A.T. Still University, Online

Представление

Прочетете официалното описание

Нашата мисия

Университетът по здравни науки все още служи като учебен център, посветен на подготовката на висококвалифицирани професионалисти чрез новаторски академични програми с ангажимент да продължи своето остеопатично наследство и да се съсредоточи върху цялостното здравеопазване, стипендия, здраве на общността, междупрофесионално образование, разнообразие и недостатъчно обслужване популации.

Научете повече за университета AT Still

AT Still University (ATSU) е основополагаща институция за остеопатично здравеопазване, създадена през 1892 г. от Андрю Тейлър Still. Като водещ университет за здравни науки, ATSU се състои от два кампуса (Kirksville, Mo. и Mesa, Ariz.) На повече от 200 акра с шест престижни училища. Учебните среди включват жилищни и онлайн медицински степени, свързани с висше образование, както и общински партньорства в световен мащаб. ATSU има над 700 служители, посветени на мисията си с нестопанска цел и средно годишно записване на над 3100 студенти от 35 страни.


Нашето училище е известно с превъзходството си като мултидисциплинарен преподавател по здравеопазване. Университетът е съсредоточен върху интегрирането на основополагащите принципи на остеопатичната медицина и напредъка в познаването на днешната наука. ATSU непрекъснато печели отличия като завършва университета за здравни науки с най-добрата учебна програма в училище и мисия за общностен обсег, за да служи на недосеганите. Университетът има богата история на лидерство в областта на образованието в областта на здравеопазването и свързаните с него изследвания./>

ATSU внушава в рамките на учениците състраданието, опитът и знанията, които се изискват, за да се обърнат към целия човек и да оформят здравните грижи в общностите, където нуждите са най-големи. Вдъхновени да влияят на цялостното здравеопазване, завършилите ATSU допринасят за бъдещето на интегрираната грижа, като същевременно водят с безкористна страст в общностите, които обслужват.

Университетът AT Still е акредитиран от Комисията за висше образование.

Колеж на завършилите здравни изследвания

Целта на College of Graduate Health Studies в университета AT Still е да предостави изчерпателни и уместни познания в областта на управлението на здравето онлайн чрез висококачествено и иновативно онлайн образование.


Програмите на колежа предлагат на работещите здравни специалисти възможност да спечелят престижна степен в здравната индустрия. Опциите в Колежа по висши здравни науки включват: Доктор на образованието в професиите в здравеопазването, доктор на здравните науки, доктор по здравна администрация, магистър по здравна администрация, магистър по обществено здраве, магистър по обществено здраве - стоматологично акцент и магистър по наука кинезиология./>

ATSU's Колеж на Graduate Health Studies въплъщава ATSU основополагащи принципи на остеопатичната медицина. От 1892 г. принципите на Андрю Тейлър Стил са послужили като наш основополагащ принцип и са се превърнали в модела на остеопатично образование в здравеопазването в световен мащаб.

Управлението на здравето е едно от най-бързо развиващите се професии днес, с разширяващи се възможности за постигане на истинска разлика в общностите, които ще служите. Здравеопазването днес и в бъдеще се нуждае от по-състрадателни и визионерски лидери, за да преодолеят предизвикателствата пред нас.

Разнообразните онлайн докторски и магистърски програми на ATSU-CGHS осигуряват гъвкавостта, необходима на професионалните професионалисти за постигане на целите им за професионално развитие. Учебната програма отразява най-новите постижения в бранша и подготвя завършилите да бъдат активни в навигацията на непрекъснато променящия се прилив в здравеопазването. ATSU Онлайн студентите също имат възможност да получат реален клиничен опит в родния си град, в други райони на страната и по целия свят.

Завършилите стават част от 125 годишната история на върховите постижения и са свързани с семейство от професионалисти, които имат страстта да служат там, където е необходимо най-много.

Нашите програми

  • Магистър по здравна администрация
  • Магистър по обществено здраве
  • Магистър по обществено здраве - Дентален акцент
  • Магистър по кинезиология
  • Доктор на здравната администрация
  • Доктор на здравното образование
  • Доктор на здравните науки

Места

Kirksville

Address
800 W. Jefferson St.
MO 6350 Kirksville, Мисури, Съединени Американски Щати