American National University

Представление

Прочетете официалното описание

През 1886 г. група визионерски преподаватели и бизнес лидери видяха нуждата от институция за висше образование, насочена към кариерно обучение, за да отговори на нуждите на работната сила в югоизточните щати. Заедно основаха това, което сега е известно като American National University с намерението да се обучат работници в бизнеса, банковото дело, счетоводството, администрацията и други квалифицирани професии.

American National University постоянно развива репутацията си за осигуряване на ефективно и ефективно образование на мъжете и жените, които да ги подготвят за професионалната работа. Студенти от много държави направиха пътуване до Роаноу, щата Вирджиния, за да получат практическо образование, което е по-целенасочено и по-релевантно от това, което предлагат други колежи и университети от онова време.

Тъй като първите 100 години на институцията приключиха, обаче, вече бяха извършени промени, които ще дадат на институцията различен външен вид, макар и да продължи да остава верен на първоначалната си цел. Вместо да привличат ученици от околните държави, за да останат в общежитията и големия централен кампус в Роанок, American National University дойде при тях. В Югозападна Вирджиния, Кентъки и Тенеси са построени нови общински кампуси. С разширяването на нуждите на работната сила, бизнес обучението бе допълнено от програми за професионално ориентиране в областта на компютрите и здравеопазването. Програмите за сертифициране вече не бяха норма - студентите проведоха по-задълбочени проучвания, водещи до дипломи за асоциирани специалисти, и бяха въведени първите бакалавърски програми на университета.

Днес American National University и Националният колеж са се превърнали в институция на ниво магистър, предлагаща повече от 45 академични програми чрез 30 местни места в шест държави. Нарастващият eUniversity обслужва все по-голям брой студенти както в 100% онлайн, така и в смесени формати, докато хиляди чуждестранни студенти са се обърнали към National за двете академични степени и английски като втори език (ESL).

Репутацията на университета за върхови постижения бе потвърдена чрез многобройни награди и признания, включително награди за студентски застъпничество (асоциация за колежи в частния сектор

Мисия

American National University предоставя възможности за хора, които се стремят да постигнат своите кариерни цели, като предлагат програми за магистърска степен и образователни програми чрез дистанционно обучение и смесено обучение. American National University е посветен на осигуряването на достъп на възрастни ученици до качествени програми в кариерно-ориентирани дисциплини, които осигуряват необходимите умения за конкурентоспособност в днешния променящ се пазар.

Цели

  • Предлагайте сертификационни и дипломни програми, насочени към подготовката на студентите за конкурентоспособност на текущия пазар.
  • Интегрирането на умения и практически знания студентите трябва да бъдат ефективни в избраната от тях кариера.
  • Подпомагане на учениците да постигат своите академични цели чрез проактивна подкрепа и насърчаване.
  • Увеличете максимално използването на съществуващите технологии, за да предлагате достъпни и подходящи академични програми.

Места

Salem

Address
1813 East Main Street
VA 24153 Salem, Вирджиния, Съединени Американски Щати