Прочетете официалното описание

Бързи факти за Adelphi University

Нашите числа разказват убедителна история за нашите ученици и техния успех.

СТУДЕНТНА ДЕМОГРАФИЯ

 • Средни размери на клас подчинени: 20.8
 • Съотношение студент към факултет: 10: 1
 • 5 266 студенти
 • 43 представени държави (включително териториите на САЩ)
 • 57 представени държави

ПРИЕМАНЕ И РАЗХОДИ ЗА НАСТРОЙСТВО

 • Средна GPA за средно образование: 3.5
 • 1155: Среден резултат от SAT (комбинирано четене и писане на базата на доказателства, базирани на доказателства)
 • 50 програми за обучение (бакалавърски)
 • $ 37 170 Обучение и такси
 • Приемат се 73% кандидати
 • 94,9% от студентите от първа степен получават финансова помощ
 • $ 14,360 Стая и съвет (годишна цена на стандартната такса за двойна резидентна дейност) План за хранене (годишна цена на плана за злато)

АТЛЕТИКА

 • 23 Дивизия II Спорт
 • 4 Купата на президентите на североизток-10
 • 81 североизток-10 конференция първенства
 • 213 Изяви на турнир на NCAA
 • 16 национални първенства

Награди и признание за Adelphi University

Адели е горд да бъде признат от водещите организации.

Adelphi University е национално признат и цитиран от няколко добре уважавани организации и публикации като The Princeton Review, US News и World Report, Fiske Guide to Colleges и Forbes като най-добър избор за качествено образование. Във време, когато висшето образование е подложено на интензивен контрол, за да покаже своята релевантност и стойност, ние сме горди да узнаем, че другите хора забелязват великите неща, които се случват в Адели.

САЩ НОВИНИ

САЩ новини

US News нарече също Adelphi в списъка си с най-добри завършили училища за нашите програми в сестринския, патологичния език, клиничната психология, аудиологията и социалната работа; ние също сме класирани като един от най-добрите колежи за ветерани.

PRINCETON REVIEW

Принстънският преглед класира Adelphi University сред най-добрите североизточни колежи, както и списъкът на Зелените колежи за изключителни ангажименти за устойчивост въз основа на академични предложения и кариерна подготовка за студенти, кампус политики, инициативи и дейности.

РЪКОВОДСТВО ЗА ФИЗИКА НА КОЛЕЖИТЕ

Аделфи е признат от Fiske Guide to Colleges като една от най-добрите и най-интересни институции в страната и в продължение на 11 последователни години е избран сред избрания брой най-добри купувачи във висшето образование. Само 25 частни институции в страната получават това разграничение всяка година. Учебните занятия като това предлагат независима оценка за това как таксите за училището се отнасят до обучението, ориентирано към възвръщаемостта на инвестициите.

КОЛЕЖИ ЗА РАЗБИРАНЕ

Adelphi отново е призната от организациите на колежаните за отличие за нашите отлични постижения в четири области: Ангажиране, Обучение, Общност и Резултати. Оценката им включва фактори като уважение към професионалистите в областта на образованието, съсредоточаване върху преподаването на студенти, осигуряването на разнообразие от възможности за учене чрез опит, насърчаване на активен живот в кампуса и предлагане на бакалавърско образование, високо ценено по програми за завършване на висше образование и работодатели.

САЩ ДНЕС КОЛЕЖ

USA TODAY Колежът подрежда Адели като първокласно училище в САЩ в областта на социалната работа. Аделфи се нарежда на шесто място в страната от 513 акредитирани бакалавърски програми по социални дейности, което е изключителна класация за училище, което е приблизително една десета от размера на повечето от другите девет девет. Този списък се основава на резултатите от учениците и способността им да си намерят работа. С BSW, MSW, Ph.D. и сертификационни програми, Училището по социална работа обучава практикуващите да подобрят живота си и да се застъпват за социална справедливост и етична социална практика.

FORBES

Като едно от най-известните колежи на списание "Форбс", Аделли е одобрен за това, което неговите ученици излизат от образованието си, за разлика от това, което ги завежда в училище. Форбс визуализира колежите и университетите, които осигуряват най-добра възвращаемост от доларите за образователни инвестиции: нисък студентски дълг, дипломиране навреме, качествени университетски преподаватели, висок потенциал за печалба и успех в кариерата.

КОЛЕЖЕН ИЗБОР

Adelphi University е признат за "50-те най-добри приятелски колежи и университети за колежа" през 2017 г., защото е показал "последователна стойност и приоритет за посрещане на физическите, социалните и академичните нужди на учениците с умствени затруднения и специални нужди".

БИЗНЕСЪТ НА КРАЙ НЮ ЙОРК

Crain's New York Business приветства Училището по бизнес Робърт Б. Уилимстад като една от най-големите програми за MBA в Ню Йорк, базирана на записване.

СПИСЪК НА ПАРИТЕ

Списание Money нарече Adelphi University в списъка си с най-добрите колежи за отлични постижения в качеството на образованието, достъпността и доходите от възпитаници. Като един от най-добрите решения, които семействата могат да направят, Adelphi University предоставя на студентите опит в глобален мащаб, който ги подготвя напълно за успешна, изпълняваща кариерата си чрез иновативно програмиране, специализиран факултет, всеобхватна подкрепа и услуги и разнообразни възможности за обучение. Студентите от "Адели" завършват с инструменти, за да се конкурират и да превъзхождат в избраните от тях области и уменията да отговорят на нуждите на своите общности. Трайните взаимоотношения се създават и поддържат в университета чрез много различни форми. Алуминиевата мрежа на Adelphi е повече от 100 000.

Най-доброто от дългия остров

Всяка година "Лонг Айлънд Прес" поиска от читателите да гласуват за любимите си за наградите Best of Long Island на хартията. През 2017 г. "Лонг Айлъндърс" гласува Адели не. 1 от седем категории: най-добър колеж или университет - пред 19 други колежи - Най-добра обществена градина, най-добро място за концерти, най-добър местен театър на живо, Кали Чан за най-добър публицист и Доминик Скала за най-добър колеж по спортна подготовка. И нашият президент, Кристин М. Риордан, доктор, беше обявен за най-добър президент на колежа.

ЦЕНТЪР ЗА СВЕТОВНИ РАБОТИ НА УНИВЕРСИТЕТА

Училището по психология "Гордън Ф. Дернер" на Adelphi University се нарежда на четвърто място в света сред психологическите и психоаналитичните училища от Центъра за световни университетски класации (CWUR). В ежегодното класиране бяха включени повече от 26 000 институции, отпускащи степен.

ВОЕННИ И ВЕТЕРАНИ

Като Военна приятелска школа® Адели е класирана в топ 20% от колежите, университетите и търговските училища в страната, които се занимават най-много с приемането на членове на военната служба, ветерани и съпрузи като студенти и гарантират успеха им в университета. Списъкът признава само топ 15 процента от колежите, университетите и търговските училища, които правят най-много, за да прегърнат американските ветерани като студенти.

Отделът по въпросите на ветераните в САЩ назначи Аделли като училище за повишаване на образованието в Жълтата лента GI. Това означава, че квалифицирани ветерани могат да посещават Адели без никакви разходи.

ФОНДАЦИЯ КАРНИГИИ

Като получател на класификацията за ангажираност в общността Карнеги през 2010 г., Adelphi University е избран в наскоро публикувания списък на определените почести през 2015 г. Наградата, присъдена от Фондация "Карнеги" за усъвършенстване на преподаването, потвърждава ангажимента на Адели в по-голямата си общност за взаимноизгоден обмен на знания и ресурси в контекста на партньорство и реципрочност.

Адели е една от 361-те институции, които понастоящем притежават Класификацията за ангажираност на общността, като признават ангажираността на университета и приноса му за важни програми на общността. Университетът е един от само 24-те институции, избрани от Ню Йорк.

СЕПТЕМВРИ ПРЕЗИДЕНТИ НА СЕВЕРЕНАС-10

Атлетичната програма на Adelphi отново бе удостоена с Купата на Президентите на Североизток през 2017 г. Купата на Президентите се присъжда на институцията, която съставя най-кумулативните точки, базирани на завършванията в редовното сезонно класиране, от всички програми, конкуриращи се в шампионата в първенството. Аделфи се присъедини към Североизток-10 през 2009 година.

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА ОБЩЕСТВЕНА СЛУЖБА УНИВЕРСИТЕТ РОЛ

За пета поредна година Adelphi е обявен за Honor Roll на службата за висше образование на президента. Това е национална награда, присъдена в признание на колежи и университети, които показаха отлични постижения в разработването и осъществяването на ефективни програми за ангажиране на общността и обществени услуги в техните институции. Отново тази година Adelphi беше допълнително удостоена с получаването на наградата "With Distinction" - класация, запазена за "институции от най-високо ниво" в категориите "Общи услуги и образование в общността".

PAYSCALE.COM

Payscale.com изброява Adelphi като лидер сред националните университети по отношение на много важния възвращаемост на инвестиционния фактор (ROI). Той описва подробно резултатите от студентите, анализира средната заплата на студентите и завършилите студенти и които работодателите наемат завършилите, в които географските местоположения. Тези данни бяха използвани и от AffordableCollegesOnline.org, който идентифицира Адели като една от 84-те колежа в Ню Йорк, където степените се изплащат и студентите печелят повече от живота си от други институции. Според годишния доклад на Payscale за възвращаемост на инвестициите (ROI), Адели получава най-високата годишна ROI - когато финансовата помощ се изчислява на всеки колеж в Лонг Айлънд. Завършилите Adelphi получават ROI от 10,6% годишно и 30-годишна нетна възвръщаемост от 545 000 долара.

ГОЛЯМ МЕНИДЖМЪНТ

Adelphi University "Робърт Б. Уилумстад", се нарежда на 16-то място в Top 25 MBA програми в Ню Йорк за 2017 г. и се нарежда сред 20-те най-добри бакалавърски университети в Ню Йорк през 2017 г. Магистърската програма на Adelphi е призната за "комбинацията от образователни постижения и достъпност", докато програмата за подготовка е цитирана за акредитации от AACSB International и Комисията за висшето образование на Средните щати, както и престижната й класация от US News

ДОВЕРИЕТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО

Образованието е отбелязало, че Адели е "Топ 25 печеливш в курсовете за дипломиране на студенти в Испания сред частните институции". Докладът, озаглавен "Увеличаване на степента чрез повишаване степента на дипломиране и затваряне на пропуските за испански студенти" показва, че Адели е постигнала силни печалби в подобряването на резултатите за латиноамериканци.

ОБЕДИНЕНИТЕ НАЦИИ

През 2003 г. Комитетът на Организацията на обединените нации за неправителствени организации на Департамента по обществена информация одобри Адели като неправителствена организация в знак на признание за ангажимента на университета да доведе "глобалната осведоменост на международните проблеми и на ООН до университетската общност и обществеността."

ПРИЗНАВАНЕ НА ОБРАЗОВАТЕЛНО ОБРАЗОВАНИЕ ОТ NYCDOE

Аделли обвързан с друго регионално училище за най-високия процент на учителите - 12% - смята се за изключително ефективен при подобряването на учениците по стандартизирани математически и английски тестове между четвърти и осми клас в Докладите за подготовка на учители от Нюйоркския университет. Това признание е написано в The Wall Street Journal и на сайта на Politico.

Списание MYMAJORS

Адели е включена в списание MyMajors като една от 20-те най-добри училища с най-подходящите специалности. Потенциалните студенти вземат теста "MyMajors" и се свързват с училищата от базата си от данни за 7200 висши учебни заведения.

ПРЕГЛЕД НА ИЗСЛЕДВАНЕТО

Прегледът на слуха на име Adelphi University и неговите партньори в Консорциума за доктор по аудиология в Лонг Айлънд до най-доброто от списъка за слушане на здравни специалисти.

SIERRA CLUB

Основната градина на град Адел в градината е регистрирано арена, част от защо Сиера Клуб нарича университета "готино училище".

ИНСТИТУЦИЯ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В ОБЛАСТТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО

Колежът по професионални и продължаващи изследвания на Adelphi (бивш университетски колеж) е член на коалицията за обучение на възрастни и експериментално обучение (CAEL) на институциите, занимаващи се с обучение за възрастни (ALFI). Колеж по професионално и продължаващо обучение е само една от трите институции, членуващи в ALFI в Ню Йорк.

РЪКОВОДСТВО ЗА ПРОГРАМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА АВАРИЙНОСТТА

Ръководството за програмата за управление на аварийния мениджмънт класира Adelphi University # 10 като висш колеж за магистърски степени за управление на аварийни ситуации онлайн.

