Прочетете официалното описание

International Telematic University UNINETTUNO е единственият учител по италианска дистанция, оценен успешно от ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), италианската министерска агенция за качество във висшето образование. Създадена с указ от 15 април 2005 г. на италианското Министерство на образованието, университета и научните изследвания, UNINETTUNIO доставя академични заглавия с юридическа сила навсякъде по света за висше и следдипломно университетско образование. UNINETTUNO следва препоръките на Болонския процес и предоставя университетски кредити по стандартната Европейска система за трансфер на кредити (ECTS).

UNINETTUNO е един от водещите световни университети за дистанционно обучение и наскоро спечели няколко международни награди за отличните постижения на платформата за електронно обучение от Европейската асоциация на университетите за дистанционно обучение (EADTU). Наградата IELA за най-добър портал за електронно обучение бе предоставена на UNINETTUNO въз основа на неговите изследвания, знания и развитие в дистанционното обучение. Член на Управителния съвет на EADTU - Европейска асоциация на университетите за дистанционно обучение, представител на ICDE - Международен съвет за образование за дистанционно обучение за Южна Европа и Средиземноморието, признат от ЮНЕСКО сред университетите, действащи за постигане на Целите на SDG 2030 от ООН (https: //goo.gl/jmiif7) и е посочен като член на асоциацията на ЮНЕСКО IAU - Международна асоциация на университетите.

UNINETTUNO има 6 отдела, 25 курса и над 163 изпитни центъра по света. Днес UNINETTUNO има повече от 16 000 студенти от 160 страни, е собственик на сателитен многоезичен телевизионен канал безплатно в ефир и на платформа за обучение и преподаване чрез дистанционно достъпно онлайн на 5 езика (арабски, италиански, английски, гръцки, френски).

Взимайки сериозно внимание на проблема, свързан с лошото качество на преподаването в някои дистанционни учебни заведения по света, благодарение на силното партньорство с традиционните университети, преподавателите в UNINETTUNO са избрани сред най-добрите преподаватели от традиционните университетски партньори.

UNINETTUNO осигурява високи стандарти на преподаване в цифрова среда, благодарение на уникалния модел на обучение и преподаване чрез дистанционно чрез нови технологии и уникална платформа, която насърчава и поддържа постиженията заедно с личното развитие. В UNINETTUNO студентите могат да следват програмите и да получат валидни учебни заглавия и университетски кредити навсякъде, без ограничение на времето и пространството, университет без граница (https://goo.gl/gie8e1).

Как да учим

Интернет-базираните обучителни дейности се осъществяват в уеб-базирана макро-зона, наречена "Дидактическо киберпространство". В дидактическото киберпространство процесът на обучение и учене се осъществява и достъпът се диверсифицира чрез персонализирано потребителско име и парола въз основа на ролята на играчите в образователната пътека: преподаватели, преподаватели и студенти. Уроците и онлайн дейностите по заявка са на разположение 24 часа в денонощието заедно с виртуални класни стаи на живо и записани виртуални класни стаи (https://goo.gl/jY26qD).

Програми с обучение на:
  • Английски
  • Френски
  • Италиански
  • арабски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

International Telematic University UNINETTUNO

Програмата дава възможност на студентите да придобият умения и самоувереност, за да се управляват ефективно и да се адаптират към широк спектър от конкурентни и непрекъсн ... [+]

Програмата дава възможност на студентите да придобият умения и самоувереност, за да се управляват ефективно и да се адаптират към широк спектър от конкурентни и непрекъснато променящи се бизнес среди на международната сцена.

Бакалавърът по икономика и управление на бизнеса е разделен на две основни пътеки:

Бизнес мениджмънт: международен пътека за управление на английски език;Финансово управление: международен път, насочен към управление на бизнеса, със специален акцент върху финансовите въпроси на английски език.... [-]
Италия Rome
Отворено кандидатстване
Английски,Италиански
Редовно обучение
3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
International Telematic University UNINETTUNO

Бакалавърската степен има за цел да обучи професионалисти, способни да участват в анализи, проектиране, внедряване и управление на системите в областта на компютърните на ... [+]

Бакалавърската степен има за цел да обучи професионалисти, способни да участват в анализи, проектиране, внедряване и управление на системите в областта на компютърните науки, автоматизацията и управленския инженеринг.

Програмата има за цел да осигури широк спектър от методологични и технически умения в областта на информационното инженерство, за да създаде професионалисти с висока степен на гъвкавост и адаптация към пазарните изисквания. Той също така дава солидна подготовка по математика и физика, като по този начин предоставя инструментите и научните методологии, необходими за подходи към инженерните проблеми по строг начин.... [-]

Италия Rome
Отворено кандидатстване
Английски,Италиански
Редовно обучение
3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски