Zigurat Global Institute of Technology

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Zigurat е уникален и отличава като разрушително бизнес училище

 • Кои сме ние?

Zigurat е глобално бизнес училище, фокусирано върху иновациите и технологиите. Ние предлагаме редица програми, включително майстори, корпоративни обучения и събития, съобразени с нуждите на професионалистите и бизнеса. Програмите на Zigurat са динамични и се основават на опита и знанията на преподавателския съвет, които са лидери на дигиталната индустрия. Водени от мултикултурен и талантлив екип, който иска да промени образователния сектор, допринася за развитието на обществото чрез разрушително обучение и цифрова трансформация.

 • Откъде идваме?

Zigurat Global Institute of Technology е утвърден образователен институт, с 16-годишен опит в обучението на професионалисти в областта на строителството, архитектурата и инженеринга. Бизнес училището е основано от опита и амбицията на Zigurat да осигури обучение за бизнеса и професионалистите, които искат да участват в цифровата трансформация, което ни позволява да предложим по-широк кръг от магистърски програми и програми, насочени към други индустрии и нива на организацията.

зрение

Да бъдем световна референция за постоянни бизнес иновации, отличава се като уникално и разрушително бизнес училище за върхови постижения в образованието.

Стойности

Ние вярваме в качественото образование, адаптирано към нуждите на технологичната и иновативна среда. Нашите програми са проектирани така, че бъдещите лидери да могат да направят необходимите промени за по-добро общество.

 • в световен мащаб

От разнообразието на нашите участници до лекторите и съдържанието на програмата, Zigurat има глобален подход във всеки аспект. Благодарение на широкия спектър от сектори и възможностите за изграждане на подходяща програма за нашите участници, професионалисти от цял свят се присъединяват към нашите програми.

 • Иновация

Нашата основна цел е да бъдем в челните редици на иновативни методологии и индустриални приложения. Членовете на нашия факултетен съвет са професионалисти с опит и са постигнали голям успех. Съдържанието и знанията, които споделят, са актуални и актуални. Благодарение на обширните пазарни проучвания и постоянното развитие на ежедневните професионални практики е как това е възможно

 • Мрежова общност

Ние ценим това, което може да бъде изградено като общност, и като създадем среда, в която всички участници, преподаватели и възпитаници могат да успеят да постигнат пълен потенциал, е това, към което се стремим. Подкрепата и съветите се дават от всички страни под формата на мрежа, позволяваща осъществяването на синергии. Нашата култура се отличава със съдействието на отделни личности от различни профили, нива в рамките на една организация, с обща цел да се води ново цифрово бъдеще.

 • задължение

Екипът на Zigurat се формира от експерти от индустрията, влиятелни и лидери с опит, които споделят знания с участниците чрез потапяща методология, водена от резултатите, така че те могат да станат бъдещи лидери в индустрията. Бизнес училището се ангажира със студенти, като осигурява ресурси за професионално развитие, подобрено с образователни постижения.

 • Динамично образование

Майсторите на Zigurat имат високо ниво на взаимодействие, което осигурява глобален и истински опит и това ясно допринася за това участникът да остане активен и мотивиран. Някои от диференциалните стойности на тези майстори са изпълнението на реални проекти, ролеви игри, общности, форуми, мултимедия и интерактивни ресурси, както и индивидуално обучение и последващи действия.

Грижа за нашата планета

Ние сме ангажирани с икономическата, социалната и екологичната устойчивост на всяка дейност и считаме, че е от съществено значение да се развиваме в световен мащаб. Zigurat насърчава устойчиви проекти и си сътрудничи с фирми, участващи в промяната на резултата от това, което една услуга или продукт може да осигури. WATTIA е бизнес, с който поддържаме и си сътрудничим. Проектите, в които участват, са от устойчив характер, като например осигуряването на самодостатъчна енергия и е съобразена с нашата загриженост по отношение на опазването на околната среда.

методология

Zigurat е разработила уникална методология, за да ви държи в течение с най-новите инструменти и иновации.

Нашият ангажимент е не само да споделим широкия професионален опит, но и да подходим и да надхвърляме изключителните педагогически постижения, за да предоставим на нашите ученици пълна перспектива за глобалните пазари и иновационни възможности.

Факултетният съвет на международните лидери в различни сектори, постоянно актуализирайки съдържанието, което предлагаме, е това, което прави нашата методика на обучението уникална. Окончателният индивидуален проект, с ръководството на ключови фигури в областта на иновациите и технологиите, ще ви позволи да завършите и внедрите нови решения за съществуващия си бизнес или да разработите нови проекти. Също така ще имате възможност да участвате в среда на сътрудничество, чрез обмен на идеи и създаване на синергии с други участници и преподаватели.

Платно LMS

Онлайн платформата nº1 в света, която улеснява обучението.

 • Виртуален кампус

Съвременни инструменти и ресурси, които дават възможност и опростяват учебния опит

 • технология

Отворена, лесна за използване, система за управление на обучението в облака и хоствана уеб услуга на Amazon

 • Винаги включен

Сигурен като никой друг LMS и нисък риск, защото родният облак означава без версии, без ъпгрейди, без изтегляне и без миграции

Оформление на платформата на Campus Canvas LMS

Социална ангажираност

Zigurat се ангажира да предоставя ориентирани към кариера стипендии въз основа на професионален опит, финансови нужди и международен достъп до образование. Осъзнавайки трудностите, свързани с възможността да се запишат в магистърски програми, ние предлагаме стипендии на участниците, които отговарят на следните профили:

 • Грант за предприемачество

На професионалисти и предприятия, които могат да демонстрират положителен стремеж към предприемачество, нови бизнес проекти или свързани със специализации, ще бъде отпусната финансова подкрепа като безвъзмездна помощ. Оценката на предложенията ще бъде направена от международна комисия, определяща резултата от одобрението.

 • Грант за развиващите се страни

Zigurat има социална отговорност да осигури равен достъп до образование от световна класа, като същевременно гарантира международната диверсификация. Ние предлагаме стипендии на професионалисти от развиващите се страни, които изпитват финансови ограничения и не могат да продължат образованието си. Разпределението на безвъзмездните средства според страните, изданията на програмите и правилния профил ни позволява да изберем кой ще бъде избран.

Места

Барселона

Address
Almogàvers, 66
08018 Barcelona

Барселона, Каталония, Испания