Прочетете официалното описание

то Open University Кипър е модерен и новаторски обществен университет, със седалище в Никозия. Приемане и прилагане на гъвкава методология отворено и дистанционно обучение, Сайтът за обособяването на нови възможности за университета и ученето през целия живот.

От самото си създаване до днес APKY развива динамично предлагане признати университетско образование, в нивата на студенти и специализанти (Masters и докторска степен) в съвременните научни области, обхващащи трите училища на:

 • Хуманитарни и социални науки,
 • Pure & Applied Sciences и
 • Икономика и мениджмънт.

Освен чисто академично проучване предлагащи APKY работи дори целенасочено и специализирана програми за кратко за дистанционно обучение по актуални въпроси, В държавните университети е APKY еквивалентно на всички признати университети в светаНезависимо от методиката на обучение по-долу, конвенционални или по друг начин. Учебни програми на изпълнението на изискванията на съвременната наука, общество и икономика, и са напълно хармонизирани с европейските Credit Transfer System ECTS точки, което улеснява мобилността на студентите и взаимната връзка между конвенционалните университети и APKY.

Участие в APKY оферти гъвкавост и възможност за всички използват най-новите технологии за електронно обучение и подходящи интерактивни инструменти, които спечели в свободното си време и място, квалификация университет призната компетентностКой ще помогне значително да се продължи с устойчиви и уверени стъпки към бъдещето.

Наред с високото качество на възпитателната работа, APKY осигури модернизирането на съществуващите и организирането на нови научноизследователски инфраструктури, както се опитва да увеличи капацитета на персонала на изследователите и да се максимизира изследване от Дейността на вътрешния и непланарна в областта на науката, която се отнася. Важен фактор за този успех са разнообразни партньорства разработена с асоциации, организации, научни и академични институции, с европейски и други международни организацииИ който непрекъснато се разширява с цел интернационализация и наблюдения на силна изследвания и обучение полюс.

Както образование и култура приносител APKY чрез различни дейности и инициативи, които търсят най-широк офертата и участие в обществото и ефективното свързване на обществото.

зрение

The Open University Кипър (APKY) предвижда да се превърне в модерна, новаторска и антропоцентрична международен университет. Се стреми чрез процедури за оценка, да бъдат подобрени на всички нива и да се постигне насърчаване на образованието и постижения. Намерение е развитието на образованието и в по-широк, човешки капитал, най-важен ресурс на обществото. Опитите да се развие в университета, където качеството на проучвания, изследвания, екстровертност и социален принос ще бъде стабилни институционални ценности. Въз основа на ценности и нейните хора, иновативни методи и идеи, действия и сътрудничество се стреми да промени тялото на знания, технологии, социална солидарност и култура и играе ключова роля в постигането на целта на държавата да направи Кипър регионално обучение и изследователски център.

мисия

The Open University Кипър с основаването през 2002 г. и успешното й функциониране пътя отвори нови хоризонти във висшето образование в страната. Той успя да се даде възможност на гражданите, които по някаква причина не е била в състояние да учат или да завърши университетското си образование, да изпълнява и да получат призната компетентност квалификация. В същото време, той успя да се осигури възможност за висшистите да специализират знанията си, чрез своите програми за магистърска степен в дисциплини съвременна, полезна и голямото търсене на пазара на труда. Той дори подкрепя тези, които търсят промяна в кариерата си за придобиване на съответната академична знания и умения за начинанието.

Изпрати APKY са:

 • качество предлагане висше образование разстояние и нивото на обучение.
 • Производството и разпространение на научни знания чрез преподаване и научни изследвания.
 • Насърчаване на LLP.
 • Развитието на технологична инфраструктура и образователна методология в отворено и дистанционно обучение.
 • Връзката с обществото и икономиката за устойчиво развитие и напредък на Кипър.

В APKY въз основа на (V)

 • нововъведение
 • гъвкавост
 • приспособимост
 • Нова технология и нейните приложения

и цели (V)

 • модерна и качество на образователна програми (майстори и докторска степен) равнище, които обхващат ключови научни области.
 • промоция на дистанционно обучение и предоставяне на възможности за обучение за всички, независимо от няколко потенциални ограничения като възраст, време, място на пребиваване или друго.
 • развитие и подкрепа на научноизследователската дейност на местни и международни нива, за да се произведе научни знания, което се разпространява в полза на обществото.
 • засилване ролята на изпълнителен в дистанционното обучение в Кипър като уникален, специализирана в тази методика, Университет на страната.
 • нататъшно интернационализиране чрез консолидиране и разширяване на международното сътрудничество и участие в значими международни образователни организации, мрежи и асоциации.
 • взаимна връзка с производствена структура и пазар на труда.
 • динамичен растеж и развитие в модерна, финансово независими и оперативно независими университет.
Програми с обучение на:
Английски
Гръцки

Това училище също предлага:

BBA

Open University Of Cyprus

Основната цел на бакалавърската програма по бизнес администрация е трансферът на знания, методологията на анализа на проблемите, ноу-хау и функционалните инструменти, кои ... [+]

Основната цел на бакалавърската програма по бизнес администрация е трансферът на знания, методологията на анализа на проблемите, ноу-хау и функционалните инструменти, които се считат за необходими в съвременната област на управление на бизнеса и организацията.

Предоставянето на тези знания се основава на тяхното прилагане както към процеса на вземане на решения, така и към по-доброто функциониране на предприятията и организациите като цяло.... [-]

Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски

MBA

Open University Of Cyprus

Целта на магистърска програма по бизнес администрация (MBA) е да подготви и укрепване на бизнес ръководители и организации чрез придобиване на специализирани знания и орг ... [+]

Целта на програмата завършил Бизнес администрация (MBA) Това е да се подготви и да засили бизнес ръководители и организации чрез придобиване на специализирани знания и организационни и управленски умения, така че да могат ефективно да реагират на новите модерни интернационализират данни за пазара.

Програмата се развива и постоянно обогатява с нови научни теории и практики и тенденции в областта на управлението, да се подобри способността на учениците да прилагат методологии и инструменти за анализ на данни и вземането на решения във всяка бизнес среда.... [-]

Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Бакалавриат

Open University Of Cyprus

Мисията на бакалавърската програма по икономика е да предостави на студентите си здрави основи на знания и умения по икономическа теория и количествен анализ. Програмата ... [+]

Мисията на бакалавърската програма по икономика е да предостави на студентите си здрави основи на знания и умения по икономическа теория и количествен анализ. Програмата запознава студентите с макроикономическата и микроикономическата теория, учи ги да формулират мислите си и да пишат в пълни и структурирани термини по финансови и политически въпроси. Тя също така ги учи да използват данни от реалния свят, за да прогнозират, изучават и моделират икономически явления, както и да изследват връзките между наблюдаваното икономическо поведение и икономическите модели.... [-]

Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Open University Of Cyprus

Програмата за полицейски изследвания е за полицейската служба на Кипър и е предназначена за завършилите полицейската академия . ... [+]

Програмата за полицейски изследвания е за полицейската служба на Кипър и е предназначена за завършилите полицейската академия .

Във време на бързо променящи се цени и големи потребности от съвременна сигурност и гражданство тази двугодишна програма има за цел да предложи на членовете на полицията нови знания, умения и практики с европейска ориентация, допълваща, разширяваща се и актуализирана за всеки отделен случай вече придобити по време на обучението си в полицейската академия в Кипър.... [-]

Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Open University Of Cyprus

Студентската програма "Студии в гръцката култура" предлага калейдоскопско запознаване с историческото явление, наречено гръцка култура от древността до наши дни, нейните ... [+]

Студентската програма "Студии в гръцката култура" предлага калейдоскопско запознаване с историческото явление, наречено гръцка култура от древността до наши дни, нейните трансформации и преходи, противоречията и сложността й, блестящите и по-малко блестящи моменти. Чрез тази критика на възприятието се показва релевантността на културните процеси към историческите и социалните компоненти.... [-]

Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Докторантура

Open University Of Cyprus

Докторската програма "Информационни и комуникационни системи" има като основна мисия изследването по въпроси, свързани с информационните и комуникационните системи. ... [+]

Докторската програма "Информационни и комуникационни системи" на Отворения университет в Кипър предлага ограничен брой позиции за докторската дисертация.

Цел на програмата

Докторската програма "Информационни и комуникационни системи" има като основна мисия изследването по въпроси, свързани с информационните и комуникационните системи.

Области на изследване / Изисквания за приемане... [-]
Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 8 
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Магистратура

Open University Of Cyprus

... [+]

Семестър 3 [-]
Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Open University Of Cyprus

... [+]

.

Продължителност: 24 месеца на пълно работно време, не на разположение на непълно работно време

Партньорите

Партниращи партньори

Университет на Глазгоу

Кариерни перспективи

[-]
Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Open University Of Cyprus

... [+]

код модули Заетост Възможностите за заетост включват следното: [-]
Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Open University Of Cyprus

Целта на следдипломната програма "Гръцки език и литература" е да използва инструментите на съвременната лингвистика и теорията на литературата в изучаването на гръцката л ... [+]

Целта на следдипломната програма " Гръцки език и литература" е да използва инструментите на съвременната лингвистика и теорията на литературата в изучаването на гръцката литература с акцент върху класическия период, нейната еволюция и своето преподаване.

