American University Online

Представление

Прочетете официалното описание

В Американския университет нашите умни, страстни и ангажирани студенти и преподаватели съсредоточават своите знания, за да създадат смислени промени. Нашите силни страни в международните услуги и обществените дела вдъхновяват нашето чувство за социална отговорност и отдаденост на културното и интелектуалното разнообразие. Ние сме определени от нашата глобална перспектива, практически идеализъм и отдаденост на обществените услуги.

Американският университет е частен, университетски изследователски университет, разположен в столицата на нацията. Той бе нает от Конгреса на Съединените щати през 1893 г. за изграждане на обществена услуга и сега е дом на престижен факултет, гост-лектори и гости на световни лидери, които са влиятелни практици и изтъкнати лидери на мисли.

Присъединете се към нас, като създавате нови възможности за себе си, докато помагате за създаването на по-добър свят. Станете част от мрежата от амбициозни лидери, състрадателни лидери и социално осведомени граждани от Американския университет.


През 2018 г. в САЩ

  • 69, Най-добър национален университет
  • № 35, най-добрите колежи за ветерани
  • № 61, училища с най-добра стойност


Онлайн студентски опит

Програмите на American University Online се доставят чрез удобен, гъвкав и преносим формат. Подобно на студентите, учениците говорят за курсовете и текущите си проблеми със съучениците си, задават въпроси на инструкторите и се заемат с задачи, но всичко е направено по имейл, дискусионни табла, мигновени съобщения и др.

Онлайн курсовете в Американския университет са толкова строги и предизвикателни, колкото и колегите им в колежа и преподавани от същите свързани членове на факултета, влиятелни гост-лектори и изтъкнати преподаватели. Взаимодействието и комуникацията с инструкторите и състудентите са основни компоненти на програмите и академичния успех.

Онлайн студентите имат достъп до много помощни ресурси, включително нова студентска ориентация, 24x7 помощно бюро за технически въпроси, координатор на студентски услуги, съветници за финансова помощ и др.

Места

Вашингтон

Address
4400 Massachusetts Avenue
20016 Вашингтон, Област Колумбия, Съединени Американски Щати

Програми

MSc
Магистратура
Магистър по изкуствата (MA)
Сертификат на бакалавриат
Това училище също предлага: