Прочетете официалното описание

За нас

Създадена през 2008 г., Douglas Business School (DBS) е част от Института по Висше образование на Дъглас, която предоставя качествени програми за висше образование и професионално обучение на заети зает професионалисти в Хонг Конг. През 2014-18 г. нашата компания бе удостоена с логото на Caring Company / Careing Organization от Съвета за социална служба в Хонг Конг. Douglas Business Services Sdn Bhd е официален представител на DBS за записване на студенти в бакалавърска и магистърска степен в Малайзия. През 2015 г. е създаден център за осигуряване на качествени програми за висше образование и професионално обучение за заетите професионалисти в Сингапур.

В една бързо променяща се икономика ние осъзнаваме необходимостта хората да подобряват съществуващите си умения за кариерно развитие по гъвкав и навременен начин. Независимо дали решите да изучавате онлайн бакалавърска степен или онлайн бакалавърска степен, предлагаме усъвършенствани технологични платформи и висококачествена подкрепа за преподаване. Има гъвкави и мобилни възможности за обучение за тези, които искат да завършат по скорост.

Ние предлагаме набор от онлайн и смесени академични квалификации в областта на маркетинга, бизнеса, финансите и управлението на човешките ресурси.

Също така работим съвместно с OTHM, EduQual, IBA и Хонг Конг институт по публична администрация, които възлагат организации в Обединеното кралство, да предоставят дипломи по Pathway свързани с работата. Тези дипломи работят като курсове по Pathway към различните международно признати бакалавърски, магистърски и магистърски програми за обучение, които се присъждат от нашите добре класирани партньори в чужбина.

Ще продължим да предоставяме качествени програми за висше образование и професионално обучение, които са насочени към пазара за посрещане на бързо променящите се нужди в обществото.

Разберете кой курс е подходящ за вас по-долу:

Бакалавърски програми

Институт по публична администрация - Национален университет на Ирландия

  • Бакалавър по бизнес практики (Hons) - специалност "Счетоводство"
  • Бакалавър по бизнес-проучвания (Hons) - специалност "Маркетинг"
  • Бакалавър по бизнес практики (Hons) - специалност "Управление на човешките ресурси"

Следдипломни програми

Университет в Чичестър, Великобритания

  • MBA - магистър по бизнес администрация

Резервация на място

Предлагаме услуга за резервиране на място за търговски и нестопански организации, за да бъде домакин на функции в нашата най-съвременна класна стая. С чиста площ от 730 кв. Фута в класната стая могат да се настанят приблизително 30 души. Той е оборудван с необходимите удобства, необходими за корпоративни и тренировъчни функции.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

Douglas Business School

Програмата MBA (top-up) е достъпна за онези студенти, които вече са получили диплома OTHM Level 7 в стратегическото управление и лидерска квалификация и имат минимум две ... [+]

Тази онлайн степен по MBA може да бъде завършена за минимум 12 месеца. Тя е предназначена да актуализира инструментите за управление и да ви даде по-силна основа, от която да изградите кариерата си.

Ключови фактиНаграден от: Университета в Чичестър, ВеликобританияДоставчик: OTHM QualificationsРежим на обучение: онлайн - дистанционно обучениеPathway : 2 етапаПродължителност: 1 годинаБрой модули: 9Метод за оценка: Всички задачиАнглийски езикНачална дата: ЦелогодишноПреглед на курса... [-]
Хонг Конг Hong Kong
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
1 - 12 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски