American National University

Представление

Прочетете официалното описание

През 1886 г. група визионерски преподаватели и бизнес лидери видяха нуждата от институция за висше образование, насочена към кариерно обучение, за да отговори на нуждите на работната сила в югоизточните щати. Заедно основаха това, което сега е известно като American National University с намерението да се обучат работници в бизнеса, банковото дело, счетоводството, администрацията и други квалифицирани професии.

American National University постоянно развива репутацията си за осигуряване на ефективно и ефективно образование на мъжете и жените, които да ги подготвят за професионалната работа. Студенти от много държави направиха пътуване до Роаноу, щата Вирджиния, за да получат практическо образование, което е по-целенасочено и по-релевантно от това, което предлагат други колежи и университети от онова време.

Тъй като първите 100 години на институцията приключиха, обаче, вече бяха извършени промени, които ще дадат на институцията различен външен вид, макар и да продължи да остава верен на първоначалната си цел. Вместо да привличат ученици от околните държави, за да останат в общежитията и големия централен кампус в Роанок, American National University дойде при тях. В Югозападна Вирджиния, Кентъки и Тенеси са построени нови общински кампуси. С разширяването на нуждите на работната сила, бизнес обучението бе допълнено от програми за професионално ориентиране в областта на компютрите и здравеопазването. Програмите за сертифициране вече не бяха норма - студентите проведоха по-задълбочени проучвания, водещи до дипломи за асоциирани специалисти, и бяха въведени първите бакалавърски програми на университета.

Днес American National University и Националният колеж са се превърнали в институция на ниво магистър, предлагаща повече от 45 академични програми чрез 30 местни места в шест държави. Нарастващият eUniversity обслужва все по-голям брой студенти както в 100% онлайн, така и в смесени формати, докато хиляди чуждестранни студенти са се обърнали към National за двете академични степени и английски като втори език (ESL).

Репутацията на университета за върхови постижения бе потвърдена чрез многобройни награди и признания, включително награди за студентски застъпничество (асоциация за колежи в частния сектор

Мисия

American National University предоставя възможности за хора, които се стремят да постигнат своите кариерни цели, като предлагат програми за магистърска степен и образователни програми чрез дистанционно обучение и смесено обучение. American National University е посветен на осигуряването на достъп на възрастни ученици до качествени програми в кариерно-ориентирани дисциплини, които осигуряват необходимите умения за конкурентоспособност в днешния променящ се пазар.

Цели

  • Предлагайте сертификационни и дипломни програми, насочени към подготовката на студентите за конкурентоспособност на текущия пазар.
  • Интегрирането на умения и практически знания студентите трябва да бъдат ефективни в избраната от тях кариера.
  • Подпомагане на учениците да постигат своите академични цели чрез проактивна подкрепа и насърчаване.
  • Увеличете максимално използването на съществуващите технологии, за да предлагате достъпни и подходящи академични програми.

Места

Salem

Address
1813 East Main Street
VA 24153 Salem, Вирджиния, Съединени Американски Щати

САЩ онлайн

Address
САЩ онлайн, Съединени Американски Щати

Pikeville

Address
Pikeville, Кентъки, Съединени Американски Щати

Лексингтън

Address
Лексингтън, Кентъки, Съединени Американски Щати

Roanoke

Address
Roanoke, Вирджиния, Съединени Американски Щати