Прочетете официалното описание

За UVM

"Завинаги отговорен за това, което е култивирано"

В УВМ ние вярваме в образованието като трансформиращ принцип и като право на човешките същества да се развиват и развиват чрез него. Ние вярваме, че ученикът е оста на задачата в УВМ и че колкото по-пълно е неговият опит в университета, толкова по-солидни ще бъдат неговите лични и професионални компетенции, от които ще участва в подобряването на своята общност и обществото на Мексико и на света.109420_pexels-photo-267885.jpeg

Кои сме ние?

UVM е модерна и иновативна образователна институция, ориентирана към бъдещето за обучение на продуктивни хора, които добавят стойност към обществото.

Нашата мисия

Ние разширяваме достъпа до глобално качествено образование, за да обучаваме продуктивни хора, които добавят стойност към обществото.

Нашият девиз

От 1960 г. UVM е плодородна земя, където се обучават отговорни, компетентни професионалисти, ангажирани с устойчивото развитие. Във всяка от тях работата на университета е да сеят семена, които дават плодове в полза на Мексико.

Нашите принципи

Трансформативна сила на образованието

Ние вярваме в образованието като трансформиращ принцип и като право на човешките същества да растат и да се развиват чрез него.

Академично качество

Вярваме в международната академична подготовка и способността ни да я отнесем до сектори с висок потенциал да се възползваме от нея и да я превърнем във фактор за личностно израстване и социална мобилност.

Студентът в Центъра

Ние вярваме, че студентът е оста на работата в UVM и че колкото по-пълно е вашето преживяване в университета, толкова по-солидни ще бъдат вашите лични и професионални компетенции, от които ще участвате в подобряването на вашата общност и общество в Мексико и свят.

включване

Ние вярваме в плурализма и мултикултурализма като основни признаци на обществото. Затова сме убедени, че приобщаващите критерии обогатяват, диверсифицират и отварят възможности за всички, докато изключенията обедняват.

Подобряване на процеса

Вярваме в постоянното усъвършенстване като основа за оптимизиране на образователните и административни услуги и техните резултати.

нововъведение

Ние вярваме в способността си да създаваме, проектираме и прилагаме иновативни начини и сценарии, които ни позволяват да се развиваме по органичен и интегриран начин.

ефикасност

Ние вярваме в важността на поддържането на ефективност и ефективност в нашите процеси и услуги, като отличителен белег на нашето управление.109421_pexels-photo-1458318.jpeg

Нашите ценности

Цялостност в действието

Осъзнайте с честност, честност и прозрачност всички наши действия.

Отношение към услугата

Поддържане на настроението в нашите действия и сътрудничество с другите с топлина, ангажираност, ентусиазъм и уважение.

Качество на изпълнение

Извършвайте по безупречен и навременен начин функциите, които ни отговарят въз основа на критериите за съвършенство.

социална отговорност

Да приемем с чиста съвест последствията от нашите действия пред обществото.

Изпълнение на обещания

Преобразувайте обещанията си в ангажименти и гарантирайте спазването им.

Нашият Щит

109418_ESCUDOAUVM.png

Университетът на Долината на Мексико е представен от щит, който интегрира своята идентичност чрез символи, които представят неговия произход и история. Нашият щит е оформен от орел и кондор. Орелът, символ на величие, независимост и свобода, представлява северната част на континента, а кондорът, отражение на автономията, мъдростта и силата, представлява Латинска Америка. Щитът се обединява след интеграцията на студентите от всички кардинални точки, които намират в нашия университет, дом на обучение. В центъра на герба, представителната емблема на Мексико Сити, люлка на УВМ училищата, поставяйки тези елементи, мотото, което управлява нашата институционална философия: "За винаги отговорна за това, което е култивирано", изливайте мъдрост, дисциплина, познание и любов към онова, което се сее и събира.

Нашата емблема, Рисът

109419_LINCEAUVM.png

Безсмъртието на духа, силата на живота и крайната стойност са отличителни черти на Lynx, талисман, който символизира качествата на членовете на университетската общност. Сред най-важните му качества са остър ум и проницателност. С подвижни и координирани движения, Lynx може да предвиди опасността с възможност и знае как да бъде лидер, като поддържа твърдата си стъпка към поставената цел. В комбинация със златната му текстура, тя представлява най-ценното и ценно нещо, което се откроява за хората, които като членове на UVM са оставили своя отпечатък върху университетското си ходене; които са разработили своя потенциал по хармоничен и неразривен начин, или в ролята си на студенти или възпитаници, като учители или административен персонал, защото са убедени, че пътят на образованието никога не свършва и в него винаги трябва да се подобряваме от ден на ден ден.

Образователен модел на УВМ

Ние разширяваме достъпа до глобално качествено образование, за да обучаваме продуктивни хора, които добавят стойност към обществото.

Какво означава да бъдеш UVM?

Да бъдеш UVM е да имаш Образователен модел за върхови постижения.

Междуличностна зона

Разработваме ефективна устна и писмена комуникация, както на испански, така и на английски, с международна визия, работа в екип, информираност и социална отговорност.

Учене през целия живот

Нашият модел се основава на постоянно и постоянно учене, развивайки самокритична и проактивна ориентация. Освен това ще развиете изследователски умения.

Професионални и социални

Ще развиете лидерство, предприемачески капацитет, иновация и креативност, прилагане на знания в практиката с ориентация към резултати, вземане на решения и решаване на проблеми.

Обща цел

Генериране на условия, които ръководят образователната работа на УВМ, чрез насоки, които й позволяват да формулира съществените си функции, за да постигне цялостно развитие на учениците си с прилагането на фокуса върху ученето.

Програми с обучение на:
  • испански

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Universidad Del Valle De Mexico

Esta carrera en Línea te da los conocimientos y herramientas para optimizar los recursos económicos y humanos de una empresa, mejorar su desempeño y resultados. Su plan d ... [+]

Esta carrera en Línea te da los conocimientos y herramientas para optimizar los recursos económicos y humanos de una empresa, mejorar su desempeño y resultados. Su plan de estudios se enfoca en la capacidad emprendedora y de innovación de la organización para competir en un ambiente global.

¿Qué aprenderás?

Te contamos nuestro plan de estudios

El dominio de técnicas administrativas y de tecnologías de la información y comunicación para alcanzar tus metas. A identificar nichos de mercado que garanticen ventajas competitivas para la organización, en un entorno nacional e internacional. A diseñar estructuras de trabajo que respondan a las necesidades y demandas de la organización donde te desempeñas. ¿Por qué elegir UVM? ... [-]
Мексико Мексико сити
Запитване на информация
Редовно обучение
Задочно обучение
36 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Universidad Del Valle De Mexico

Този тип Online Degree ви позволява да управлявате променливи, които влияят на променящата се посока на международните пазари, за да овладеете логистиката на международни ... [+]

Този тип Online Degree ви позволява да управлявате променливи, които влияят на променящата се посока на международните пазари, за да овладеете логистиката на международния транспорт, ще можете да планирате, организирате, управлявате и контролирате търговската и логистична област на компаниите.

Какво ще научите?

Ние ви казваме нашата учебна програма

Идентифицирайте възможностите и заплахите на пазара и на тази платформа планирайте маркетингови стратегии.Разработване на рекламни и рекламни кампании.Анализирайте и определяйте цените.Защо да изберем UVM?... [-]
Мексико Мексико сити
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
Задочно обучение
36 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Universidad Del Valle De Mexico

Тази модалност на Online Degree ви дава познания в областта на маркетинга, продажбите, рекламата и пазарните проучвания. Ще имате умения за прилагане на ефективни маркети ... [+]

Тази модалност на Online Degree ви дава познания в областта на маркетинга, продажбите, рекламата и пазарните проучвания. Ще имате умения за прилагане на ефективни маркетингови стратегии.

Какво ще научите?

Ние ви казваме нашата учебна програма

Идентифицирайте възможностите и заплахите на пазара и на тази платформа планирайте маркетингови стратегии.Разработване на рекламни и рекламни кампании.Анализирайте и определяйте цените.Защо да изберем UVM?... [-]
Мексико Мексико сити
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
Задочно обучение
36 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Universidad Del Valle De Mexico

Този онлайн академичен план ви позволява да развивате умения, ориентирани към управление и проектиране на технологични проекти, базирани на най-съвременни платформи, като ... [+]

Този онлайн академичен план ви позволява да развивате умения, ориентирани към управление и проектиране на технологични проекти, базирани на най-съвременни платформи, като се имат предвид услугите в облака, Big Data и Mobile Applications.

Какво ще научите?

Ние ви казваме нашата учебна програма

Прилагане на методологии, техники и компютърни средства за анализ на ситуации и среди за решаване на проблеми и / или вземане на решения.Управление на системите за инвентаризация въз основа на определянето на оптимален модел на производствените изисквания, според поведението на пазара.Оценка и прилагане на физически и безжични средства за предаване на данни в съответствие с установените изискванияЗащо да изберем UVM?... [-]
Мексико Мексико сити
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
Задочно обучение
4 - 5 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Universidad Del Valle De Mexico

Този инженеринг има академичен план, който позволява на завършилите да отговорят на нуждите от подобряване на логистичните процеси на всяка организация, използвайки аванг ... [+]

Този инженеринг има академичен план, който позволява на завършилите да отговорят на нуждите от подобряване на логистичните процеси на всяка организация, използвайки авангардни инструменти и процеси.

Какво ще научите?

Ние ви казваме нашата учебна програма

Да управлява, управлява и оптимизира ресурсите, вложените ресурси и промишлените процеси и да разработва проучвания за времето за реакция и движенията в производството на стоки и / или услуги.Да се анализират системите за растителна продукция, които отговарят на стратегиите за конкурентоспособност, като се гарантира качеството на интелигентните процеси, продукти и съоръжения.Увеличаване на конкурентоспособността на производствените системи, като се вземат предвид дистрибуцията и транспортирането на стоки.Защо да изберем UVM?... [-]
Мексико Мексико сити
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
Задочно обучение
36 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Диплома PGDip

Universidad Del Valle De Mexico

Тази специалност ви дава теоретични и практически знания, както и инструменти, фокусирани върху финансовото управление и ефективното управление на ресурсите на организаци ... [+]

Тази специалност ви дава теоретични и практически знания, както и инструменти, фокусирани върху финансовото управление и ефективното управление на ресурсите на организацията.

Какво ще научите?

Ние ви казваме нашата учебна програма

Цялостно познаване на компанията и нейната финансова среда.Прилагане на глобален бизнес подход от финансова гледна точка.Да прилага и усъвършенства техниките на финансовия анализ и стратегиите за финансиране.Защо да изберем UVM?... [-]
Мексико Мексико сити
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Universidad Del Valle De Mexico

Тази специалност ви осигурява глобален подход към бизнеса в сферата на хотелиерството и туризма, фокусиран върху обслужването на клиентите, както и в комерсиализацията на ... [+]

Тази специалност ви осигурява глобален подход към бизнеса в сферата на хотелиерството и туризма, фокусиран върху обслужването на клиентите, както и в комерсиализацията на туристическите дестинации и продукти.

Какво ще научите?

Ние ви казваме нашата учебна програма

Да се определят параметрите за по-добро администриране на хотелиерската индустрия.Познаване на маркетинговите и маркетингови стратегии за популяризиране на туристическите продукти.Проектиране на търговски стратегии за срещи туризъм.Защо да изберем UVM?... [-]
Мексико Мексико сити
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Магистратура

Universidad Del Valle De Mexico

Това MBA ви дава възможност да придобиете знания и управленски умения за стратегическо управление на организации и генериране на стойност в компанията в мултидисциплинарн ... [+]

Това MBA ви дава възможност да придобиете знания и управленски умения за стратегическо управление на организации и генериране на стойност в компанията в мултидисциплинарна бизнес среда и все по-глобализирани пазари.

Какво ще научите?Да развие цялостна и глобална визия за компанията и нейната среда.Вие придобивате необходимите знания, за да се съсредоточите, разберете и овладеете основните функции на компанията.Вие придобивате необходимите знания, за да се съсредоточите, разберете и овладеете основните функции на компанията.Защо да изберем UVM?... [-]
Мексико Мексико сити
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
Задочно обучение
3 семестри
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Universidad Del Valle De Mexico

Тази онлайн магистърска степен ви позволява да овладеете концепциите и методологиите на компетентностния подход, да формулирате и прилагате стратегии за преподаване и уче ... [+]

Тази онлайн магистърска степен ви позволява да овладеете концепциите и методологиите на компетентностния подход, да формулирате и прилагате стратегии за преподаване и учене за академични програми.

Какво ще научите?

Ние ви казваме нашата учебна програма

Проектиране, диагностика, администриране, опериране, оценка и иновации на образователни програми, основани на обучение, основано на компетентност.Прилагайте стратегии за преподаване и обучение.Актуализирайте знанията си за професионалните умения, необходими за технически или административни дейности.Защо да изберем UVM?... [-]
Мексико Мексико сити
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Universidad Del Valle De Mexico

Научете се да използвате ефективни инструменти, процеси и методологии за постоянно подобряване на качеството на процесите на организациите. ... [+]

Научете се да използвате ефективни инструменти, процеси и методологии за постоянно подобряване на качеството на процесите на организациите.

Какво ще научите?

Ние ви казваме нашата учебна програма

Разработване, контрол и оценка на системите за качество за подобряване на производителността в организациите.Проектиране и разработване на стратегически планове за цялостно качество.Прилагайте ИТ, за да подобрите общия процес на качество на всяка организация.Защо да изберем UVM?... [-]
Мексико Мексико сити
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Universidad UVM - Cambia el plan pero no tu meta