Robert Kennedy College

Представление

Прочетете официалното описание

Нашата мисия е да осигурим академични постижения в дистанционното обучение на студенти по целия свят чрез прилагането на водещи технологии.

Robert Kennedy College е частна образователна институция в Цюрих, Швейцария, основана през 1998 г. Колежът е пионер в онлайн ученето в Швейцария; ние предлагаме стриктни, но гъвкави програми за обучение, усъвършенствани от най-съвременната електронна технология за електронно обучение, която е разработена изцяло в рамките на дома.

Университета в Камбрия, Университета в Салфорд и Йоркския университет в Йорк. Нашите инструктори са завършили някои от най-добрите университети в света и с над 5000 студенти от 130 различни страни, ние сме наистина международно предприятие. Нашите програми съчетават швейцарско качествено образование на разстояние с резиденции в помещенията на Колежа в Цюрих, Швейцария и Англия в сградите на нашите ексклузивни партньори. Едноседмичното пребиваване представлява уникална възможност за студентите да съчетаят своето онлайн учебно преживяване с традиционната среда в класната стая.

Студентска центрирана философия

В RKC не сте само студент. Вие сте част от онлайн обучителната ни общност, ангажирана с членове на преподавателите и други студенти.

Заедно, ние сме екип

Основната цел на този екип е да ни даде възможност постоянно да подобряваме качеството на образованието - вашето образование.

Състояние на техниката на изкуството

В нашия ангажимент да предоставяме най-съвременни услуги на студентите, ние използваме авангарден софтуер, който е приспособен за онлайн доставка на курсове. OnlineCampus е всеобхватен интерактивен и лесен за използване софтуер, който прави ученето онлайн наистина приятно преживяване.

Факултет на световно ниво

RKC използва висококвалифицирани инструктори, които са завършили висши университети като Harvard Business School , Станфордския университет , Оксфордския университет , Нюйоркския университет и Уортън , за да назове само няколко.

Световно признание

След дипломирането ще получите същата степен като студентите, които учат в университета в Камбрия, Университета в Салфорд или Йоркския университет в Йорк. Степента се признава в световен мащаб.

Места

Цюрих

Address
Robert Kennedy College
Technoparkstrasse 1

8005 Цюрих, Цюрих, Швейцария

Швейцария онлайн

Address
Швейцария онлайн, Швейцария

Йорк

Address
York St John University
Lord Mayor's Walk

YO31 7EX Йорк, Англия, Великобритания

Salford

Address
The University of Salford
The Crescent, Salford

M5 4WT Salford, Англия, Великобритания

Великобритания онлайн

Address
Великобритания онлайн, Великобритания

Град Карлайл

Address
University of Cumbria,
Fusehill Street,

CA1 2HH Град Карлайл, Англия, Великобритания

Програми

MBA
MSc
Това училище също предлага: