TU Delft Open & Online Education

Представление

Прочетете официалното описание

ДОБРЕ ДОШЛИ В ОНЛАЙН УЧИЛИЩЕ НА ТЕЛЕВИЗИЯ

Искате да направите кариерата си в областта на науката, дизайна или инженерството? След това се присъединете към общността на онлайн учащите в TU Delft!

Онлайн обучение в TU Delft

Ключова част от нашата ДНК включва разработване на иновативни начини на учене, които ви позволяват да се възползвате от това, което предлагаме. От 2013 г. ТУ Делфт реши, че програмите за онлайн обучение са най-добрият начин да споделите знанията си с хората по целия свят. Където и да живеете, каквито и да са целите и амбициите ви, разнообразното ни портфолио от курсове ще отговаря на вашите нужди. Нашето портфолио от курсове предлага голяма стойност и ви помага да останете на върха на играта си, независимо дали искате да промените кариерата си, да разширите уменията си или да придобиете по-нататъшни академични квалификации.

Защо да изберете TU Delft Online Learning?

  • Курсова
  • Проучете по време и място, което ви подхожда.
  • 24 часа в седмицата достъп до материалите за курсовете.
  • Научете от експерти от световна класа в своята област.

TU Delft получи наградата за най-добра инициатива EDEN 2016 за документ за TU Delft Online Learning Experience - педагогически модел, който подкрепя развитието на нашите курсове и се стреми към повишаване на качеството. Наградата не е само за хартия, а за цялата инициатива за проектиране на модела и реализацията му за нашите курсове.

Водещ технически университет

С история на над 175 години върхови постижения в областта на научните изследвания и образованието, TU Delft се е утвърдила като един от водещите технически университети в Европа, както се вижда от годишните класации на световните университети. TU Delft е разположен не. 19 в световната ранглиста (номер 6 в Европа) в областта на инженерните науки

С TU Delft ще се присъедините към хиляди наши завършили по целия свят. Тези учени, инженери и ръководители разработват технологии за широк кръг индустрии и дисциплини. Те включват изграждането на известната нидерландска морска защитна инфраструктура, разработването на най-новото поколение вятърни турбини и проектирането на иновативни нови продукти и услуги, които имат значение за обществото.

Ние Ви подготвяме за вашата кариера и бъдещи усилия, като съчетаваме опита на нашия академичен екип от световна класа с нашите усъвършенствани учебни заведения. Партньорствата ни с бизнес общността гарантират, че придобитите знания могат да бъдат приложени в реалния свят. Ето защо нашите студенти избират TU Delft: намират подходяща работа без усилие или стават успешни предприемачи.

Места

вид холандски фаянс

Address
Postbus 5
2600 AA вид холандски фаянс, Южна Холандия, Холандия

Холандия онлайн

Address
Холандия онлайн, Холандия

Програми

Certificate
Курсове
Това училище също предлага: