Прочетете официалното описание


The Училище за международна служба (ШИС) в Американския университет разбира, че сложните глобални предизвикателства изискват интердисциплинарни, съвместни решения. Разнообразната общност на ШИС е обединена от идеята за обслужване.

Експертният факултет, подпомагащият персонал и мрежата от завършени колеги подготвят студентите за кариера в международните отношения, като се обръща внимание на междукултурната чувствителност и разбиране, професионалната експертиза и силните аналитични умения. ШИС е последователно класирана като водеща десетка международна школа по списание "Външна политика".

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Магистър по изкуствата (MA)

American University - School of International Service (SIS)

AU MA в международните отношения съчетава теория и методи за напреднали международни отношения с концентрация в глобалната сигурност и разрешаване на конфликти или устойч ... [+]

The онлайн Магистър по изкуствата в международните отношения е специално разработена, за да осигури на студентите основите на темите за напреднали международни отношения, както и специализацията в интердисциплинарна професионална област. Сегашните концентрации включват глобална сигурност и разрешаване на конфликти и устойчиво международно развитие.

Студентите и членовете на преподавателите взаимодействат в реално време по време на ежеседмични онлайн курсове, предлагани чрез новаторска видео конферентна платформа. Очаква се студентите да завършат курсова работа и четения преди тези малки дискусии на живо.... [-]

Английски
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски