Université Virtuelle (UIV)

Представление

Прочетете официалното описание

Какво е виртуален университет?

Virtual International университет (IVU) предлага дистанционно обучение (известна като електронно обучение). Всеки, който не може да пътува редовно до университета могат да се възползват от онлайн обучение и има право да се стремят към определена степен на висше образование.

IVU е създаден от Международния университет (ITU), за да се даде възможност на хората с ограничения за мобилност, за да получите достъп до обучение за висше образование, благодарение на ресурси и онлайн инструменти за учене (платформа , наставничество, видео-конферентна връзка, медии, виртуална библиотека). Изпитите се провеждат веднъж или два пъти годишно, за да МСД или в одобрени центрове по IVU, и след което ученикът на разстояние получава степен (бакалавър, магистър, инженер).

Обучението далеч от Virtual International University, са предложени за:

  • работещи професионалисти, които желаят да задълбочат фундаментални и приложни своите знания; които не могат да посещават часовете редовно,
  • студенти с ограничения за предаване: хора с недостатъчно региони и области на чужди капитали или студенти с ограничени средства,
  • студенти с увреждания.

Допускане отговаря на същите критерии за подбор, както за ученици в начално обучение, и след комисия за валидиране ограничения за мобилност.

организация

Чрез иновации и информационни технологии, на Virtual International University (IVU) е основана през 2012 г., за да се осигури онлайн обучение. Организацията на IVU дава възможност на учениците от разстояние да управляват своя живот програма в съответствие с техните изисквания.

ДОПУСКАНЕ

Можете да кандидатствате за някоя от предлаганите курсове въз основа на вашия академично ниво: Степен, инженерна степен, магистър. След прегледа на файла, ще имате едно интервю (в колеж или онлайн) и можете да се регистрирате, ако са приети от комисията.

Обучение

Ще получите кодовете за достъп и можете да проследите онлайн курсове; Няколко инструменти са на разположение: платформа с равнината, разбира се, различни медии (настойнически, документи, видео ..), виртуална библиотека. Образователна и академичен екип също ще ви контролира целия обучението си.

изпити

The контролиран домашна работа и в края на семестъра се провеждат и изпити в университета или в един от центровете, одобрени от IVU в края на всеки семестър (през януари и юни). Със специален отказ, можете също така да вземе изпитите в края на учебната година.

Места

Тунис Онлайн

Université Virtuelle (UIV)

Address
48, rue des minéraux, Charguia 1, Tunis
2035 Тунис Онлайн, Тунис
Телефон
+216 71 809 000