснения с вашите учители и връстници чрез форуми и чатове. Дидактически ресурси. Достъп до различни учебни ресурси: допълващо четене, схеми с ключови идеи и др. Система за непрекъснато оценяване. Прогресивно и постоянно учене, основаващо се на периодично предоставяне на практики през целия курс.

За нашия факултет

Всички наши преподаватели са активни и развиват своята професионална кариера в агенции или престижни проучвания на национално и международно ниво. С тях ще научите как е ежедневието на професионалист в графичния дизайн. Те приближават студента до реалността на пазара на труда. Те са страхотни дизайнерски имена, референтни аниматори или творчески и прегресивни създатели. Много от тях са отличени с награди и професионално признание.

Места

Барселона

Address
Calle de Pau Claris, 115, CP: 08009,
08009 Барселона, Каталония, Испания

Испания онлайн

Address
Испания онлайн, Испания