Прочетете официалното описание

Защо Averett?

Това е толкова много повече от една степен

А ЖИВОТ среда, предназначена за вашите нужди

За повече от 25 години, нашата Graduate и разделение професионални изследвания (GPS) е предложил продължаващо обучение специално за работещи възрастни. Повече от 8000 Averett GPS възпитаници са се възползвали от нашите ускорени програми за академични степени, за да развият необходимите инструменти за успех в кариерата си и в живота си. Те са спечелили подобрените перспективи за кариера. Те са спечелили уважението към себе си, както и правото да се наричат ​​модел за подражание за другите. Те са спечелили толкова много повече от една степен. И така, може ли.

1. Ускорено доставка курс

 • Спечелете си степен в най-малко две години

2. Проектирани за удобство

 • Не участие в реално време, изисква и седмични задачи и крайни дати са публикувани преди началото на курса

3. Достъпни програми

 • Averett е под средното ниво, когато става въпрос за обща цена на степента MBA. Общият размер на разходите за обучение в магистърска степен по Averett е под $ 30,000 USD.

4. "Market-готов" учебна програма

 • Съдържание в нашите програми за степен е развита с международен акцент. Налице е пълен курс на международния бизнес, и можете да персонализирате някои от вашите задачи да се включат в международен план.

5. Лични внимание

 • Съотношението на студент-преподавател в нашите GPS програми е 19: 1; средният размер клас 15

6. проектни екипи

 • Групи от 3-5 ученици се предоставя допълнителна подкрепа и мотивация

7. Специализирани инструктори

 • Нашите индустрията преживява преподаватели имат напреднали градуса в своите области и са ангажирани с вашия успех

8. Поддържащи персонал

 • Прием и персонал финансова помощ са готови да ви помогне да постигнете целите си

Специалности създадена за вас

Ние предлагаме на нашите GPS студенти за обучение, които отразяват реални ситуации. Това означава, че можете да поставите урок тази вечер на изпитание по време на утрешния работен ден.

Ще вникнете в малките класове, водени от индустрията опитни инструктори. И с нашите екипи по проекта, ще се присъединят към партньорска група, която мотивира един на друг, за да успее-чрез завършване и извън нея.

И накрая, нашите онлайн курс формати правят балансиране работа, семейство, и по-високо образование е по-удобно:

 • Не се изисква участие в реално време
 • Седмични задачи и крайни дати са публикувани преди началото на курса
 • Влезте, за да курса по всяко време всяка седмица, за да завършите задачите
2

МИСИЯ AVERETT'S

Averett университет подготвя студентите да служи и да доведе като катализатори за положителна промяна. Averett изпълнява тази мисия от обучението на студенти от различни среди, култури и народи чрез либерални изкуства, основан бакалавърски и магистърски програми в личен, колегиално, интердисциплинарна среда.

VISION AVERETT'S

Averett университет ще бъде премиер студент-центриран университет известен с иновативния преподаване и ангажиран живот.

Основни ценности AVERETT'S

5

Почтеност

Ние практика най-високите етични стандарти.

Иновации

Ние насърчаваме и да прегърне иновативно преподаване и учене в и извън класната стая.

годеж

Ние насърчаване на глобалната осведоменост, обслужване и лидерство.

откритие

Ние насърчава дух на откритие, решаване на проблеми и критично мислене и включи либерални изкуства с професионална подготовка в нашето преподаване и учене.

Разнообразие

Averett университет приветства всички студенти, преподаватели и служители на академичната общност, която насърчава осведомеността, приобщаване, равенство и услуги при изпълнение на нашата мисия и визия. Averett празнува индивидуална уникалност и си струва като се зачитат различията в безопасна и благоприятна среда. Всеки член на Averett общност споделя отговорностите на самите провеждане етично и като добри граждани, и за насърчаване на разширяването на умения и интелектуално и емоционално развитие. Ние ценим многообразието, само като следят и изграждане на най-доброто във всеки студент може да им помогне да се превърне в лидерите на утрешния ден.

Традиция

Ние прегърне юдео-християнско наследство Averett, като в чест на търсенето на истината и духовна формация.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

MBA

Averett University Online

Застанете за изграждане на производствени екипи, разработване на солидни стратегии и подхранват печеливша култура на работното място с магистърска степен по бизнес админи ... [+]

MBA - Концентрация Leadership

Застанете за изграждане на производствени екипи, разработване на солидни стратегии и подхранват печеливша култура на работното място с магистърска степен по бизнес администрация Averett с концентрация в Leadership (MBA-LDR). Онлайн или на територията на колежа, ще научите ефективни лидерски умения за 21-ви век.

Цели и теми на курса

лидерски умения, необходими за съвременния глобален, междукултурното бизнес среда са различни, отколкото преди няколко години. Трябва да се разбере теоретични концепции и да могат да ги прилагат в реално време - дори и като условия изместват около вас. The MBA-фоторезистора ви помага да се подготви за следващата стъпка в ръководството кариера.... [-]

Съединени Американски Щати Danville
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Averett University Online

Elevate маркетинговите си умения, за да бъдат в крак с днешните глобални предизвикателства пред бизнеса с онлайн MBA по маркетинг. Спечелете магистърска степен по бизнес ... [+]

MBA - Маркетинг Концентрация

Elevate маркетинговите си умения, за да бъдат в крак с днешните gbal бизнес предизвикателства с онлайн MBA по маркетинг. Спечелете магистърска степен по бизнес администрация с концентрация в маркетинг (MBA-MKT). В онлайн MBA в маркетинг степен ще ви подготви да предприеме следващата стъпка в кариерата си за управление на маркетинга.

Цели и теми на курса ... [-]
Съединени Американски Щати Danville
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Averett University Online

Поведе в човешки ресурси (HR) управление с магистърска степен по бизнес администрация с концентрация в човешки ресурси (MBA-HR). Този онлайн или по програма кампус обхващ ... [+]

MBA - Управление на човешките ресурси Поведе в човешки ресурси (HR) управление с магистърска степен по бизнес администрация с концентрация в човешки ресурси (MBA-HR). Този онлайн или по програма кампус обхваща теми изпълнителен ниво по бизнес администрация, с модул на специализирани курсове, фокусирани върху функцията на HR.

Цели и теми на курса

Управлението на човешките ресурси е един от най-важните функции в днешната конкурентна бизнес среда. Ние ви помогне да развиете напреднали познания в трудовото законодателство, преговори, компенсация структура и организационно поведение, което да ви позволи да преследва роли HR мениджър на ниво.... [-]

Съединени Американски Щати Danville
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Averett University Online

Пригответе се за днешния динамичен глобален бизнес среда с нашия 41-кредитна Магистър по бизнес администрация (MBA) програма. Онлайн или на територията на колежа, ще полу ... [+]

MBA

Онлайн MBA програми

Пригответе се за днешния динамичен глобален бизнес среда с нашия 41-кредитна Магистър по бизнес администрация (MBA) програма. Онлайн или на територията на колежа, ще получат знания изпълнителен ниво на ключови бизнес функции и как да го прилагат в реалния свят.

Цели и теми на курса

Ефективните лидери имат силна управленска логика и количествените умения за анализ, може да се прилага академични понятия в ежедневни ситуации на работното място и да се демонстрира непоклатими етика. Ние ви помогне да се развиват тези умения и качества и ви подготви да доведе организации от всякакъв размер.... [-]

Съединени Американски Щати Danville
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Averett University Online