Следдипломна програма е от интерес, защото:

преплита лингвистиката с литературните изследванияизползва текстовата лингвистика, социолингвистиката и речевия анализ в литературатаосигурява динамичен интердисциплинарен подход, съчетаващ литературни, културни, социологически / антропологически и езикови подходиосигурява необходимите ресурси за ефективно преподаванепредоставя теоретичните инструменти за интердисциплинарни подходиразвива сложни изследователски умения, необходими за следдипломна квалификация... [-]
Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Open University Of Cyprus

Следващата комуникация и нова журналистика на Отворения университет в Кипър отговаря на наложителната нужда от знания и ефективност в медиите и формулирането на стратегич ... [+]

Стратегия, комуникационни тактики и в рамките на един хипер-комуникиращ свят.

Комуникация, мрежа, публикуване: три практики, които са от решаващо значение за живота, напредъка и успеха в нашия свръхкомуникационен свят. Свят, в който стойността, изображението и позицията на всеки от нас, особено в професионалното направление, се определят от това колко добре и ефективно той практикува изкуството и техниката на комуникация, работа в мрежа и публикуване, оформяне на комуникационни стратегии и тактики за прилагане, нови и постоянно променящи се медии.... [-]

Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Open University Of Cyprus

Магистърската степен по мениджмънт, технология и качество има като основна мисия предоставянето на специализирани знания и практики в областта на управлението, технологии ... [+]

Следдипломна програма " Управление, технологии и качество" има за основна мисия:

предоставянето на специализирани знания и практики в областта на управлението, технологиите и качеството. Освен това позволява на завършилите да прилагат тези знания и умения в работната си среда.да подготвят ръководители на високо ниво, за да действат творчески и продуктивно.

По-конкретно, програмата има следните цели:... [-]

Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Open University Of Cyprus

Интердисциплинарната следдипломна програма ЗАКОНОДАТЕЛСТВО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ има за основна задача научноизследователска дейност и обучение в областта на правото на Евр ... [+]

Интердисциплинарната следдипломна програма ЗАКОНОДАТЕЛСТВО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ има за основна задача научноизследователска дейност и обучение в областта на правото на Европейския съюз . Особено внимание се обръща на най-важното законодателно и съдебно развитие в ключовите области на този закон, като например четирите основни свободи на вътрешния пазар, защитата на правата на човека, свободната конкуренция,... [-]

Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Open University Of Cyprus

Следдипломната учебна програма се фокусира върху областта на продължаващото образование и ученето през целия живот и обсъжда два основни стълба: а) Общото образование за ... [+]

Следдипломната учебна програма се фокусира върху областта на продължаващото образование и ученето през целия живот и обсъжда два основни стълба: а) Общото образование за възрастни б) Професионално образование и обучение .

Целта на програмата е да предостави на обучаемите когнитивни (теоретични и практически) и метакогнитивни (методологични, епистемологични) умения, които да им позволят да разбират задълбочено - в диалектическа функция - Общото образование за възрастни и професионалното образование и обучение, в общата област на продължаващото образование и ученето през целия живот, с крайната цел да се премине от разбирането към етапите на анализ, синтез, прилагане и оценка на новите знания.... [-]

Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Open University Of Cyprus

Целта на MSc в социалните информационни системи е да помагат на студентите да развият уменията, необходими за разбирането и подобряването на взаимодействието между хората ... [+]

Целта на MSc в социалните информационни системи е да помагат на студентите да развият уменията, необходими за разбирането и подобряването на взаимодействието между хората, информацията и технологиите. За да постигне тази цел, програмата преподава теория, принципи и добри практики, произтичащи не само от компютърни науки и информационни науки, но и от социални науки.

По-специално, основната задача на следдипломната програма е:... [-]

Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Open University Of Cyprus

Целта на следдипломната програма ТЕАТРИЧЕСКИ ИЗУЧАВАНИЯ е научната специализация и изследванията в областта на театралното обучение със специализация в следните три напра ... [+]

Целта на следдипломната програма ТЕАТРИЧЕСКИ ИЗУЧАВАНИЯ е научната специализация и изследванията в областта на театралното обучение със специализация в следните три направления: (1) оцеляване на древна драма, (2) театрално образование, и (3) хипокрос и посока. За повече подробности вижте в раздела "Структура на програмата" по-долу).

Кой се интересува от следдипломна програма Театрални изследвания?... [-]

Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Open University Of Cyprus

Целта на следдипломната програма "Безжични комуникационни системи" е да популяризира принципите, регулиращи проектирането и функционирането на клетъчни и други безжични ш ... [+]

Целта на следдипломната програма "Безжични комуникационни системи" е да популяризира принципите, регулиращи проектирането и функционирането на клетъчни и други безжични широколентови телекомуникационни системи (напр. 2G / 3G / 4G, 802). Програмата обхваща дизайнерските принципи, техните архитектури, тяхното оразмеряване, проблеми със сигурността и примери за приложения и услуги. Програмата преподава тези специализирани знания, теории, технологии и техники, необходими за проектирането на мобилни телефонни системи (напр. GSM, UMTS, LTE и др.) И други малки, средни и широкомащабни безжични широколентови мрежи.... [-]

Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Open University Of Cyprus

Целта на следдипломната програма по банково дело и финанси е да подготви и укрепи ръководителите на финансови институции чрез придобиване на специализирани финансови и ба ... [+]

Целта на следдипломната програма по банково дело и финанси е да подготви и укрепи ръководителите на финансови институции чрез придобиване на специализирани финансови и банкови знания и умения, за да може ефективно да реагира на новите развития на модерния интернационализиран пазар. Следдипломна програма акцентира върху развитието на критичното мислене и дисциплината, така че студентите да могат да се справят с предизвикателствата на съвременните финансови институции и банки и да получат изчерпателен анализ на ключовите въпроси, свързани с учебната програма на програмата.... [-]

Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Open University Of Cyprus

Целта на следдипломната програма "Компютърна и мрежова сигурност" е да популяризира принципите на компютърната сигурност, сигурната работа на мрежата и киберсигурността. ... [+]

Целта на следдипломната програма " Компютърна и мрежова сигурност " е да популяризира принципите на компютърната сигурност, сигурната работа на мрежата и киберсигурността.

Програмата обхваща принципите на проектиране на комуникационни мрежи, компютърни мрежи и компютърни мрежи, компютърна, мрежова и кибернетична сигурност, криптографски въпроси, проблеми със сигурността в безжичните мрежи, както и въпроси, свързани с управлението на рисковете за сигурността в информационните и комуникационни системи. Програмата преподава тези специализирани знания, необходими за проектирането на сигурни системи и мрежи.... [-]

Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Open University Of Cyprus

Темата на следдипломната програма "Културна политика и развитие" е експлоатацията и популяризирането на културата както на културното наследство, така и на съвременното х ... [+]

Темата на следдипломната програма "Културна политика и развитие" е експлоатацията и популяризирането на културата както на културното наследство, така и на съвременното художествено творчество, както и на културата на ежедневието. Програмата се фокусира върху изтъкването на обществената стойност на културата, особено в контекста на съвременните предизвикателства.

Цел на магистърската програма... [-]

Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Open University Of Cyprus

Магистърът на науките в образованието има за цел да (а) изследва педагогическите изследвания, като набляга по-специално на сферите на организацията, администрацията, оцен ... [+]

Магистърската наука в образованието има за цел:

изследване на педагогическите изследвания с особен акцент върху областите на организация, администрация, оценка и учебни програми в образованието, както и в продължаващото образованиепредоставянето на специализирани педагогически знания на учителите на всички нивасътрудничество с подобни програми, европейски и други университети и изследователски центровеподготовката на висши ръководни кадри и изследователи, които възприемат контекста, в който образованието работи и желае да действа творчески и продуктивнопредоставянето на услуги на широката образователна общност по педагогически въпроси.Структура на програмата... [-]
Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Open University Of Cyprus

Магистърската програма "Управление и опазване на околната среда", използвайки интердисциплинарен подход и методологията на отворено и дистанционно обучение, се стреми да ... [+]

Сега широко се приема, че човешкото здраве и благоденствие зависят от качеството на околната среда, която е обект на ежедневен натиск от антропогенен произход. Устойчивото управление на природните ресурси, разработването на технологии за обеззаразяване, използването на възобновяеми енергийни източници и разработването на подходящи методологии са само някои от въпросите, необходими за правилното управление на околната среда.... [-]

Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Open University Of Cyprus

Тази програма магистър по управление на риска на предприятието е предназначена да предостави на формалното образование на съвременния Управление на риска и естествените м ... [+]

Управлението на корпоративния риск все повече се признава като ключ за постигането и стимулирането на устойчиви организационни резултати независимо от това дали организацията е активна в публичния сектор или в частния и индустриалния сектор.

Програмата на този магистър в Предприятие за управление на риска Е предназначен да осигури официално обучение на съвременния Управление на риска и неговите естествени разширения в управлението на кризи и аварийни ситуации до завършилите висше образование. ... [-]

Кипър Cyprus Online
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски

ΑΠΚΥ: Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου! [2017-2018]

Επιτυχής φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου