OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Представление

Прочетете официалното описание

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland е сертифицирана от EFMD Online Course Certification System (EOCCS), която е отлично доказателство за качество в областта на онлайн и дистанционното обучение. EFMD е най-голямата асоциация на мрежата в Европа в областта на развитието на мениджмънта. ABMS е първият виртуален университет в Европа и е регистрирана търговска марка за образование в Швейцария под №. 690804 на Швейцарския федерален институт за интелектуална собственост. OUS е упълномощено да управлява и издава дипломи в Швейцария съгласно номера на писмото (DBK DBKS 6/33/60236), издаден от Съвета по образование и култура в щата Цуг.

Ние предлагаме набор от онлайн учебни програми, започващи от бакалавърска степен до докторска степен , включително магистърски и бакалавърски програми, всички наши изследвания могат да се извършат в ЕДНА учебна година на непълен работен ден (от петък до неделя).

Академията е световен лидер в онлайн бизнес обучението с изключителна репутация -

OUS е " Премиер акредитиран университет " от акредитационната служба за международни колежи

OUS е сертифициран по ISO 9001: 2008. OUSis е признат от ASIQUAL (Международни академични и квалификационни умения).

Основният език на нашите учебни програми е на английски специализирани професионалисти от цял ​​свят.

OUS е акредитиран от Европейския съвет за водещи бизнес училища (ECLBS) и Европейския съвет за дистанционно обучение (EUCDL).

Създадохме онлайн опит, който ви позволява да взаимодействате ефективно с преподаватели и други студенти, всичко, от което се нуждаете, е компютър с интернет връзка, обучение по вашите условия.

Насърчаваме хората да вземат това, което учат и прилагат в собствения си живот.

Нашата цел

  • Успешно бъдеще за всички наши ученици
  • Международна околна среда
  • Отлични преподаватели
  • Висок стандарт на качество
  • Да служи на студенти от цял ​​свят

класове

Нашите онлайн курсове се държат на малък обрат, вие се обучавате по-интензивно Околна среда, ние се опитваме да запазим нашите студенти - преподаватели много малко, всички наши програми се преподават на английски, нашият основен фокус е да ви осигурим чудесни корпоративни връзки като ви предложим онлайн програма за обучение на непълно работно време, която ви поддържа връзка с вашата компания или работа. За повече информация посетете ABMS - Open University of Switzerland www.abmswiss.com

Места

Цюрих

Address
Freilagerstrasse 39
8047 Цюрих, Цюрих, Швейцария

Програми

Associate Degrees
BBA