НАГРАДА НА ЖЕНИТЕ

Наградата за избор на жени е включила Adelphi University като един от 300-те най-добри колежа за жени на базата на критерии, включващи безопасността на кампуса, репутацията, съотношението между студен и факултет, дълбочина на образование и четиригодишни степени на дипломиране.

АНИМАЦИОНЕН КАРИЕР ПРЕГЛЕД

Adelphi University е избран в списъка на 50-те най-големи училища в САЩ за разработване и разработване на игри чрез анимационен преглед на кариерата.

НАЙ-ДОБРИТЕ УНИВЕРСИТЕТНИ ИЗДАТЕЛСКИ ЦЕНТРОВЕ ЗА ИЗКУСТВА В САЩ

ClickitTicket наречен Adelphi PAC един от 35-те най-добри университетски сценични центрове в страната, като се позовава на превъзходната си технология и творчество.

ТОП 50 ОНЛАЙН ПРОГРАМИ ЗА СПОРТНО УПРАВЛЕНИЕ

Adelphi University е избран в списъка на най-добрите 50 онлайн магистърски програми в спортен мениджмънт програми 2018 от онлайн бизнес образованието и кариерното ръководство Top Management Degrees.

Отразявайки се с изключителните отличия, присъдени на училището, Аделли се гордее, че застава на репутацията си за отлични постижения в академичните среди, атмосферното обучение и възвръщаемостта на инвестициите. Университетът ще продължи да предизвиква себе си да предложи изключителни възможности за обучение и обслужване, които позволяват на учениците и на нашата общност като цяло да растат.

Най-добрите колежи в Teacher.org през август 2016 г. за магистърска степен по образование са класирали Adelphi University № 13 на техния списък от 352 квалифицирани училища.

Фондация "Карнеги" за ускоряване на преподаването на избрани 115 американски колежи и университети за нейната класификация за ангажираност на общността през 2010 г. Adelphi University е получил.

На американските новини

Форбс класира Adelphi University № 381 в списъка си с топ колежи в Америка.

Adelphi University в един поглед

Един модерен метрополитен университет с персонализиран подход към висшето образование.

Adelphi University е високо оценен, със звание в национален мащаб, могъщо свързан докторантски университет, предлагащ изключителни програми за либерални изкуства и науки и професионално обучение с особена сила в четирите основни изкуства и хуманитарни науки, STEM и социалните науки, професиите в областта на бизнеса и образованието и здравеопазването и уелнес. Адели е посветена на превръщането на живота на студентите в малки класове, практическо обучение и иновативни начини за подпомагане на успеха на учениците.

Основана в Бруклин през 1896 г., Адели е най-старият частен университетски университет в Лонг Айлънд. Днес Adelphi обслужва почти 8 000 студенти в красивия си основен кампус в Гардън Сити, Ню Йорк - само на 23 мили от културните и стажантските възможности на Ню Йорк, както и в динамичните учебни центрове в Манхатън, долината Хъдсън и окръг Съфолк и онлайн.

Повече от 100 000 завършили Адели са придобили умения да процъфтяват професионално като активни, да се грижат за гражданите, да направят своя знак за университета, техните общности и света.

История на Adelphi University

Вижте как Аделли се превърна в мощна институция.

Корените на Adelphi University достигат до 1863 г. и основаването на академията Adelphi, частно подготвително училище в Бруклин, Ню Йорк. Академията е учредена през 1869 г. и нейният Съвет на настоятелите е натоварен с учредяването на първокласна институция за най-широкото и най-задълбоченото обучение и да направи своите предимства възможно най-достъпни за най-големия брой на нашето население. Училището бързо спечели репутацията си за иновативната си учебна програма, особено във физическата култура и образованието в ранна детска възраст.

Назначаването на д-р Чарлс Х. Левермор като ръководител на Академията през 1893 г. беше важен момент в историята на Адели. Осъзнавайки, че град Бруклин е без либерален колеж по изкуствата, Левермор се възползва от възможността да създаде колеж Аделли. Чрез усилията на Тимъти Уудръф, бивш губернатор на Нюйоркската държава и бъдещ председател на Настоятелството на Adelphi, Adelphi College, с 57 студенти и 16 инструктори, бе дадена чартър - една от най-ранните харти, дадена на колективен колеж от Управителният съвет на щата Ню Йорк - на 24 юни 1896 г. Оттогава издадените степени носят печат на Адели Колидж и на Университета на щата Ню Йорк и са подписани от офицерите на колежа и от канцлера и секретар на университета. През следващите 25 години Академията остана непокътната, но все пак отделена от колежа.

През следващите 100 години Аделли нараства и се променя значително. През 1929 г. Adelphi University става първата частна, съвместна институция на висшето образование на Лонг Айлънд. Оттогава повече от 100 000 студенти са преминали през вратите ни, оставяйки им белег на университета и света отвъд него.

Днес Адели е процъфтяваща. Нашите колежи и училища включват Колеж по изкуствата и науките; Училището по психология на Гордън Ф. Дернер; Колеж по отличия; Училището по бизнес на Robert B. Willumstad; училището по образование на Рут С. Амон; училището по сестрински грижи; училището за социална работа; и Колежа по професионални и продължаващи проучвания. Ние възродихме нашата академична общност и инвестирахме в нашето бъдеще. Нашият факултет е водещ начин да гарантираме, че нашите ученици получават най-доброто образование в региона и че Аделфи продължава да служи като жизненоважен ресурс за нашите местни общности. Тъй като превръщаме стратегическия си план в визия за нашето бъдеще, общността на колежа се събира, за да постигне общи цели, насочени към стипендиите и постиженията на учениците.

Докато университетите в страната унищожават факултета, Adelphi наема повече от 280 нови преподаватели от 2001 г. насам. Текущият факултет на пълен и непълен работен ден възлиза общо на 956, като отношението студент / факултет е 10: 1. За да се гарантира, че нашите учени разполагат с необходимите ресурси, за да постигнат целите си, ние инвестирахме милиони долари в инфраструктура. Реновирахме нашите съоръжения; усъвършенствахме нашата технология и създадохме умни класни стаи; драматично подобриха нашите библиотеки - както улеснения, така и колекции; и инвестирани в ново оборудване, включително съвременни лазери за две нови лаборатории по физика, атомен сканиращ микроскоп и машина за ядрено магнитен резонанс за химическата програма, нови пиана от Steinway

Учените в целия университет правят значителен принос в своите дисциплини. През последните години членовете на преподавателите в Адели са признати за учени от "Фулбрайт" и "Хартфорд" и са получили финансиране от Националния фонд за хуманитарни науки, Националните здравни институти и Националната научна фондация. Училището по социална работа е акредитирано за максимално време, което акредитиращата агенция предоставя. Всъщност нашето училище по социална работа беше реакредитирано без препоръки за подобрение от Съвета за оценка на местата за обучение по социално обучение и документът за самообучение на училището впечатли съвета, че сега той се използва като модел в обучителните сесии за реак- редитация за други програми.

Понастоящем почти 8 000 студенти процъфтяват в нашите класни стаи, в нашите програми, в нашите спортни игрища в главния градински градски комплекс и в центровете в Манхатън, Хауппауж и Пахкепепие. Нашите ученици постигнаха награди и национално признание за тяхната стипендия, служба и лидерство.

Аделфи се стреми да обслужва своето население, държава и нация чрез изследването и практиката на своя факултет; укрепването на връзките между професионалните училища и общността; организирането на значими културни мероприятия в неговите кампуси; и най-вече образованието на поколение бъдещи лидери и информирани граждани, професионалисти и членове на общността.

Мисията и видението на Adelphi University

Мисия

Нашият университет трансформира живота на всички студенти, като създава отличителна среда на интелектуална строгост, изследване, творчество и дълбоко общуване в четири основни области: изкуства и хуманитарни науки, STEM и социални науки, професии и здраве и уелнес.

зрение

Ще станем национално уважаван лидер - стандартен носител - за предефиниране на практическата и лична стойност на образованието за учениците, като им помагаме да определят успеха си в класната стая, в университета, в кариерата и общностите и извън него.

Стойности

Ние се ръководят от шест основни ценности, които илюстрират вида на общността, която се стремим да създадем:

 1. Академични постижения
 2. Творчество и иновации
 3. Общност и сътрудничество
 4. Глобално съзнание и разнообразие
 5. Уважение към индивида
 6. Истината и почтеността

Това училище също предлага:

Associate Degrees

Adelphi University

Adelphi University онлайн асоциация на науката в администрацията на спешните служби (AS в ESA), бързо ви осигурява изграждането на блокове, които да влязат или да напредв ... [+]

Научете какво е необходимо, за да сте готови за всичко - и да вземете образованието и кариерата си на следващото ниво.

Adelphi University онлайн асоциация на науката в администрацията на спешните служби (AS в ESA), бързо ви осигурява изграждането на блокове, които да влязат или да напредват в тази динамична, предизвикателна и възнаграждаваща се област. Не само придобивате практически знания и умения, които можете да приложите незабавно към вашата професия, общество и живот, но също така и сертификат за повишаване на кариерата.... [-]

Съединени Американски Щати Garden City
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Certificate

Adelphi University

Adelphi University онлайн дипломиран сертификат за управление на извънредни ситуации ефективно и ефективно подготвя студентите с знания и умения, които се отнасят до всяк ... [+]

Получете знания, умения и прозрения от лидерите в отрасъла и печелете удостоверение за повишаване на кариерата - по свой собствен график.

Adelphi University онлайн дипломиран сертификат за управление на извънредни ситуации ефективно и ефективно подготвя студентите с знания и умения, които се отнасят до всяка дисциплина и индустрия - само за една година. Както показват неотдавнашните събития, мениджърите в организации от всякакъв мащаб и във всеки регион трябва да бъдат подготвени при настъпване на извънредна ситуация. Каквото и да е вашето занимание, спечелването на онлайн сертификат за спешна медицинска помощ от Adelphi ви дава възможност да прилагате принципите за управление при извънредни ситуации на вашето работно място, общност и живот.... [-]

Съединени Американски Щати Garden City
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Adelphi University

Adelphi University е изградил висококачествена академична онлайн английско-испанска програма за сертификати за преводи, която дава възможност на двуезични лица да развива ... [+]

Утежнявате двуезичните си умения и завършилите сте готови да се възползвате от възможностите за кариера в бързо развиваща се област.

Adelphi University е изградил висококачествена академична онлайн английско-испанска програма за сертификати за преводи, която дава възможност на двуезични лица да развиват бързо и удобно умения, които са в голямо търсене.

Програмата е отворена за обществеността. Не е нужно да сте студент на Adelphi, който да се запише на курсове и да живее навсякъде по света. Напълно онлайн, ръководен от асистентите некредитен английски / испански сертификат подготвя завършилите да вземат атестацията за акредитация на американските преводачи (ATA) и могат да бъдат завършени от шест до осем месеца.... [-]

Съединени Американски Щати Garden City
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Сертификат на докторантура

Adelphi University

Подгответе се за дълбоко възнаграждаваща кариера с онлайн усъвършенстваните сертификационни програми за аутизъм и тежки или множествени увреждания (Advanced ASMD) и наруш ... [+]

Спечелете експертни познания, печелете признание и се задавайте за напредване в кариерата с нашите сертификационни програми.

Подгответе се за дълбоко възнаграждаваща кариера с онлайн усъвършенстваните сертификационни програми за аутизъм и тежки или множествени увреждания (Advanced ASMD) и нарушения на аутистичния спектър (Advanced ASD), предлагани от училището по образование на Ruth S. Ammon. Програмите Ви осигуряват изключително богат опит в обучението, знания, които можете да приложите незабавно на работното място и ценни образователни данни.... [-]

Съединени Американски Щати Garden City
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Adelphi University

Подгответе се за дълбоко възнаграждаваща кариера с онлайн усъвършенстваните сертификационни програми за аутизъм и тежки или множествени увреждания (Advanced ASMD) и наруш ... [+]

Спечелете експертни познания, печелете признание и се задавайте за напредване в кариерата с нашите сертификационни програми.

Подгответе се за дълбоко възнаграждаваща кариера с онлайн усъвършенстваните сертификационни програми за аутизъм и тежки или множествени увреждания (Advanced ASMD) и нарушения на аутистичния спектър (Advanced ASD), предлагани от училището по образование на Ruth S. Ammon. Програмите Ви осигуряват изключително богат опит в обучението, знания, които можете да приложите незабавно на работното място и ценни образователни данни.... [-]

Съединени Американски Щати Garden City
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Address
1 South Ave
NY 11530 Garden City, New York, Съединени Американски Щати
Уебсайт