Прочетете официалното описание

МИСИЯ

Да вдъхновява и оборудва професионалистите чрез практически приложими и достъпни програми за повишаване на уменията, които насърчават напредъка в кариерата и личния успех.

VISION

American Heritage College предвижда пазар, в който амбициозни и трудолюбиви професионалисти могат да получат достъп до умения за обучение, които да им помогнат да постигнат измерим напредък в кариерата, който обогатява хората, компаниите и обществото като цяло.

СТОЙНОСТИ

Отчетност: Точно както се държим отговорни пред нашите ученици и по-голямата ни общност, нашите ученици показват отговорност пред себе си.

Професионализъм: Професионализмът, с който управляваме колежа, се отразява обратно в нас в професионализма, който нашите ученици изучават и показват.

Превъзходство: Ние се ангажираме да постигаме високи постижения в обслужването на нашите студенти и да създаваме по-висококвалифицирана работна сила за нашата общност - нашите студенти също се стремят към отлични постижения в своите академични среди и в живота си.

Гъвкавост: Нашата гъвкавост е ключов фактор за способността ни да се ориентираме към изискванията на непрекъснато променящия се пазар на труда и търсим учители и студенти, които показват това качество чрез готовността си да актуализират непрекъснато уменията си, кариерните пътеки ".

Почтеност: интегритетът е ядрото на American Heritage College ; това е, което показваме във всичките си действия и е неразделна част от това, което нашите ученици извеждат в общността, когато напуснат нашия фолд.

Одобрения

American Heritage College е частна институция, одобрена от Бюрото за частно следдипломно и професионално образование съгласно Секция за образование на Калифорния §94311.

Одобрението на Бюрото означава, че институцията е в съответствие с държавните стандарти и не предполага никаква подкрепа или препоръка от държавния съвет.

American Heritage College е признат или одобрен от: Асоциация на работодателите в Калифорния, Отдел за рехабилитация, Калифорния EDD-ETPL и е одобрен доставчик на услуги за Закона за иновациите и възможностите за работната сила (WIOA).

ПОДДРЪЖКА ЗА ПЛАЩАНЕ НА РАБОТНИЦИ

С лазерния си фокус върху преквалификацията на работещи професионалисти, успешното поставяне на завършилите е от изключително значение за American Heritage College . Всички завършили получават достъп до услуги за намиране - както преди, така и след дипломирането. Нашите специалисти по настаняването не само помагат на завършилите да намерят нови работни места, но и да помагат на завършилите да се стремят към кариерно развитие в своите настоящи компании.

American Heritage College е сертифициран и / или одобрен от следната приватизация

Програми с обучение на:
  • Английски