Microfusa

Представление

Прочетете официалното описание

Живот в училището

Дневният график в училището е разделен между класовете; теория и практика, в компютърните зали и студиа. Класовете се ръководят от квалифицирани преподаватели, които привеждат своя опит в учебната среда, като следват методологията на училището. В училището се провеждат часове за обучение и практика с всички необходими удобства и сред съучениците, чиито таланти, знания и жажда за учене правят училището вълнуващо и творческо място, където да учат.

school

Нашите ученици идват от всички краища на планетата с една цел: да се научат колкото е възможно повече, да се възползват максимално от всяка минута, която са тук, за да постигнат мечтата си. Училището Microfusa има голямо разнообразие от курсове и квалификации, всяка от които е с различен график и продължителност. Преди много време учениците от много различен произход, но с подобни интереси, се срещат и започват да си сътрудничат по проекти. Учителите в ALT = "училището са високо квалифицирани в своята област и доставят мотивиращи и динамични упражнения. Студентите ще присъстват и двете теоретични и практически занимания ще намерите обяснения и демонстрации, полезни, информативни и вдъхновяващи. Microfusa предлага значително повече време за студентите, така че те Microfusa да практикуваме в класните стаи и студиите, като целта ни е да подхранваме желанието да се учим През цялата година Microfusa е домакин на допълнителни сесии като конференции (майсторски класове), демонстрационни сесии за продукти, посещения и др.

school

В Microfusa ние подкрепяме инициативи и проекти и винаги слушаме за предложения и работни места. Ако получим възможност да получим стаж, сътрудничество или работа с компании, ние правим всичко по силите си, за да го постигнем. Не можем да гарантираме успех за всички, които минават през нашите врати, но факт остава фактът, че днес в индустрията работят много професионалисти, които започнаха кариерата си в нашата програма за обучение. Учебната програма, която се преподава в клас, може да бъде достъпна и под формата на ръководство за обучение, което може да се използва като книга с твърда корица или във Виртуалния кампус.

Животът в Барселона

barcelona

Околностите Всяка година нашето училище посреща студенти от цял свят. Едно от нещата, които ги довеждат до Microfusa Barcelona е очарованието на самия град. Без да се отклонява от другите градове, в които Microfusa има оторизирани центрове, факт е, че Барселона се е превърнала в един от най-популярните европейски градове. Градът може да се похвали с голямо културно разнообразие, велика архитектура и домакин на голям брой културни събития и фестивали. Хората от Барселона са известни със своята топлина и толерантност. За студенти, идващи от други региони или държави, това е отлична възможност да комбинират своите проучвания с откриването на Барселона. Веднъж тук, ще намерите град, който наистина може да бъде описан като древен и модерен. Архитектурата обхваща хилядолетия от римската епоха до модерните времена с шедьоври на каталонското модернистично движение от архитекти като Антони Гауди Луис Доменек I Монтанер и Пуиг. (La Sagrada Familia, Parc Guell и болницата Sant Pau са само на минути от нашия център). Но това не спира дотук! Културните предложения на града са огромни: музеи от световна класа, изложби, театър, концерти, както и музикални фестивали като Sonar и Primavera Sound, които привличат световните премиери.

barcelona

Настаняване Едно от основните изисквания на учениците, пристигащи от други места, е настаняване. В Барселона се предлагат три различни вида настаняване. Най-често срещаното е да се намери стая в общ апартамент. Има няколко уебсайта, които предоставят плоски ловни услуги. Обикновено нашите студенти първо наемат стая в близост до училището и с напредване на годината намират по-добри или по-евтини възможности чрез други ученици в училището или на борда на бюлетина. Друга възможност е да се намери общежитие. Те обикновено предлагат допълнителни услуги за отдаване под наем на частни лица, като например услуги за почистване и пране. Разрешения и визи Ако не сте испански гражданин или от Европейския съюз (Германия, Австрия, Белгия, България, Хърватия, Кипър, Дания, Естония, Финландия, Франция, Гърция, Холандия, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Полша, Португалия, Обединеното кралство, Чехия, Румъния и Швеция) или Лихтенщайн, Исландия, Норвегия и Швейцария, за да могат да преминат курс от повече от шест месеца, трябва да получите разрешение за пребиваване на студент (NIE) , За да получите този документ, трябва да попълните необходимите документи в испанското консулство във вашата страна на пребиваване. Имате нужда от виза за пребиваване на студент (тип D), която, след като пристигнете в Испания, ще ви позволи да кандидатствате за вашата NIE от полицейското управление. Имате 30 дни след пристигането си, за да завършите това. NIE ще ви позволи да пребивавате законно в страната и да пътувате до всички държави-членки на ЕС, които са подписали договора за свободно движение с правителството на Испания.

Места

Барселона

Address
Ronda Guinardó, 6508024 Барселона, Каталония, Испания

Мадрид

Address
Calle de Isabel la Católica, 6
28013 Madrid

28013 Мадрид, Мадридска общност, Испания

Испания онлайн

Address
Ronda de Guinardo 65
08024 Испания онлайн, Испания