American Heritage College

Представление

Прочетете официалното описание

МИСИЯ

Да вдъхновява и оборудва професионалистите чрез практически приложими и достъпни програми за повишаване на уменията, които насърчават напредъка в кариерата и личния успех.

VISION

American Heritage College предвижда пазар, в който амбициозни и трудолюбиви професионалисти могат да получат достъп до умения за обучение, които да им помогнат да постигнат измерим напредък в кариерата, който обогатява хората, компаниите и обществото като цяло.

СТОЙНОСТИ

Отчетност: Точно както се държим отговорни пред нашите ученици и по-голямата ни общност, нашите ученици показват отговорност пред себе си.

Професионализъм: Професионализмът, с който управляваме колежа, се отразява обратно в нас в професионализма, който нашите ученици изучават и показват.

Превъзходство: Ние се ангажираме да постигаме високи постижения в обслужването на нашите студенти и да създаваме по-висококвалифицирана работна сила за нашата общност - нашите студенти също се стремят към отлични постижения в своите академични среди и в живота си.

Гъвкавост: Нашата гъвкавост е ключов фактор за способността ни да се ориентираме към изискванията на непрекъснато променящия се пазар на труда и търсим учители и студенти, които показват това качество чрез готовността си да актуализират непрекъснато уменията си, кариерните пътеки ".

Почтеност: интегритетът е ядрото на American Heritage College ; това е, което показваме във всичките си действия и е неразделна част от това, което нашите ученици извеждат в общността, когато напуснат нашия фолд.

Одобрения

American Heritage College е частна институция, одобрена от Бюрото за частно следдипломно и професионално образование съгласно Секция за образование на Калифорния §94311.

Одобрението на Бюрото означава, че институцията е в съответствие с държавните стандарти и не предполага никаква подкрепа или препоръка от държавния съвет.

American Heritage College е признат или одобрен от: Асоциация на работодателите в Калифорния, Отдел за рехабилитация, Калифорния EDD-ETPL и е одобрен доставчик на услуги за Закона за иновациите и възможностите за работната сила (WIOA).

ПОДДРЪЖКА ЗА ПЛАЩАНЕ НА РАБОТНИЦИ

С лазерния си фокус върху преквалификацията на работещи професионалисти, успешното поставяне на завършилите е от изключително значение за American Heritage College . Всички завършили получават достъп до услуги за намиране - както преди, така и след дипломирането. Нашите специалисти по настаняването не само помагат на завършилите да намерят нови работни места, но и да помагат на завършилите да се стремят към кариерно развитие в своите настоящи компании.

American Heritage College е сертифициран и / или одобрен от следната приватизация

Места

оранжев

Orange Campus

Address
765 The City Dr., Suite 380
92868 оранжев, Калифорния, Съединени Американски Щати

Garden Grove

Garden Grove Campus

Address
11277 Garden Grove Blvd, Suite 200
92840 Garden Grove, Калифорния, Съединени Американски Щати

Дълъг плаж

Long Beach Campus

Address
4201 Long Beach Blvd., Suite 220
90807 Дълъг плаж, Калифорния, Съединени Американски Щати

Oceanside

Oceanside Campus

Address
815 Mission Ave., Suite 204
92054 Oceanside, Калифорния, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: