Mind Development Academy

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Вярваме, че само новите, гъвкави образователни решения могат да отговорят на нуждите на много от настоящите потенциални студенти. Традиционната подготовка и услугите не са гъвкави
да преодолеят препятствията на възрастните днес, за да се образоват и подобряват достатъчно. Много хора са задържани от строги графици, високи такси и много отнемащи време програми.

Ние от MDA, Mind Development Academy на Mind Development Academy , сме част от глобално решение за това. Даваме на хората достъп до висше образование, въпреки че имат ограничен период от време, поради многобройни лични отговорности в живота им за семейства, работа и т.н. Затова предлагаме много гъвкав начин за кореспонденция чрез нашия партньор онлайн университет и предоставяме индивидуализирани стипендии.

За гражданите на Южна Африка, които се интересуват от нашите оферти: Моля, обърнете внимание, че нашият партньорски университет AIU и неговите програми са напълно акредитирани от ASIC на правителствения орган на Великобритания за акредитация на чуждестранни университети, но AIU все още не е признат от SAQA в Южна Африка.

Места

Кейп Таун

Address
Gordons Bay, 7151
Кейп Таун, Западен нос, Южноафриканска Република

Програми

BBA
MBA
MSc
Докторантура
Магистратура