UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

Представление

Прочетете официалното описание

Гулиелмо Маркони университет Италианска е първата онлайн университет, който е акредитиран от италианското министерство на образованието и първият и единствен италиански акредитиран университет в Съединените щати.

С над 14 000 студенти, от Университета Гулиелмо Маркони участва в значителна научни изследвания и иновации, се гледа отвъд традиционната учебна среда, тя насърчава използването на иновативни, модерни технологични решения, като се присъедини с традиционни дейности като лекции, симпозиуми и семинари методологии.

Университет борба за постигане на техните ценности и мисия да отговаря на нуждите на всички ученици, като предлага разнообразни възможности за обучение в бакалавърска и следдипломно с гъвкаво работно време, непрекъснато записване, онлайн класове, виртуални лаборатории и симулация. Нашите изследователски дейности са подкрепени от добре оборудвани лаборатории, производството ни офис и Маркони Studios киноизкуства, където учениците могат да прилагат своите знания и да придобият практически опит в обучението.

образователен модел

100% онлайн

Образователната модела е 100% онлайн и се реализира чрез модерен виртуален кампус. Всички дейности могат да се извършват от всяка точка с интернет достъп само чрез компютър или мобилно устройство:

  • Всеки студент може да избере най-доброто време да учат, без да пренебрегва своите ежедневни дейности.
  • Веднъж свързан към кампуса, студентите имат достъп до дигитални ресурси за изучаване и инструменти, за да общуват със своята учителка или колеги.
  • Всички напредъка на учениците се оценява директно чрез виртуалния кампус.

Ipad като инструмент за проучване

Всеки студент получава у дома от следващо поколение на iPad като инструмент за изследване. В Ipad може спокойно да се свърже с колежа и достъп до различни електронни книги внимателно подбрани от учители и други ресурси, необходими за курсовете.

Оценка

За да се гарантира качеството на програмите, студентът се оценява ежеседмично чрез различни дейности:

  • Дискусионни форуми
  • Студенти обсъждат въпроси, повдигнати или анализират реално проучване случаи от учителя.
  • задачи
  • Всяка задача е лично квалифициран от инструктор на курса.
  • онлайн тестове
  • Тестове автоматично са квалифицирани от виртуалния кампус така че студентите да могат да познават своите успехи веднага.

международни учители

Всички учители са се специализирали академично обучение в областта на всеки курс, богат професионален опит и международен опит.

Всеки курс видеоконференции с учители, в които се предоставя на изследването и съмнения са решени студенти са направени.

Мониторинг и постоянна подкрепа

Образователни процеси отговарят на строги стандарти за академично качество и учениците имат постоянен мониторинг и подпомагане на процеса на обучение, проведено от екип от специалисти от Центъра за студентски услуги.

Места

Рим

Address
Università degli Studi Guglielmo Marconi Via Plinio, 44
00193 Рим, Лацио, Италия
Телефон
undefined